Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
busch čestný člen

Založen: 29. 02. 2004 Příspěvky: 2675 Bydliště: Praha & Olomouc
27.84 SMM
|
Zaslal: út prosinec 21, 2004 1:31 pm Předmět: |
|
|
pechi napsal: | Chlapi já vám nechci kazit radost, ale mám doma originál DCA-540 a nikdy se mi ho nepovedlo nainstalovat tak, aby se s ním telefon spojil. Pořád to chce nějakej originál Siemensovskej ovladač, ale ten jaksi ke kabelu nedávají. Jinak ten kabel je stejně na nic, nejede s ním flashovat... Já osobně neznám nikoho, kdo by ten kabel rozchodil s řadou x65, řekl bych že je spíš jen pro SX1, i když je uvedenej v originálním příslušenství i pro řadu x65  |
Zkus nainstalovat tenhle ovladač:
http://communications.siemens.com/repository/481/48156/USBdriver_DCA-540_v0.71.zip . _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radokeckes kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 21, 2004 1:37 pm Předmět: kabel540 |
|
|
pechi napsal: | Chlapi já vám nechci kazit radost, ale mám doma originál DCA-540 a nikdy se mi ho nepovedlo nainstalovat tak, aby se s ním telefon spojil. Pořád to chce nějakej originál Siemensovskej ovladač, ale ten jaksi ke kabelu nedávají. Jinak ten kabel je stejně na nic, nejede s ním flashovat... Já osobně neznám nikoho, kdo by ten kabel rozchodil s řadou x65, řekl bych že je spíš jen pro SX1, i když je uvedenej v originálním příslušenství i pro řadu x65  |
No musim ta trosku poopravit. Moj prvy kabel bol DCA-540 a fungoval na prvy krat s CX65kou. Bolo k tomu aj cd takze v pohode. Flashovat s nim ale nejde. to je pravda. Ale aj na SX1 som napaloval novy firmware a tiez bez problemov. Teraz som si kupil DCA-510 a s tym to tiez ide jedna basen. CX komunikuje bez problemov a da sa aj flashovat. Ale na SX1 sa uz pouzit neda. Samozrejme aj k tomu kablu som dostal cd s ovladacmi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

Založen: 16. 08. 2004 Příspěvky: 1482 Bydliště: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 21, 2004 5:40 pm Předmět: Re: kabel540 |
|
|
radokeckes napsal: | No musim ta trosku poopravit. Moj prvy kabel bol DCA-540 a fungoval na prvy krat s CX65kou. Bolo k tomu aj cd takze v pohode. Flashovat s nim ale nejde. to je pravda. Ale aj na SX1 som napaloval novy firmware a tiez bez problemov. Teraz som si kupil DCA-510 a s tym to tiez ide jedna basen. CX komunikuje bez problemov a da sa aj flashovat. Ale na SX1 sa uz pouzit neda. Samozrejme aj k tomu kablu som dostal cd s ovladacmi. |
Tak já mám originál DCA-540 koupenej přímo v Siemensu a ručím Ti za to že k němu žádnej ovladač na CD nebyl Jinak flashovat s ním jde jen SX1, na tom se shodnem. DCA-540 je taky jedinej kabel, kterej se s SX1 spojí... Jinak taky mám teď DCA-510 a je to nejlepší kabel kterej jsem kdy viděl...  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

Založen: 16. 08. 2004 Příspěvky: 1482 Bydliště: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 21, 2004 5:42 pm Předmět: |
|
|
busch napsal: | pechi napsal: | Chlapi já vám nechci kazit radost, ale mám doma originál DCA-540 a nikdy se mi ho nepovedlo nainstalovat tak, aby se s ním telefon spojil. Pořád to chce nějakej originál Siemensovskej ovladač, ale ten jaksi ke kabelu nedávají. Jinak ten kabel je stejně na nic, nejede s ním flashovat... Já osobně neznám nikoho, kdo by ten kabel rozchodil s řadou x65, řekl bych že je spíš jen pro SX1, i když je uvedenej v originálním příslušenství i pro řadu x65  |
Zkus nainstalovat tenhle ovladač:
http://communications.siemens.com/repository/481/48156/USBdriver_DCA-540_v0.71.zip . |
Tady tenhle ovladač už mi doporučoval i hanni, ale kabel se pořád v PC hlásí jako neznámé zařízení...  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
netron začátečník

Založen: 03. 06. 2004 Příspěvky: 89 Bydliště: Dolný Kubín, SK
61.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 21, 2004 5:46 pm Předmět: Re: Postavte si DCA-540 |
|
|
V scheme chyba propojenie zeme  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
milan_ruzicka všeználek

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 734 Bydliště: Překrásné Brno
4261.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: út prosinec 21, 2004 6:11 pm Předmět: Re: Postavte si DCA-540 |
|
|
netron napsal: |
V scheme chyba propojenie zeme  |
Musíš si to aji přečíst, je to tam napsaný - 5,6,7 -> 2 _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pierre pisatel

Založen: 23. 03. 2004 Příspěvky: 259 Bydliště: !!!CHODSKÉ KRÁLOVSTVÍ!!!
661.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 26, 2004 2:54 pm Předmět: |
|
|
Takže to funguje nebo ne????  _________________ !!!SHIBBY!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jackup kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st leden 12, 2005 2:40 pm Předmět: Myslite ze by to fungovalo? |
|
|
Prohlizel jsem si nektere navody na kabely pro M50 a jemu podobne founy a taky navod na predelani kabelu pro C35 na kabel pro C65...
No a tak jsem to tak nejak dal dohromady a...
Kouknete tady: http://jackup-info.wz.cz/images/kabel.doc
myslite ze by to mohlo fakat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StandaT pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: st leden 12, 2005 5:51 pm Předmět: |
|
|
A kdo by k tomu chtěl plošňák, tak sem ho hvídnul sem
plošňák pro kabel
pozn.-místo 2ks kondíků 4u7 jsou použity keramiky 2ks 100n a rezistory určující, jak se kabel bude hlásit, se přípájí přímo v konektoru do mobilu kvůli ůspoře kabelu -3dráty vs. 5.
Já jsem zkoušel podobný zapojení, ale nejelo mi. Možná, že tohle půjde. _________________ M65 fw.12>25>43>25>44>43 + kabel od AAAmobil(Koracell) + "lampička"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|