clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Návod ako rozbehať natvrdo zamrznutý SX1
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Návod ako rozbehať natvrdo zamrznutý SX1
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Matýsk
kolemjdoucí

Založen: 11. 08. 2007
Příspěvky: 1
Bydliště: Praha

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so září 15, 2007 11:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

František Provazník napsal:
Nazdar lidi mam problém asi před týdnem se mi vypnul telefon a když jsem ho znova yapnul tak se tam objevila hláška SX1 Software Update Connect USB cable and start update software on Pc. skoušel jsem nahrát nový soft , ale našel jsem jen starší verzi než mam v sx1 takže se soft nenainstaluje Rolling Eyes
Mě se stalo to samé. Teď když ho zapnu tak to buďto pořád fotí nebo je tam ten nápis. Zkoušel jsem trojhmat ale dělá pořád.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marekinho
kolemjdoucí

Založen: 17. 02. 2007
Příspěvky: 16
Bydliště: Nová Baňa
Telefon: Nokia C5
95.38 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2008 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravim ,mam problem , moj sx1 mi pri zapnuti zamrzne a to tak ze nabehne len ten napis siemens mobile a ani sa nerozsvieti a to je cele,musim len vybrat baterku.ked ju necham vonku asi hodinu alebo dlhsie tak mi nabehne ,myslim ze musi byt tak dlho vonku baterka kym sa nevymaze cas a datum.potom mobil funguje normalne ale ked snim dlhsie nic nerobim a zacnem tak uz sa podsvietenie nerozsvieti ale vsetko slape ako ma,par krat sa mi stalo ze mi nechcelo podsvietenie vobec zhasnut.skusal som prehrat fw ale nepomohlo,ani trojhmat.
dufam som to napisal zrozumitelne.mate nejaku radu ako to vyriesit?diky moc
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gwin
čestný člen
čestný člen

Založen: 27. 09. 2004
Příspěvky: 3485

0.84 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2008 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vypadá to na vadnou MMI, ale nechci dělat ukvapené závěry...
_________________
Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190 Wink

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
marekinho
kolemjdoucí

Založen: 17. 02. 2007
Příspěvky: 16
Bydliště: Nová Baňa
Telefon: Nokia C5
95.38 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2008 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ste mi dost pomohli no. Rolling Eyes
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ralf
kolemjdoucí

Založen: 25. 03. 2009
Příspěvky: 9

93.88 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 06, 2009 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím všechny,jsem tu nový,tak Vás chci všechny pozdravit.Jste fakt borci,co všechno dokážete se Siemensy.Já jsem teprve na začátku.proto se chci zeptat na jednu věc.Dnes jsem formátoval SX1 trojhmatem.Po skončení šel tel. zapnout.Ještě jsem do něj nahrál patch.Po nahrání patche a odpojení od PC sice zapnout jde,ale naběhne jen ůvodní obrazovka Siemens Mobile a nahoře běží ukazatel formátování,jak po trojhmatu.Až dojde ukazatel do konce,tak telefon vydá nějaký podivný zvuk a vypne se.A to dělá pořád,i když zmáčknu jen červené tlačítko.Baterie je ok.Bohužel se nedostanu ani do Swup modu.Co se týká Siemense,tak jsem začátečník,tak to bude sranda,dát ho do kupy.Četl jse návod,jak rozhýbat mrtvou SX1.Myslíte,že by to pomohlo?Jen vůbec netuším,kde sehnat servisní kábel x55.Všem předem děkuji.Snad mě neukamenujete,ještě v tom nechodím Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Dan Kaser
pisatel
pisatel

Založen: 09. 04. 2005
Příspěvky: 260
Bydliště: Havlíčkův Brod

22.60 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2009 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neaplikoval jsi patch na zvetseni disku C? pokud jsi to aplikoval na 24MB flash tak jsi tu flash odpalil
_________________
Sie S6,Er R310s,Er R310s - jina barva,n 5110,Sie ME45,Sie MC60,Sie SX1
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ralf
kolemjdoucí

Založen: 25. 03. 2009
Příspěvky: 9

93.88 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2009 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš pravdu,aplikoval jsem patch na zvětšení disku C: Ale flash mám 32 MB.Než jsem ho aplikoval,tak ještě jsem si to ověřil.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Dan Kaser
pisatel
pisatel

Založen: 09. 04. 2005
Příspěvky: 260
Bydliště: Havlíčkův Brod

22.60 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 11, 2009 5:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

napis prosim vsechny patche ktere si aplikoval
_________________
Sie S6,Er R310s,Er R310s - jina barva,n 5110,Sie ME45,Sie MC60,Sie SX1
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ralf
kolemjdoucí

Založen: 25. 03. 2009
Příspěvky: 9

93.88 SMM
PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2009 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to už sice déle než tři měsíce a SX1 leží v šuplíku.Ale jednou běžet zase bude.Koupil jsem jinou SX1 za hodně dobrou cenu a zatím běží.I když je to dlouho,zkusím si vzpomenout jaké patche jsem do ní dával.Patch na zvětšení c:,falešný Symbian 7 a taky Mclaren Startup Screen patch.Vlastně ani nevím,jestli některý z nich nakonec šel.Ale tuším,že to udělal ten patch na zvětšení c:Seženu někde servisní kábel,snad bude dobrý DCA-510 a zkusím tu mtrvolku oživit.Dane každopádně díky za pomoc Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
palucko
I <3 emo
I <3 emo

Založen: 30. 05. 2007
Příspěvky: 2100
Bydliště: Pezinok (SK)

15737.46 SMM

Příspěvky na SM: 1016,-
PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2009 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja sem omylem dal patch na zvetseni disku na 24MB desce a nic se nestalo Rolling Eyes
_________________
Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Smile Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ralf
kolemjdoucí

Založen: 25. 03. 2009
Příspěvky: 9

93.88 SMM
PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2009 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to teda koukám Shocked Já vždycky myslel,že to tu flash odrovná.U mě je docela možné,že prostě shodou náhod odešla MMI deska.zatím je jí v šuplíku dobře a přijde na ní řada
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Penguin 10
badatel
badatel

Založen: 16. 12. 2008
Příspěvky: 173

28.28 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 28, 2009 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A nová MMI doska stojí 5000 korún, tak sa kurnik snaž, aby si necvakal toľko peňazí Mr. Green
_________________
Moje fony: Siemens S65- AX72-zla baterka,inak jeden škrabanček- C60
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Cherokee007
redaktor
redaktor

Založen: 03. 03. 2006
Příspěvky: 1713
Bydliště: Plzeň (Hadačka)
Telefon: SXG75
39.00 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: út červenec 28, 2009 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kde jste zjistili, že nová MMi stojí 5000? Vim o funkční použitej za 400,- jestli ji ještě maj. Wink
_________________
Philips Xenium X830

SMwmmania.cz
Podpořte SiemensManii | Náhradní díly
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group