Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
obelix kolemjdoucí
SMM
|
Zaslal: ne říjen 12, 2008 5:29 pm Předmět: China Hračky MyPhone dual sim dotaz kde co jak |
|
|
setkal se někdo s polskym telefonem na dvě sim pod jménem MyPhone 6690 ? pokud ano nebo ho do konce vlastníte potřebuji ppradit jak tam přesypat telefonní seznam je mi jasne že to siemens nepatří ale jsem uživatelem tohoto fóra tak mně napadlo zeptat se tady. Prosím o radu jen ty kterří o tom něco ví nebo odkaz kde se to řešilo rádoby vševědci běžte prudit jinam děkuji Vám za to =D> |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zemaniel kolemjdoucí
SMM
|
Zaslal: ne březen 15, 2009 12:05 am Předmět: |
|
|
Pouzivam Mobiledit 3 , ma plnou podporu, telefon se hlasi jako ZTC T558, ale umi to pracovat jen s jednou kartou. Jinak se k tomu dodava standartne Phone Suite od MediaTek pro china mobily s procesory MTK, ale ten se kouse ve vsech verzich co jsem zkousel.Ted mam 6691 a stim je to jeste horsi. Polaci mi napsali, ze zadnej jinej SW nedodavaji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
obelix kolemjdoucí
SMM
|
Zaslal: ne březen 15, 2009 4:54 pm Předmět: |
|
|
můžeš mi poslat odkaz na ten soft nebo přímo ten soft třeba přes uschovnu? [email protected] :-k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|