View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
defyvm kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 08, 2004 6:53 am Post subject: synchro s outlookem |
|
|
vyse zminovana verze MPMSetup3.04.40.43_SmartSync_cs-CZ.zip sice zminuje SX1 ve sve implementaci, dokonce je tam ikona pro spravu kontaktu, ale skutecnost je takova, ze nenajde pripojenou SX1 na USB, resp. fungujici virtualni COM port. Potom jsem preinstaloval updatem pro SX1 ... souborem MPM_SX1Addon_Installer_3.04.40.43.exe . Ikona pro spravu kontaktu zmizela a synchro agendy a kontaktu jde jen s externim SW - tzn. lotus / MS outlook / outlook express (OE) . Pri preinstalaci Smart Sync jsem zadal synchronizaci s Expressem a i tak jsem neuspel .... MPM nenajde seznam slozek OE. MPM proste o OE nevi...asi?
Jdu badat dal, uz me to pekne se..e. Nejradeji bych poslal Siemensu fakturu za ty hodiny laborovani nad tim, co ma fungovat s uplnou samozrejmosti ..... Zdenek |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|