clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Schemy kablov
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Schemy kablov
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Hardware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
d[E]sann
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 31. 12. 2004
Příspěvky: 517
Bydliště: Prostějov
Telefon: EL71
2352.42 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 26, 2007 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přidávám schéma na redukci z DCA-510 na DCA-110

_________________
CX65@CX70 - DCA-510 --> EL71 With blue SLI LED FW45 + Boot-Box + Stereo HF HHS-150 + 2GB Applause --> HTC Dream
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
DarkLegion
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 23. 06. 2007
Příspěvky: 373
Bydliště: okr. Snina Telefon: BQS EL71

1453.28 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2008 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravim...chcem si urobit redukciu na EL71 ale....

1) mam dva servisne kably...DCA-510...jeden je neoriginalny...zapojene piny 2,3,4 a 5,7 cez rezistory....druhy kabel je cierny USB s podlhovastou krabickou cca 10cm na ktorej je vypinac napajania, tri diody a ziarivy napis SIEMENS....jedna sa o originalny siemens USB dca510? zapojenie pinov neviem pretoze v konektore je maly plosak so SMD rezistormi a na neho pripojenych 7 vodicov...podla popisu by mali byt na piny 1,3,5,7 a zvysne tri neviem urcit ale vyzera to na piny 2,4,6.....kabel sa hlasi v cx75 ako dca510 a idu nim servisne operacie.

na ktory z tychto kablov ja aka redukcia?...prezaral som forum ale nikd som sa nedocital ci je pre oroginaly alebo neoriginalny(upraveny) kabel Anxious

_________________
SIEMENS VEČNE ZIVÝ
EL71 Opal Black - Orange; Samsung Galaxy Ace - O2
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mario_liptov
administrátor
administrátor

Založen: 06. 09. 2004
Příspěvky: 2278

266181.87 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2008 5:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na ten druhy co si pisal urcite. To je totiz jediny original DCA510. Vsetko ostatne su kopie, ale myslim, ze ti to pojde aj na ten prvy kabel. Vsetky kable, ktore sa ti v telefone hlasia ako DCA510 ti pojdu s redukciou a budu sa ti v EL71 hlasit ako DCA100 alebo BOOTBOX.
_________________
S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?

Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil
SMwmmania.cz
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DarkLegion
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 23. 06. 2007
Příspěvky: 373
Bydliště: okr. Snina Telefon: BQS EL71

1453.28 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 08, 2008 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takze ked budem robit u redukciu tak mi staci zapojit iba tie prve 4 piny takto ako je to na obrazku?..teda ze aj ked su zapojene dalsie piny na dca510 tak ich nemam pripajat na BQS konektor? Anxious
_________________
SIEMENS VEČNE ZIVÝ
EL71 Opal Black - Orange; Samsung Galaxy Ace - O2
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DarkLegion
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 23. 06. 2007
Příspěvky: 373
Bydliště: okr. Snina Telefon: BQS EL71

1453.28 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2008 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravim...mam taky problem...kupil som si povodne datakabel na EL71 a ten sa hlasi ako Boot-Box...cize je to asi dca110 taky mam pocit...ale komp mi ho nezobral....pricom dca510 bezi v pohode...a driver tu nikde nemozem najst Rolling Eyes ...ma ho niekto?
_________________
SIEMENS VEČNE ZIVÝ
EL71 Opal Black - Orange; Samsung Galaxy Ace - O2
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jirka_CZE
kolemjdoucí

Založen: 28. 05. 2009
Příspěvky: 2

25.14 SMM
PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2009 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim. potřebuju převodník RS232 na TTL a doma jsem našel kabel od starého siemense C35 s označením RS-232 (s COM portem)

Našel jsem zde že Tx a Rx je na pinu 5 a 6.

Chci se zeptat zda je tento kabel opravdu převodník RS232 na TTL.
bo bych nechtěl spálit ten přístroj co potřebuju propojit s PC. Díky za odpověď.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mpitman
začátečník
začátečník

Založen: 22. 12. 2004
Příspěvky: 63

99.06 SMM
PříspěvekZaslal: čt květen 28, 2009 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano opravdu je tam prevodnik na TTL logiku - nedavno jsem takovy kabel (jen home made) pouzil k pripojeni na seriovou linku s TTL logikou pri oprave porouchaneho WiFi routeru a bez problemu to fungovalo. Podle pouziteho obvodu muzebyt v kabelu prevodnik pouzivajici TTL se standardnimi 5V nebo jen 3V, kazdopadne oboji by melo fungovat. Problem muze byt jen s napajenim obvodu uvnitr kabelu - nektere kabely si napajeni vyrabeji primo z COM portu a nektere si ho berou z mobilu. Tak kdyby to nefungovalo,tak to muze byt i tim...


