clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - BQS S88 - DOJMY
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

BQS S88 - DOJMY
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Třída S
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
whito
všeználek
všeználek

Založen: 06. 09. 2005
Příspěvky: 648

4279.78 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 30, 2006 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

liborse napsal:
Já nevím, ale zatím jen tento mobil mi dělá ty nejhezčí fotky (i než ten zmiňovaný SE). Už ho používám místo mého 1megapixelu foťáku. Prostě jiná kvalita. I s vyvážením bílé nemá takové problémy jako starší (a pravé) Siemensy (S65 apod.). Táta má S75 - dělá vcelku dobré fotky, ale v malém rozlišení, to není ono, má jen 1,3 nebo tak nějak... Aspoň že v tomto ten mobil vyniká, protože ta java... Ach jo!

ja nevravim, ma v poho fotky...ale aj tak, mohla byt lepsia kvalita BS mohol dal lepsiu optiku Think Whistle

_________________
A35>A55@C55>C60>S65>SX1>S75>SXG75=KO>CF62>SXG75>SL91>CX75
SE d750i CID36 red Smile>w800i CID36 red Smile+tunning (patche vkp)

Motorola Rokr E1
SE P1i
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
liborse
začátečník
začátečník

Založen: 18. 09. 2006
Příspěvky: 47
Bydliště: Měchenice

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 30, 2006 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně, ale to už bychom se asi pohybovali v jiné cenové kategorii... Kolik přesně stojí mobily s 3,2 Mpx, nevím, ale asi víc Wink.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
liborse
začátečník
začátečník

Založen: 18. 09. 2006
Příspěvky: 47
Bydliště: Měchenice

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 30, 2006 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

shubeny napsal:
jj stim BT (párováním) nemám problémy, ale když přenášem soubory od 1mb vejš tak se to treba při 77-89% sekne a nejede dal, musím znova, nekdy to pak jde a nekdy ne, vubec nevim co mam za verzi firmware nevíte jakým kodém se to zjištuje? kdyz zadam *#06# tak zjistím jen IMEI.


Když zadáš *#300# a zelené tlačítko, tak ti to vypíše různé informace a mezi nimi je položka SW - to by mělo být číslo FW.. Wink Já mám 1.25, někde jsem ale viděl zmíňky o 1.28 a prý někdo (je to dost neověřené, zdroj z Tchajwanu) je prý i něco jako 1.3 nebo co. Mě to přijde za vlasy utažené. Má tu někdo vyšší fw než 1.25? Pokud ano, mohl by nám dát fullflash? Wink Na siemensmanii je dost stará verze!

Ještě si vzpomínám na kód *#301# a zel. tlačítko - tím spustíš jakousi sekvenci testování telefonu. Podobně jak to známe ze starých dobrých Siemensů. Jen tě varuji, některé položky nefungují korektně (restart mobilu je nutný) - další důkaz rozpracovanosti fw... Hm, dokonce jsem zjistil, že ten displej umí měnit i intenzitu jasu (nejméně 4 úrovně, ale funguje to jen v tom testování), grr... Nebo se tam zase testuje něco, co ten telefon "neumí" hehe.

S tím zasekáváním fakt nevím, ale já posílal několikrát soubory větší jak 3 MB (ne Mb!, 1MB = 1024 kB, 1 B= 8 b, doufám, že jsem to vypsal ok). A z čeho kam? Posílat do kompu a z něj jsem nezkoušel, přijde mi to zbytečný, když mám kabel, přes který to jede mnohem rychleji Wink...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
shubeny
pisatel
pisatel

Založen: 11. 04. 2005
Příspěvky: 258
Bydliště: Kaplice, Jížní Čechy

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 30, 2006 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo díky .. mám taky 1.23 jinak stim BT myslim treba telefon>telefon. Jak odesílání tak příjímání.
_________________
Siemens a36 > Siemens m55> Siemens me45 > Siemens cx65 - fw 43cz no patch > FW50 cz no patching > Benq-Siemens S88+1GB microSD Karta >> Sony-Ericsson w810i+1GB MemoryStickDuo >> Samsung S5230 Star Noble Black
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
liborse
začátečník
začátečník

Založen: 18. 09. 2006
Příspěvky: 47
Bydliště: Měchenice

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 31, 2006 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to mě nic nepadá, ledaže by to bylo něčím rušený apod... Předpokládám, že během přednosu s tím nikam neodcházíš... Eh? Mě se to přerušilo, když od sebe byly telefony tak zhruba 7 m mám dojem...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
shubeny
pisatel
pisatel

Založen: 11. 04. 2005
Příspěvky: 258
Bydliště: Kaplice, Jížní Čechy

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 01, 2007 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne to ne mam dycky telefony od sebe cca 50cm Smile)
Tak nevim, ale kdyz to pustim treba znova tak uz to pak jede.

_________________
Siemens a36 > Siemens m55> Siemens me45 > Siemens cx65 - fw 43cz no patch > FW50 cz no patching > Benq-Siemens S88+1GB microSD Karta >> Sony-Ericsson w810i+1GB MemoryStickDuo >> Samsung S5230 Star Noble Black
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
shubeny
pisatel
pisatel

Založen: 11. 04. 2005
Příspěvky: 258
Bydliště: Kaplice, Jížní Čechy

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 01, 2007 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě jeden dotázek:

Když mám FW 1.23, dá se někde stáhnout 1.25??
Ted koukam u přítelkyně (má také s88) a ta ho tam má. Nedá se třeba nějak vytáhnout z toho telefonu?

_________________
Siemens a36 > Siemens m55> Siemens me45 > Siemens cx65 - fw 43cz no patch > FW50 cz no patching > Benq-Siemens S88+1GB microSD Karta >> Sony-Ericsson w810i+1GB MemoryStickDuo >> Samsung S5230 Star Noble Black
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
liborse
začátečník
začátečník

Založen: 18. 09. 2006
Příspěvky: 47
Bydliště: Měchenice

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 01, 2007 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čistě teoreticky by to mělo jít, když je to na SiemensManii. Mají tam jeden fullflash, ale už nepíšou, jakým prográmkem to jde... Něco jsem o tom slyšel, ale nic určitýho. Ale bylo to o pravých Siemensích. No, ale když to tam mají, tak to půjde asi i na S88 Wink.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
brcalnik
kolemjdoucí

Založen: 25. 01. 2007
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá leden 26, 2007 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

shubeny napsal:
Jo díky .. mám taky 1.23 jinak stim BT myslim treba telefon>telefon. Jak odesílání tak příjímání.



hele prosimte jak ma S88 rychlej BT protoze bracha ma M75 a ten ma jenom 11Kb/s a to je dost malo
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
liborse
začátečník
začátečník

Založen: 18. 09. 2006
Příspěvky: 47
Bydliště: Měchenice

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 27, 2007 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když mi řekneš, jak se to dá zjistit, tak ti to sem napíšu Wink. Jinak teď mám mobil v servisu, ale už je prý opraven, takže nejdřív v pondělí.

PS - pak že bez operátora není servis Twisted Evil
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dwp
kolemjdoucí

Založen: 20. 11. 2007
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 23, 2008 8:52 pm    Předmět: blesk Odpovědět s citátem

Ohledně toho blesku (diody) ta se ve foťáku zapíná # . Mám ho taky ale je to opravdu hybrid. Je pomalý a u operatora mi to píše místo vodafone-> oskar a místo O2-> eurotel. Shocked Starý dobrý siemens M65. Ale nejvíc mě štve že ty videa když se přepošlou nebo předělají na jiný soubor tak mají maximálně 2 sekundy. Nevíte co s tím??
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Třída S Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group