Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Timecek Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 22, 2004 3:57 pm Předmět: S55-nefungujeme mi prace s SMS pres SiemensDataSuite |
|
|
Zdravim vsechny.
Mam nasledujici problem. Pri pokusu o stazeni SMS, napsani a nasledneho odeslani konci vse chybovym hlasenim DS "chybny parametr". Pritom propojeni s PC je OK, protoze mi funguje prohrabavani se telefonnim seznamem, muzu editovat hudbu, muzu provadet snychronizaci, funguje mi GPRS atd. Proste vse az na SMS.
Muzete me nekdo nejak nakopnout, abych uz tohle vyresil?
Diky moc predem
Jirka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luken badatel

Založen: 26. 04. 2004 Příspěvky: 158 Telefon: mobilní 485.38 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: st prosinec 22, 2004 8:15 pm Předmět: |
|
|
Já ti sice moc neporadím, ale přidám aspoň moji zkušenost. SMS sem sice odeslal, ale na mobilu se zobrazila jako směs klikyháků. Takže sem ho přestal používat.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jiri Sokol Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: so prosinec 25, 2004 9:03 pm Předmět: S55-nefungujeme mi prace s SMS pres SiemensDataSuite |
|
|
Hmm, toho jsem se bál. Ptal jsem se i na mobilmanii a mam podobne informace.
Zkusim teda zmenit svuj dotaz:
Existuje nekdo, kdo ma S55, pripojuje se k PC pres infra (nevadil by i kabel - ten mam) a komu funguji SMS??
Diky za jakykoliv tip.
Jirka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
talodo kolemjdoucí
 Založen: 03. 09. 2004 Příspěvky: 13 Bydliště: Martin - turčianska záhradka
1.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 30, 2004 11:12 am Předmět: |
|
|
ja som mal tiez predtym siemens data suite ale vymenil som to za Mobile Phone Manager a zda sa mi, ze funguje lepsie ako SDS. pripajam sa cez kabel a nemam s tym zatial nejaky vacsi problem. Skus si to preinstalovat. MPM najdes aj na siemensmanii.  _________________ Nech žijú frkani! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004 Příspěvky: 2937 Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
jan.vondrus kolemjdoucí
 Založen: 27. 12. 2004 Příspěvky: 11 Bydliště: Jindřichův Hradec
1.00 SMM
|
Zaslal: po leden 10, 2005 10:16 am Předmět: Stejný problém u M55 |
|
|
Mám stejný problém u M55.
SDS jsem přeinstaloval několikrát a stále SMS nechce načítat. Uložit do mobilu to umí, ale nenačítá :-) _________________ Žádný cíl není tak vysoký, aby ospravedlnil nečestné metody. - Albert Einstein |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milan T kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po leden 10, 2005 10:25 am Předmět: |
|
|
Vyzkoušej SiMoCo - jednoznačně nejlepší sof pro Siemensy.
Absolutně bez problémů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jan.vondrus kolemjdoucí
 Založen: 27. 12. 2004 Příspěvky: 11 Bydliště: Jindřichův Hradec
1.00 SMM
|
Zaslal: po leden 10, 2005 2:19 pm Předmět: Fakt to funguje... |
|
|
Musim potvrdit, ze ten program SiMoCo fakt funguje! Diky, diky :-) _________________ Žádný cíl není tak vysoký, aby ospravedlnil nečestné metody. - Albert Einstein |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|