clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Jsem šťastný nový majitel SX1 :-)

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Jsem šťastný nový majitel SX1 :-)
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
quintess
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 17, 2004 8:24 pm    Předmět: Jsem šťastný nový majitel SX1 :-) Odpovědět s citátem

Zdravím,
tak patří mezi ty šťastné majitele SX1! Dancing Koupil jsem za 6999,- v kamenném obchodě, pro český trh, cena výborná, Very Happy vybral jsem poslední kousek :-) 8) Mám obrovskou radost. Je to důstojný nástupce mého Siemensu SL45i, který se mnou vydržel rok a půl a že si toho užil, včetně cca osmimetrového letu ze schodů a následného kolize do stěny... Angel No, je to složitý telefon a kdybyste chtěli, můžete mi doporučit, jaký software bude užitečný a ulehčí mi práci, napříkalad vhodný icq program či mp3 přehrávač, nějakou hru, která půjde pařit přes Bluetooth (se SonyEricssonem T630, takže Javovou) A taky nějaké vychytávky, jsou-li, klidně se podělte, budu moc rád.
Díky a Siemensu zdar! Laughing Dancing

Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 17, 2004 10:41 pm    Předmět: Re: Jsem šťastný nový majitel SX1 :-) Odpovědět s citátem

quintess napsal:
Zdravím,
tak patří mezi ty šťastné majitele SX1! Dancing Koupil jsem za 6999,- v kamenném obchodě, pro český trh, cena výborná, Very Happy vybral jsem poslední kousek :-) 8) Mám obrovskou radost. Je to důstojný nástupce mého Siemensu SL45i, který se mnou vydržel rok a půl a že si toho užil, včetně cca osmimetrového letu ze schodů a následného kolize do stěny... Angel No, je to složitý telefon a kdybyste chtěli, můžete mi doporučit, jaký software bude užitečný a ulehčí mi práci, napříkalad vhodný icq program či mp3 přehrávač, nějakou hru, která půjde pařit přes Bluetooth (se SonyEricssonem T630, takže Javovou) A taky nějaké vychytávky, jsou-li, klidně se podělte, budu moc rád.

Ano, jak jsem se rozloučil s CX65, a koupil jsi SX1, tak si myslím že jsem neudělal chybu.Taky jsem jeho šťastný majitel. Ale každý tel. má nějáké klady a zápory. Very Happy
lepidlor
(člen klubu SM)
řád zlaté antény
(člen klubu SM)<br>řád zlaté antény

13860.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 17, 2004 10:42 pm    Předmět: Re: Jsem šťastný nový majitel SX1 :-) Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
quintess napsal:
Zdravím,

Ano, jak jsem se rozloučil s CX65, a koupil jsi SX1, tak si myslím že jsem neudělal chybu.Taky jsem jeho šťastný majitel. Ale každý tel. má nějáké klady a zápory. Very Happy

Tohle jsem psal já
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sand
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 17, 2004 11:11 pm    Předmět: problem při startu Odpovědět s citátem

Mam SX1 tyden. Zatim se jen ucim jak na nej. Mam vsak dost zavazny problem. Obcas (spise casto) kdyz ho zapnu, tak v okamziku kdy se prihlasuje do site tak se vypne. Ze se vypne poznam uz predem, protoze se z nej ozyva nejake bzuceni. Pak to lupne a je vypnuty. Dela to nepravidelne (plna i prazdna baterie). Tak nevim jestli to mam reklamovat, nebo doufat ze se to zlepsi. Stalo se to nekomu? SW je 12. Mj. dnes rano sem ho zapnul a v poledne byla vybita baterie (rano plne nabita) ac jsem ho nepouzival. Mam nejasny pocit (byl v kapse bundy), ze celou dobu svitilo podsviceni. Vsiml jsem si toho, ze kdyz pipal ze je slaba baterka, tak byl neustale rozsviceny displej. Po dvou minutach sviceni jsem ho vypnul pak zapnul a uz bylo vsechno OK. Tak mam z toho takove smisene pocity. Na jednu stranu jsem moc rad ze ho mam, protoze je jinak skvely (az na ten dost slaby fotak a vydrz bat. ), ale na druhou stranu kdyz ho nemuzu hodinu zapnout tak to uz neni moc mobilni.
Rad si prectu rady zkusenejsich a predem dekuji. Nedela to treba SW? Poradte pls.
lepidlor
(člen klubu SM)
řád zlaté antény

13860.00 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 18, 2004 10:30 am    Předmět: Re: problem při startu Odpovědět s citátem

