Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MichalMasek začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 09, 2005 9:19 pm Předmět: Stal se mi desnej pru.er |
|
|
Flashnul jsem patch na C60, podle navodu na zvetseni pameti, ale neco se pos.alo a ted se na mobilu nezobrazujou zadny texty, heeelp, pomuze nahrati firmware? nebo co mam delat??? ICQ 303649022 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 09, 2005 9:23 pm Předmět: Re: Stal se mi desnej pru.er |
|
|
MichalMasek napsal: | Flashnul jsem patch na C60, podle navodu na zvetseni pameti, ale neco se pos.alo a ted se na mobilu nezobrazujou zadny texty, heeelp, pomuze nahrati firmware? nebo co mam delat??? ICQ 303649022 |
Skús ísť do menu a tam stlač 921, dostaneš sa do voľby jazyka, malo by tam byť automaticky, nejaký čudný text, ktorý sa zakaždým mení a ešte Slovenčin(alebo čeština). Tu zvoľ Slovenčinu. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 09, 2005 9:31 pm Předmět: |
|
|
No čo, pomohlo? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MichalMasek začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 09, 2005 9:31 pm Předmět: Re: Stal se mi desnej pru.er |
|
|
Borix napsal: | MichalMasek napsal: | Flashnul jsem patch na C60, podle navodu na zvetseni pameti, ale neco se pos.alo a ted se na mobilu nezobrazujou zadny texty, heeelp, pomuze nahrati firmware? nebo co mam delat??? ICQ 303649022 |
Skús ísť do menu a tam stlač 921, dostaneš sa do voľby jazyka, malo by tam byť automaticky, nejaký čudný text, ktorý sa zakaždým mení a ešte Slovenčin(alebo čeština). Tu zvoľ Slovenčinu. |
Ne vtom menu jsou jenom samy otazniky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 09, 2005 9:33 pm Předmět: Re: Stal se mi desnej pru.er |
|
|
MichalMasek napsal: | Borix napsal: | MichalMasek napsal: | Flashnul jsem patch na C60, podle navodu na zvetseni pameti, ale neco se pos.alo a ted se na mobilu nezobrazujou zadny texty, heeelp, pomuze nahrati firmware? nebo co mam delat??? ICQ 303649022 |
Skús ísť do menu a tam stlač 921, dostaneš sa do voľby jazyka, malo by tam byť automaticky, nejaký čudný text, ktorý sa zakaždým mení a ešte Slovenčin(alebo čeština). Tu zvoľ Slovenčinu. |
Tak potom skús použiť iný language pack. Aký máš firmware? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MichalMasek začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 09, 2005 9:35 pm Předmět: Re: Stal se mi desnej pru.er |
|
|
Borix napsal: | MichalMasek napsal: | Borix napsal: | MichalMasek napsal: | Flashnul jsem patch na C60, podle navodu na zvetseni pameti, ale neco se pos.alo a ted se na mobilu nezobrazujou zadny texty, heeelp, pomuze nahrati firmware? nebo co mam delat??? ICQ 303649022 |
Tak potom skús použiť iný language pack. Aký máš firmware? |
Zeptam se rovnou. Nechci zadny extra misto, jen vratit telefon do puvodniho stavu, nevim FW, ted jsem stahnul 25 CZ. pomuze kdyz ho tam dam? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 09, 2005 9:38 pm Předmět: Re: Stal se mi desnej pru.er |
|
|
MichalMasek napsal: | Borix napsal: | MichalMasek napsal: | Borix napsal: | MichalMasek napsal: | Flashnul jsem patch na C60, podle navodu na zvetseni pameti, ale neco se pos.alo a ted se na mobilu nezobrazujou zadny texty, heeelp, pomuze nahrati firmware? nebo co mam delat??? ICQ 303649022 |
Zeptam se rovnou. Nechci zadny extra misto, jen vratit telefon do puvodniho stavu, nevim FW, ted jsem stahnul 25 CZ. pomuze kdyz ho tam dam? |
Tak aspon podľa akého návodu si to robil? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MichalMasek začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 09, 2005 9:40 pm Předmět: Re: Stal se mi desnej pru.er |
|
|
Borix napsal: | MichalMasek napsal: | Borix napsal: | MichalMasek napsal: | Borix napsal: | MichalMasek napsal: | Flashnul jsem patch na C60, podle navodu na zvetseni pameti, ale neco se pos.alo a ted se na mobilu nezobrazujou zadny texty, heeelp, pomuze nahrati firmware? nebo co mam delat??? ICQ 303649022 |
Tak aspon podľa akého návodu si to robil? |
podle toho co je tady na siemensmanii, a nekdy uprostred to napsalo ze to v pameti nemuze neco najit a ukoncilo se to |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MichalMasek začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 09, 2005 10:05 pm Předmět: Re: Stal se mi desnej pru.er |
|
|
MichalMasek napsal: | Borix napsal: | MichalMasek napsal: | Borix napsal: | MichalMasek napsal: | Borix napsal: | MichalMasek napsal: | Flashnul jsem patch na C60, podle navodu na zvetseni pameti, ale neco se pos.alo a ted se na mobilu nezobrazujou zadny texty, heeelp, pomuze nahrati firmware? nebo co mam delat??? ICQ 303649022 |
Tak aspon podľa akého návodu si to robil? |
podle toho co je tady na siemensmanii, a nekdy uprostred to napsalo ze to v pameti nemuze neco najit a ukoncilo se to |
BOZE! ja vedel ze existujes! Nahral jsem FW a de to! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: po leden 10, 2005 11:21 am Předmět: Re: Stal se mi desnej pru.er |
|
|
MichalMasek napsal: | Flashnul jsem patch na C60, podle navodu na zvetseni pameti, ale neco se pos.alo a ted se na mobilu nezobrazujou zadny texty, heeelp, pomuze nahrati firmware? nebo co mam delat??? ICQ 303649022 |
Tvoj problem je v tom,je si LGP zapisal na inu adresu,ako bolo v navode...je to casta chyba,ktoru ti,co to prerabaju robia. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: po leden 10, 2005 4:13 pm Předmět: Re: Stal se mi desnej pru.er |
|
|
hanni napsal: | MichalMasek napsal: | Flashnul jsem patch na C60, podle navodu na zvetseni pameti, ale neco se pos.alo a ted se na mobilu nezobrazujou zadny texty, heeelp, pomuze nahrati firmware? nebo co mam delat??? ICQ 303649022 |
Tvoj problem je v tom,je si LGP zapisal na inu adresu,ako bolo v navode...je to casta chyba,ktoru ti,co to prerabaju robia. |
K tomuto som sa snažil dospieť, lenže mi rodičia vypli net  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|