Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ftakgabo začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so leden 01, 2005 1:39 pm Předmět: zvonenie |
|
|
Zdravim. Nema z vas niekto podobny problem so zvonenim ako ja? V nastaveniach zvonenia si cez polozku Hovory (s takou ikonou knihy) vyberiem nejake zvonenie, tak pri volani mi aj tak hraje to defaultne. Musim to urobit tak, ze tie osoby ktore mi najcastejsie volaju dam do VIP skupiny a priradim im zvonenie. Lenze problem nastava ked mi vola niekto ktoreho nemam priradeneho nikde. Opat hraje to defaultne zvonenie. Nechapem to |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Framkie badatel

Založen: 11. 12. 2004 Příspěvky: 191 Bydliště: Králíky(prdel u Ústí nad Orlicí)
261.00 SMM
|
Zaslal: so leden 01, 2005 2:19 pm Předmět: Re: zvonenie |
|
|
ftakgabo napsal: | Zdravim. Nema z vas niekto podobny problem so zvonenim ako ja? V nastaveniach zvonenia si cez polozku Hovory (s takou ikonou knihy) vyberiem nejake zvonenie, tak pri volani mi aj tak hraje to defaultne. Musim to urobit tak, ze tie osoby ktore mi najcastejsie volaju dam do VIP skupiny a priradim im zvonenie. Lenze problem nastava ked mi vola niekto ktoreho nemam priradeneho nikde. Opat hraje to defaultne zvonenie. Nechapem to |
Taky mi to dělalo už nevim jak sem to zpravil......prostě sem se v tom tak dlouho hrabal až sem to zpravil  _________________ Blokie 3210 ->Siemens C55 ->Siemens CX65
FW16->FW25->FW43CZ PATCHED+vlastní grafické patche  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Zaslal: so leden 01, 2005 5:34 pm Předmět: |
|
|
Mohlo by to byt MENU>NASTAVENIA>YVONENIA>INE ZVONENIA.
Nic ine ti poradit neviem! _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: so leden 01, 2005 5:40 pm Předmět: |
|
|
Nevim, jakej mas telefon, ale jestli ti jde o cisla, co jsou v adresari, ale nejsou ve skupine, mas tam vedle te knizecky zatrhly to policko? _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ftakgabo začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so leden 01, 2005 8:58 pm Předmět: |
|
|
mam samozrejme x65. Presne M65. A mam aj zatrhnute to policko pre ludi z adresara. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: so leden 01, 2005 9:03 pm Předmět: |
|
|
ftakgabo napsal: | mam samozrejme x65. Presne M65. A mam aj zatrhnute to policko pre ludi z adresara. |
No mohl bys mit A65 a tam by to mohlo byt jiny. A kdyz si to nastavis, pak z toho vylezes a zase se taam podivas, je tam ta nastavena melodie nebo se to vratilo zpatky na standard? Jo jeste me napada, ze kdyz zmenis tema, meni se i tahle melodie. Jenom tahle, ty pro skupiny zustavaj stejny. Nemuze to byt tim? _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ftakgabo začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so leden 01, 2005 10:34 pm Předmět: |
|
|
oookoook napsal: | ftakgabo napsal: | mam samozrejme x65. Presne M65. A mam aj zatrhnute to policko pre ludi z adresara. |
No mohl bys mit A65 a tam by to mohlo byt jiny. A kdyz si to nastavis, pak z toho vylezes a zase se taam podivas, je tam ta nastavena melodie nebo se to vratilo zpatky na standard? Jo jeste me napada, ze kdyz zmenis tema, meni se i tahle melodie. Jenom tahle, ty pro skupiny zustavaj stejny. Nemuze to byt tim? |
To s tymi temamy viem. To si stale nastavim na vlastnu melodiu. A ked z toho vyleziem a zasa sa vratim, tak tam ostane moja zvolena melodia, ale hraje aj tak ina. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepiiik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 02, 2005 1:39 pm Předmět: |
|
|
ftakgabo napsal: | oookoook napsal: | ftakgabo napsal: | mam samozrejme x65. Presne M65. A mam aj zatrhnute to policko pre ludi z adresara. |
No mohl bys mit A65 a tam by to mohlo byt jiny. A kdyz si to nastavis, pak z toho vylezes a zase se taam podivas, je tam ta nastavena melodie nebo se to vratilo zpatky na standard? Jo jeste me napada, ze kdyz zmenis tema, meni se i tahle melodie. Jenom tahle, ty pro skupiny zustavaj stejny. Nemuze to byt tim? |
To s tymi temamy viem. To si stale nastavim na vlastnu melodiu. A ked z toho vyleziem a zasa sa vratim, tak tam ostane moja zvolena melodia, ale hraje aj tak ina. |
Nejsem si jist jestli to ma souvislost s tvym problemem,ale kdyz jsem si hral s formatama wavu, tak se mi povedlo vyrobit melodii, kterou mobil v pohode prehral, ale nesezral ji jako melodii  _________________ Nokia 250,Siemens S15,Siemens C35,Siemens M35,Siemens MT50,SE T230(to byl ulet),Siemens M55,Siemens C65....Eu,Os,Pa,Eu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 02, 2005 1:54 pm Předmět: |
|
|
pepiiik napsal: | ftakgabo napsal: | oookoook napsal: | ftakgabo napsal: | mam samozrejme x65. Presne M65. A mam aj zatrhnute to policko pre ludi z adresara. |
Nejsem si jist jestli to ma souvislost s tvym problemem,ale kdyz jsem si hral s formatama wavu, tak se mi povedlo vyrobit melodii, kterou mobil v pohode prehral, ale nesezral ji jako melodii  |
To je zajimavy... Jeste muzes zkusit nahrat tam nejaky tema, ktery meni tu standardni melodii a zkusit, co to bude delat... Nebo muzes skusit prepsat tu standardni melodii ktera se prehrava tou tvou - tzn. pojmenovat ji stejne a nahrat ji tam. Bud bude ve slozce tematu ve Zvucich nebo pak mozna jeste nekde v Systemu... _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: ne leden 02, 2005 4:26 pm Předmět: |
|
|
Tak to je divný. Já jak mám [knížečka] volání, mám to odšktnuté, mám vybranou melodii a volá mi kontakt, který mám uložený v tekefonu, ale není v žádné skupině, zvoní vybraná melodie.
A u těch, které nemáš vůbec uložené v seznamu musíš dát Ostatní volání a vybrat nějakou melodii. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ftakgabo začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 02, 2005 6:18 pm Předmět: |
|
|
Som to zrobil tak, ze som vsetkych pridelil do Bez skupiny a zvolil melodiu na Ine volania. Nechapem preco to tak urobili. Je to zbytoce komplikovane, ked niekoho mam v skupine napr. VIP, tak mu musim dat melodiu a aj ked ho nemam v skupine tak aj tak mu musim dat melodiu. Na starej M50 som nemal s tym problemy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|