FW za to nemůže.Já mám taky 12, a funguje to v poho.Vyzkoušej restartovat tel. (orig. nastavení tel.), jinak s tím zajdido servisu wink
Xfantasy
(člen klubu SM)
všeználek
(člen klubu SM)<br>všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 18, 2004 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud ti nepomůže Master reset (*#zap) tak zkus upgrade na FW13 kterej je zde na Siemensmanii.Jinak v servise je FW14,či už dokonce 15CZ.To by mělo tvůj problém vyřešit.
S tím světlem se mi to už jednou stalo.Svítilo to pořád dokud sem ho nevypnul.Docela se divim že ti i hlásil vybitou baterii.Mě se to u SX ještě nepovedlo,ikdyž jsem ji měl prázdnou.
Co se výdrže baterie týče,tak bych řek že je to naprosto normální výdrž u mobilu s barevnym displejem a přehršle funkcí.Foťák se mi zdá dost kvalitní,na to že je to v mobilu.Samozřejmě že se to nedá použít na tisk fotek,ale s tím snad nikdo ani nepočítá.... Soustava velmi kvalitní optiky se nedá oklamat.

nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 18, 2004 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Xfantasy napsal:
Pokud ti nepomůže Master reset (*#zap) tak zkus upgrade na FW13 kterej je zde na Siemensmanii.Jinak v servise je FW14,či už dokonce 15CZ.To by mělo tvůj problém vyřešit.
S tím světlem se mi to už jednou stalo.Svítilo to pořád dokud sem ho nevypnul.Docela se divim že ti i hlásil vybitou baterii.Mě se to u SX ještě nepovedlo,ikdyž jsem ji měl prázdnou.
Co se výdrže baterie týče,tak bych řek že je to naprosto normální výdrž u mobilu s barevnym displejem a přehršle funkcí.Foťák se mi zdá dost kvalitní,na to že je to v mobilu.Samozřejmě že se to nedá použít na tisk fotek,ale s tím snad nikdo ani nepočítá.... Soustava velmi kvalitní optiky se nedá oklamat.

Už i 15Cz? Před pár dnama měli jenom 14cz.
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 18, 2004 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Xfantasy napsal:

S tím foťákem souhlasím
lepidlor
(člen klubu SM)
řád zlaté antény

13860.00 SMM
PříspěvekZaslal: so prosinec 18, 2004 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Xfantasy napsal:

S tím foťákem souhlasím

Tak tohle jsem psal zase já Very Happy
Xfantasy
(člen klubu SM)
všeználek
(člen klubu SM)<br>všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 19, 2004 12:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To Gwin: FW 15CZ dle uživatelů na symbianforum je už v servisu.Nemohu to nijak ověřit....

nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 19, 2004 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Budu jim muset zavolat.
Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 19, 2004 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No nevim jak je to s tou CZFW15 ja tam mam FW15ENGL. ale jak tu nekdo z vas popisoval to zatuhnuti pred startem to mi delala FW 13 sice jen jednou ale udelala tak jsem to master resetnul a bylo po problemu s dalsimi verzemi FW se to uz nestalo!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
quintess
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 19, 2004 7:19 pm    Předmět: Total IR Remote a další programy Odpovědět s citátem

Jsem rád, že se diskuze vyvíjí...
Neznátě někdo nějakou povedenou aplikaci, kterou byste mi mohli doporučit??? - Nějaká ta hra, v Javě, která půjde pařit přes Bluetooth , či uživatelské zkušenosti...
A byl by někde k dostání návod, nebo najde se někdo ,kdo rozumí Total IR Remote? Jaksi jsem nebyl schopný jakkoliv ovládat HiFi věž Philips a televizi Tesla ani z velké blízkosti a zběsilém mačkání všeho možného.
Díkec :-)

lepidlor
(člen klubu SM)
řád zlaté antény

13860.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 19, 2004 7:26 pm    Předmět: Re: Total IR Remote a další programy Odpovědět s citátem

quintess napsal:
Jsem rád, že se diskuze vyvíjí...
Neznátě někdo nějakou povedenou aplikaci, kterou byste mi mohli doporučit??? - Nějaká ta hra, v Javě, která půjde pařit přes Bluetooth , či uživatelské zkušenosti...
A byl by někde k dostání návod, nebo najde se někdo ,kdo rozumí Total IR Remote? Jaksi jsem nebyl schopný jakkoliv ovládat HiFi věž Philips a televizi Tesla ani z velké blízkosti a zběsilém mačkání všeho možného.
Díkec :-)
IR REMOTE Používám.Právě teď jsem byl v electroworldu a vypl jsem dvě televize LG wink Je to jednoduché, ale bohůžel ne na všechno to funguje. Jsou pouze vybrané typy. Před spuštěním nezapínej irda, program by potom nefungoval, ale to snad víš. To jse snad vše. Jo a taky bych ocenil nějakou tu hru pro 2 přes bluetooth Rolling Eyes
Vytryol
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 19, 2004 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No doporucil bych hry na n-gage!!Obcas si s kamosem co ma n-gage dame multak na a pak samozrejme Beachwars ty jdou taky jsou v jave a jdou pres BT!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Přejdi na: