clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - ako dostanem T9 do EL71?
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

ako dostanem T9 do EL71?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Třída E
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
flemo
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 06. 04. 2005
Příspěvky: 537
Bydliště: Trnava

3205.06 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2007 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Blue Ravenov balicek je tu:
http://fleming.misto.cz/T9.ZIP

_________________
....S65-AX75-CX75-EL71-E71-SXG75-E71-S68-C81-M81
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cremes
kolemjdoucí

Založen: 17. 09. 2004
Příspěvky: 28
Bydliště: Ružomberok

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 14, 2007 11:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ok vdaka za ochotu clapci, medzicasom som to vyriesil tak ze som hodil do phonu stary FW vytiahol z neho ede46ace90180a4462c1c3cce52b2f9f nahral naspat FW a supol to tam a bavi Applause , inak este asi trosku lamerska otazka.. ako sa da dostat zo zalohy FF k suborom ktore tam boli? myslel som ze to pojde cez smelter... ale neda sa kliknut na subory(je to sive) Question
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
GgDag
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004
Příspěvky: 3548
Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One

10073.84 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 18, 2008 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze ja mam tiez problem dostat do EL71 T9 . nahral som uz vsetko mozne ale nefunguje. mam tng a zmena FW alebo FFS nepripada do uvahy. poradi niekto?
_________________
Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kozino
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 04. 04. 2006
Příspěvky: 429
Bydliště: Piešťany

2156.42 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: čt září 18, 2008 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tu sa to tiež riešilo (piaty príspevok a nižšie), možno ti to pomôže: http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=357341&highlight=#357341 .
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
GgDag
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004
Příspěvky: 3548
Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One

10073.84 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 18, 2008 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To som skusal tiez a nic nepomohlo. Sad Asi mi to nejaky patch blokuje
_________________
Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
GgDag
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004
Příspěvky: 3548
Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One

10073.84 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 27, 2009 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bossko napsal:
Treba dat ten predinstalacny system suborov do skryteho priecinku a po restarte telefonu to nabehne.
Cize pouzil som toto:
http://fleming.misto.cz/T9.ZIP


Nema niekto tie subory ? d'oh!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
locoslaw
kolemjdoucí

Založen: 28. 08. 2005
Příspěvky: 2

13.92 SMM
PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hi!

Who Can upload for me T9CS for EL71. I can't find on web.
Thanks!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
GgDag
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004
Příspěvky: 3548
Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One

10073.84 SMM
PříspěvekZaslal: so září 29, 2012 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ma niekto tie licencie ?
_________________
Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Třída E Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group