clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Postavte si DCA-540

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Postavte si DCA-540
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Hardware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2004 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pechi napsal:
Chlapi já vám nechci kazit radost, ale mám doma originál DCA-540 a nikdy se mi ho nepovedlo nainstalovat tak, aby se s ním telefon spojil. Pořád to chce nějakej originál Siemensovskej ovladač, ale ten jaksi ke kabelu nedávají. Jinak ten kabel je stejně na nic, nejede s ním flashovat... Já osobně neznám nikoho, kdo by ten kabel rozchodil s řadou x65, řekl bych že je spíš jen pro SX1, i když je uvedenej v originálním příslušenství i pro řadu x65 Brick wall

Zkus nainstalovat tenhle ovladač:
http://communications.siemens.com/repository/481/48156/USBdriver_DCA-540_v0.71.zip .

Nokia 6234, Ericsson T65
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
radokeckes
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2004 1:37 pm    Předmět: kabel540 Odpovědět s citátem

pechi napsal:
Chlapi já vám nechci kazit radost, ale mám doma originál DCA-540 a nikdy se mi ho nepovedlo nainstalovat tak, aby se s ním telefon spojil. Pořád to chce nějakej originál Siemensovskej ovladač, ale ten jaksi ke kabelu nedávají. Jinak ten kabel je stejně na nic, nejede s ním flashovat... Já osobně neznám nikoho, kdo by ten kabel rozchodil s řadou x65, řekl bych že je spíš jen pro SX1, i když je uvedenej v originálním příslušenství i pro řadu x65 Brick wall

No musim ta trosku poopravit. Moj prvy kabel bol DCA-540 a fungoval na prvy krat s CX65kou. Bolo k tomu aj cd takze v pohode. Flashovat s nim ale nejde. to je pravda. Ale aj na SX1 som napaloval novy firmware a tiez bez problemov. Teraz som si kupil DCA-510 a s tym to tiez ide jedna basen. CX komunikuje bez problemov a da sa aj flashovat. Ale na SX1 sa uz pouzit neda. Samozrejme aj k tomu kablu som dostal cd s ovladacmi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pechi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2004 5:40 pm    Předmět: Re: kabel540 Odpovědět s citátem

radokeckes napsal:
No musim ta trosku poopravit. Moj prvy kabel bol DCA-540 a fungoval na prvy krat s CX65kou. Bolo k tomu aj cd takze v pohode. Flashovat s nim ale nejde. to je pravda. Ale aj na SX1 som napaloval novy firmware a tiez bez problemov. Teraz som si kupil DCA-510 a s tym to tiez ide jedna basen. CX komunikuje bez problemov a da sa aj flashovat. Ale na SX1 sa uz pouzit neda. Samozrejme aj k tomu kablu som dostal cd s ovladacmi.

Tak já mám originál DCA-540 koupenej přímo v Siemensu a ručím Ti za to že k němu žádnej ovladač na CD nebyl Think Jinak flashovat s ním jde jen SX1, na tom se shodnem. DCA-540 je taky jedinej kabel, kterej se s SX1 spojí... Jinak taky mám teď DCA-510 a je to nejlepší kabel kterej jsem kdy viděl... Applause

pechi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2004 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

busch napsal:
pechi napsal:

Zkus nainstalovat tenhle ovladač:
http://communications.siemens.com/repository/481/48156/USBdriver_DCA-540_v0.71.zip .

Tady tenhle ovladač už mi doporučoval i hanni, ale kabel se pořád v PC hlásí jako neznámé zařízení... Think

netron
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2004 5:46 pm    Předmět: Re: Postavte si DCA-540 Odpovědět s citátem

busch napsal:
Jednoduchý návod, zdá se že řada x65 umí pracovat přímo s USB rozhraním jako např. novější typy Motorol... 8)

http://forum.s65.info/viewtopic.php?t=1458

V scheme chyba propojenie zeme Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
milan_ruzicka
všeználek
všeználek

4261.00 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: út prosinec 21, 2004 6:11 pm    Předmět: Re: Postavte si DCA-540 Odpovědět s citátem

netron napsal:
busch napsal:
Jednoduchý návod, zdá se že řada x65 umí pracovat přímo s USB rozhraním jako např. novější typy Motorol... 8)

http://forum.s65.info/viewtopic.php?t=1458

V scheme chyba propojenie zeme Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Musíš si to aji přečíst, je to tam napsaný - 5,6,7 -> 2

CX65v50
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Pierre
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne prosinec 26, 2004 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže to funguje nebo ne???? d'oh! d'oh! d'oh!
Jackup
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 12, 2005 2:40 pm    Předmět: Myslite ze by to fungovalo? Odpovědět s citátem

Prohlizel jsem si nektere navody na kabely pro M50 a jemu podobne founy a taky navod na predelani kabelu pro C35 na kabel pro C65...
No a tak jsem to tak nejak dal dohromady a...

Kouknete tady: http://jackup-info.wz.cz/images/kabel.doc

myslite ze by to mohlo fakat Question
StandaT
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 12, 2005 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A kdo by k tomu chtěl plošňák, tak sem ho hvídnul sem
plošňák pro kabel
pozn.-místo 2ks kondíků 4u7 jsou použity keramiky 2ks 100n a rezistory určující, jak se kabel bude hlásit, se přípájí přímo v konektoru do mobilu kvůli ůspoře kabelu -3dráty vs. 5.
Já jsem zkoušel podobný zapojení, ale nejelo mi. Možná, že tohle půjde.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Hardware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: