View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Marcelus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 6:29 am Post subject: S55 - mobil se vypne při nabíjení ... |
|
|
Pokud je telefon zapnutý a připojím ho k nabíječce, cca po minutě se vypne (a nabíjí dál).
Jen doplním, že minulý týden jsem ho úplně umrtvil, následoval fullflash, odblokování IMEI + dohrání fw 91 + patche a toť vše. Před tímto zákrokem byl mobil v pohodě.
Jinak funguje vše jak má. Napadá vás něco ? |
|
Back to top |
|
 |
mylys Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 8:55 am Post subject: |
|
|
Tak stejný postup sem praktikoval na mém S55 včera cca ve 23,00 a potom ho dal dobíjet.
No a dnes ráno mě sviňa nevzbudil a byl taky vyplej.
Neměl sem možnost to nějak studovat ráno když sem už i tak přišel pozdě do práce, ale pro začátek bych doporučil všechny patche zrušit a vyzkoušet co a jak . . .
Zlatej fw20 . . . |
|
Back to top |
|
 |
Marcelus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 9:39 am Post subject: |
|
|
mylys wrote: | Tak stejný postup sem praktikoval na mém S55 včera cca ve 23,00 a potom ho dal dobíjet.
No a dnes ráno mě sviňa nevzbudil a byl taky vyplej.
Neměl sem možnost to nějak studovat ráno když sem už i tak přišel pozdě do práce, ale pro začátek bych doporučil všechny patche zrušit a vyzkoušet co a jak . . .
Zlatej fw20 . . . |
Nikde jsem tuto informaci nenašel, tak se zeptám, jak odstraním ty patche ??? |
|
Back to top |
|
 |
Milan T kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 9:51 am Post subject: |
|
|
Pokud víš jaký patche tam máš nahraný tak ve V-Klay dáš místo "aplikovat patch" "zrušit patch" a je to . |
|
Back to top |
|
 |
Marcelus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 10:02 am Post subject: |
|
|
Milan T wrote: | Pokud víš jaký patche tam máš nahraný tak ve V-Klay dáš místo "aplikovat patch" "zrušit patch" a je to . |
Jasně, prosté, v jednoduchosti je síla ) Ale .. pokud presně nevím, kolik jsem tamtěch patchů dal, dá se zjistit kolik jich tam vlastně je ? Nebo, dá se zjistit po odstraněnípatchů, jestli tam ještě někde nějaký nezůstal viset ? |
|
Back to top |
|
 |
Milan T kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 10:21 am Post subject: |
|
|
Jo tak to si musis nekde psat, jaky patche si cpes do telefonu. Nebo vlastne nemusis, ale nekdy se to hodi :-). Nahrej si znova cistou fullflash a mas klid. |
|
Back to top |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 10:22 am Post subject: |
|
|
Ked nevies ktore patche si aplikoval, tak ostava len nahrat cistu fullflash.
P.S. Nejake zalohy mojej S55 fw 16, fw20 a fw20+1.58MB by som este nasiel na disku. Tak sa pripadne ozvi, ked budes mat zaujem. _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|