clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Návod na update FW na x65
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Návod na update FW na x65
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 06, 2005 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Urcite DCA510?

Ta hlaska znamena asi tolko, ze s danym kablom to nie je mozne. Ale s tymto typom je moze robit vsetko. d'oh!

Este ma napada problemovost FW12. Ale neviem neviem.

Funguju ti ine servisne operacie?
Vyskusaj napr. generovanie kodov.
Arrow http://siemensmania.cz/content.php?id=333

_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
m@ilo
kolemjdoucí

Založen: 18. 08. 2006
Příspěvky: 21

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 23, 2007 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Omlouvám se že oživuji straé téma, ale nevím kam jinak svůj dotaz napsat. Sem naprostý laik, a dneska mi má přít servisní kábl, a jsem na to nahrávání nového firmwaru tak natěšený že se ani dočkat nemožu ... jen mi vrtá jedna otázka :

musím do telefonu nahrát všechny firmware (od nejstaršího k nejnovéjšímu) a nebo stačí tam hodit jeden nejnovejši ??? Embarassed
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mario_liptov
administrátor
administrátor

Založen: 06. 09. 2004
Příspěvky: 2275

265010.61 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 23, 2007 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Staci ten posledny, ktory je najnovsi.
_________________
S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?

Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil
SMwmmania.cz
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
m@ilo
kolemjdoucí

Založen: 18. 08. 2006
Příspěvky: 21

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 05, 2007 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mám problém s jednou s65, na kterou mi nejde přes WinSwup nahrát FW58 ... vygenerované kódy mám, origoš FW53 mi nahrát šel, ale pokud chcu nahodit tu 58 tak se nic neděje ... proběhne operace Pre-Check a pak WinSwup přestane pracovat ... zkoušel jsem to i se zaškrknutýma Skipama a nic, nastavené to mám dobře, takže vůbec nevím co s tím ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moucha
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 01. 2006
Příspěvky: 2125
Bydliště: C. Budejovice Telefon: HTC Hero

60.08 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 05, 2007 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co to vypise za hlasku? Jestli je to neco z tohohle tak postupuj podle toho co je k tomu napsano
_________________

SM
wmmania.cz
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
m@ilo
kolemjdoucí

Založen: 18. 08. 2006
Příspěvky: 21

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 05, 2007 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no nepíše to nic ... to nehlásí chybu, prosté to jen nepracuje ... jak jsem psal proběhne Pre-Check a dál nic ... okno WinSwupu vypadá stejné jako když ho zapnu jen s tím rozdílem že Pre-Check je načtený na 100% a tlačítka star atd. jsou zašedlá, jinak se nic neděje ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moucha
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 01. 2006
Příspěvky: 2125
Bydliště: C. Budejovice Telefon: HTC Hero

60.08 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 05, 2007 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A zkousel si to podle tohodle navodu?
_________________

SM
wmmania.cz
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
m@ilo
kolemjdoucí

Založen: 18. 08. 2006
Příspěvky: 21

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 05, 2007 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moucha napsal:
A zkousel si to podle tohodle navodu?


no jasně ... na mojí s65 to šlo nahrát naprosto bez problémů ... ale na tu druhou co mám teďka doma, se mi to prostě nedaří
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
drutek
kolemjdoucí

Založen: 04. 08. 2006
Příspěvky: 25
Bydliště: Český Těšín

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 05, 2007 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska jsem vyzkoušel nahrát do s75 s sw24 nový sw 35 a to za pomocí nějakého divného kabelu, který jsem jakožto paušální zákazník s pravidelným nákupem mobilů u t-mobile dostal zdarma. je i s instalačním cd.
větší problém byl nainstalovat kabel do počítače, protože jej to pořád nechce zobrazovat v ikonách (jako b-t) a i když je spuštěno cd a zasunutý kabel.
nicméně update proběhlo bez problémů až na jeden. po instalaci do mobilu probíhá test. bohužel mi někdo zrovna volal a tak se ten test zastavil a mobil trochu bloknul. po vypnutí a zapnutí však jede zcela bez závad.

zde uvádím typ kabelu, respektive vše co je na něm napsáno:

SIM M65, KQ - U8A, S/N: WT048000317

má použité všechny konektory a je pro 4kolík USB (na netu jsem viděl 9 nebo 11 kolík pro zadní porty)


jak stáhnu T9?
prosím jednoduchý návod, do pc techniky moc nevidím

edit: hledal jsem pokec k s75, ale nenašel jsem, tak jsem to hodil sem. sorry jestli je to ot
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
risinek
kolemjdoucí

Založen: 30. 01. 2008
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2008 1:49 pm    Předmět: Help Odpovědět s citátem

Kde seženu ten originální program Update Tool ? Question Zháněl sem to na netu a nic pls Pray kde to stáhnu?

Edit:
A pude přes Update Tool nahrýt nový firmware na CT65? Question Think Taky sem tady někde četl že to de i přes UniSiemens ale to nwm co je ale mam to stazení ale když sem viděl tento návod tak mi přišel spolehlivější ten Update Tool

//mario_liptov: Pouzivaj EDIT.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pažout
badatel
badatel

Založen: 13. 02. 2007
Příspěvky: 172
Bydliště: Divokej západ

454.16 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 31, 2008 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CT65 je akorát verze C65 od T-Mobile,takže ti stačí stáhnout FW na C65.
V sekci Firmware je toho dost.hledej
http://www.siemensmania.cz/firmware.php
Jinak bude třeba telefon odblokovat
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
SPIKEBOY
čestný člen
čestný člen

Založen: 30. 05. 2006
Příspěvky: 2742
Bydliště: NZ, Slovensko

98063.28 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 01, 2008 12:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemyslím si že bude treba odblokovať, ale skôr premenovať cez X65 flasher ak to nepôjde.
_________________
SM
Podpořte SiemensManii|C35i-S65|Pravidlá SiemensManie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
michalcocek
kolemjdoucí

Založen: 23. 06. 2008
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červen 23, 2008 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cau mám problém dal jsem si do c65 nový schéma a v poho to fungovalo až pak najednou se mi zasekl tak jsem vytáhl baterku a dal ju z5. Tel naběhl ale jak jak chce pin tak se sekne... a pořád se tam seká... co mám dělat???
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pip@
administrátor
administrátor

Založen: 11. 08. 2005
Příspěvky: 5470
Bydliště: Olomouc
Telefon: SXG75
132978.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: po červen 23, 2008 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vypnout na SIM kartě PIN (v jiným telefonu) zapnout telefon a změnit téma... (a pak zase zapnout PIN..)

To téma neobsahuje Animaci při zadávání PIN, kdyžtak si ji tam můžeš přidat...

_________________
Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)

Pojďte pokecat na:
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Janovsky Michal
kolemjdoucí

Založen: 23. 11. 2005
Příspěvky: 1

11.48 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 17, 2008 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to skoušel přehrát Siemens CX 70 a zastavilo se to na 33% a dál to nejde.. nevíte co s tym?


// D4X: Prosím, pište výstižný předmět místo předmětů typu "POMÓÓÓÓC"! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 4 z 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group