clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Testpoint C35?
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Testpoint C35?

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x35, x25 a starší
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sonix
badatel
badatel

Založen: 22. 06. 2004
Příspěvky: 196

314.02 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 16, 2006 9:30 pm    Předmět: Testpoint C35? Odpovědět s citátem

Nahrál jsem českou T9 do patchovanýho mobilu a od tý doby se nechce spojit s PC, tak nevím co s tím teď. Freia,i V-klay ani winswup nereagují, je ještě nějakej podobnej program kterým by šel přehrát FW?
_________________
AC55
V360 - motorola
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
alkaba
čestný člen
čestný člen

Založen: 15. 01. 2005
Příspěvky: 1618
Bydliště: 0x0000FFF Telefon: S75

10903.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 16, 2006 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U c35 se nedělá testpoint. Prostě nemá bootcore, takže není co obcházet Smile No mi se C35 spojila i když jsem místo fullflashe nahrál třeba obrázek nebo tak Laughing Chyba bude asi v kabelu nebo v PC wink FW jde jednoduše přehrát programem WinSwup32
_________________
»HTC Rose S740 with WM 6.5.3
»HP iPaq 514 with WM6.5.3
»Siemens C65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
pip@
administrátor
administrátor

Založen: 11. 08. 2005
Příspěvky: 5474
Bydliště: Olomouc
Telefon: SXG75
133074.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: ne červenec 16, 2006 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevím proč, ale potom, co jsem do M35 nahodil českou T9, tak mi taky nešla udělat FF Rolling Eyes
_________________
Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8000)

Pojďte pokecat na:
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
sonix
badatel
badatel

Založen: 22. 06. 2004
Příspěvky: 196

314.02 SMM
PříspěvekZaslal: po červenec 17, 2006 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A jak jsi to vyřešil? Protože já si tím umrtvil mobil, neboť jsem tam měl nahranou patchovanou FF z polských stránek, ale verze FW odpovídala.
_________________
AC55
V360 - motorola
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pip@
administrátor
administrátor

Založen: 11. 08. 2005
Příspěvky: 5474
Bydliště: Olomouc
Telefon: SXG75
133074.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: po červenec 17, 2006 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no, nevyřešil, ale telefon funguje, a mám tam všechny patche, co existujou, tak nepotřebuju už dělat FF... Rolling Eyes
kdesi jsem ale četl, že je to normální, že po nahrátí T9 nejde udělat FF... Rolling Eyes
ale přehrátí FW by normálně mělo jít.. Rolling Eyes
a jak řekl alkaba, x35 se prostě nedají umrtvit, to že ho tys umrtvil je divny... Rolling Eyes

_________________
Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8000)

Pojďte pokecat na:
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Mio
čestný člen
čestný člen

Založen: 22. 11. 2004
Příspěvky: 1690
Bydliště: UL, jinak vsude jako doma

10930.24 SMM
PříspěvekZaslal: po červenec 17, 2006 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sonix napsal:
A jak jsi to vyřešil? Protože já si tím umrtvil mobil, neboť jsem tam měl nahranou patchovanou FF z polských stránek, ale verze FW odpovídala.


Pokud si tam nahral cizi FF, musi nasledovat odblokovani.

Kdyz si pohrajes s nastavenim Freiy tak se to vzdy nakonec spoji.

_________________
SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
sonix
badatel
badatel

Založen: 22. 06. 2004
Příspěvky: 196

314.02 SMM
PříspěvekZaslal: po červenec 17, 2006 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Samozřejmě, že jsem to odblokoval a ještě změnil ID, ale pak mobil normálně fungoval až do tý doby, než jsem tam nahrál T9CZ. Teď už se chová, jako by neměl baterii, přitom je nabita na 100%. S PC se prostě nespojí-nastavovat rychlost ani typ C35 nepomáhá.
_________________
AC55
V360 - motorola
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mio
čestný člen
čestný člen

Založen: 22. 11. 2004
Příspěvky: 1690
Bydliště: UL, jinak vsude jako doma

10930.24 SMM
PříspěvekZaslal: po červenec 17, 2006 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kterou T9 CZ jsi tam nahral a jakym softem.
_________________
SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
kocica.karel
badatel
badatel

Založen: 29. 10. 2007
Příspěvky: 148

100981.70 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: pá únor 12, 2010 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahojte lidičky, mě se toto také stalo, ale nevím při jaké operaci, jo vlastně bylo to po aplikaci virtuálního portu prro kabel. po této úpravě jsem již nespojil žádný telefon řady x35 s PC ano pčec com port a to ani ty co se jindy spojily. Chyba v kabelu ale nebyla.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x35, x25 a starší Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group