clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Nastavenie EDGE GPRS pre x75 - Mobile phone manager
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Nastavenie EDGE GPRS pre x75 - Mobile phone manager
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Ostatní
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
palucko
I <3 emo
I <3 emo

Založen: 30. 05. 2007
Příspěvky: 2100
Bydliště: Pezinok (SK)

SMM

Příspěvky na SM: 1016,-
PříspěvekZaslal: st květen 13, 2009 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

skusam to cez linuxa , ale asik sa mi to napodari nikdy Rolling Eyes
_________________
Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Smile Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ViSoft
začátečník
začátečník

Založen: 21. 04. 2006
Příspěvky: 93
Bydliště: Plzeň

SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: čt srpen 06, 2009 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jiri.Sko napsal:
Já jsem před nějakou dobou řešil podobný problém (ale s Vodafonem a přes BT Mr.Blue ). Vyřešil jsem ho tak, že jsem telefon naemuloval na COM port, a pak jsem nainstaloval tento modem
Arrow Siemens GPRS XP


JJ - řeším obdobně. Mám bluetooth LUTEC, po spojení s S75 mi nabídne
porty, které foun nabízí (příchozí & odchozí podle toho která strana se
připojuje (PC nebo tlf) - teď nevím který je který). Mám nainstalovaný modem MA8730P
(pro x65, funguje to ) Cool ), vyberu modem v nastavení připojení a vytáčím číslo *99***1# pro Vodafon internet.

_________________
AOTdb->N3310†->MC60†->S75†->N6300->S75 fw52 ElfPack2.3->VE538->SXG75->M7 Happy User Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
whito
všeználek
všeználek

Založen: 06. 09. 2005
Příspěvky: 648

SMM
PříspěvekZaslal: po leden 04, 2010 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam presne taky isty problem, v MPM mi orange a o2sk pise zakazane a t-mobile predvolene...pricom o2sk by malo byt predvolene...mobil: SL75 cez BT, poradi niekto ako na to?
_________________
A35>A55@C55>C60>S65>SX1>S75>SXG75=KO>CF62>SXG75>SL91>CX75
SE d750i CID36 red Smile>w800i CID36 red Smile+tunning (patche vkp)

Motorola Rokr E1
SE P1i
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Ostatní Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group