Jirka_CZE napsal:
Zdravim. potřebuju převodník RS232 na TTL a doma jsem našel kabel od starého siemense C35 s označením RS-232 (s COM portem)

Našel jsem zde že Tx a Rx je na pinu 5 a 6.

Chci se zeptat zda je tento kabel opravdu převodník RS232 na TTL.
bo bych nechtěl spálit ten přístroj co potřebuju propojit s PC. Díky za odpověď.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jirka_CZE
kolemjdoucí

Založen: 28. 05. 2009
Příspěvky: 2

25.14 SMM
PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2009 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak sem to vyzkoušel a nejede to (nepřipojí se to). Moc elektronice nerozumím, tak s tím asi nehnu. Jednině kdyby se tu našel člověk co tomu rozumí a zná ten kabel RS-232 Originál siemens. Nepotřebuju k tomu nějaké ovladače?

Nebo nevíš o nějakém levném převodníku COM >>> TTL nebo lépe USB >>> TTL ?
Nějaké sem našel ale chtějí za to nehorázné sumy (700 - 1500,-).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jiri.Sko
administrátor
administrátor

Založen: 27. 10. 2005
Příspěvky: 1584
Bydliště: Kamenna

490284.56 SMM

Příspěvky na SM: 69,-
PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2009 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co toto? Rolling Eyes Angel
Arrow http://www.papouch.com/shop/scripts/_detail.asp?katcislo=0221

_________________
A52 + A55 + A70 + C55 + C60 + C65 + C70 + C75 + CX65 + CX75 + E71 + EF81 + EL71 + M55 + MC60 + ME75 + M75 + S45 + S55 + S65 + S68 + SK65 + S75 + SXG75 + SX1
DCA-510 + DCA-540 + DCA-140 + Torx 5 + redukce na 3.5 mm JACK + čtečka + QuickPic + přídavný blesk
Tuningy: Windows XP S65 ~ CSL65 | AC55 | Mandriva Linux 2008 (zastaveno)

SM
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
mpitman
začátečník
začátečník

Založen: 22. 12. 2004
Příspěvky: 63

99.06 SMM
PříspěvekZaslal: pá květen 29, 2009 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka_CZE napsal:
tak sem to vyzkoušel a nejede to (nepřipojí se to). Moc elektronice nerozumím, tak s tím asi nehnu. Jednině kdyby se tu našel člověk co tomu rozumí a zná ten kabel RS-232 Originál siemens. Nepotřebuju k tomu nějaké ovladače?

Nebo nevíš o nějakém levném převodníku COM >>> TTL nebo lépe USB >>> TTL ?
Nějaké sem našel ale chtějí za to nehorázné sumy (700 - 1500,-).


Hotovy prevodnik uz tu nize mas. Jen doplnim, ze pokud otevres konektor toho kabelu k mobilu a budou tam jen tri draty, tak je napajen z COM portu a je potreba zarucit, ze na urcitych pinech bude Log1,aby mela elektronika z ceho vyrabet napajeni (musi s tim komunikujici program pocitat a tohle zarucit). Pokud bude v konektoru vice dratu,zkontroluj podle popisu pinu C35ky, ktery zede na vyvod z baterky mobilu a mezi ten a zem prived externi napajeni 3V a melo by to jet (pokud je ovsem kabel v poradku) - tohle je podle me pravdepodobnejsi moznost a takova uprava tu nekde je popsana coby "uprava originalniho kabelu na servisni". Ovladace nepotrebujes pokud chces kabel pouzit jen jako seriovy terminal - staci u prislusneho COM portu v pocitaci nastavit parametry spojeni,tak aby se ti to spojilo. Na co to vlastne potrebujes - co chces k tomu PC pripojovat?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
palucko
I <3 emo
I <3 emo

Založen: 30. 05. 2007
Příspěvky: 2100
Bydliště: Pezinok (SK)

15737.46 SMM

Příspěvky na SM: 1016,-
PříspěvekZaslal: út leden 05, 2010 2:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SCHÉMY VŠEMOŽNÝCH KÁBLOV !!! roznych značiek

http://pinouts.ru/CellularPhonesCables/

samozrejme vratane siemensov

_________________
Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Smile Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
GgDag
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004
Příspěvky: 3548
Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One

10073.84 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 13, 2013 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Schema na X35radu ? Kolko pinov potrebujem ? CHcem servisny
_________________
Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Hardware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strana 9 z 9

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group