clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - stahovanie java aplikacii do CX65 v orange

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

stahovanie java aplikacii do CX65 v orange

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Java hry a aplikace
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mistik
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2005 11:16 am    Předmět: stahovanie java aplikacii do CX65 v orange Odpovědět s citátem

Presiel som vacsinu fora, kde by mohla byt odpoved na moju otazku, ale nikde som to nenasiel. Ak to uz niekde je, mozete mi prosim hodit link?

Moj problem je v tom, ze mi moja CX65-ka nechce stahovat java aplikacie. Nevie sa ani spojit. Poradite mi niekto ako si ju nastavit aby mi to slapalo? Mam orange a aj aktivovany orange world mini. Nasiel som jednu stranku, kde k tomu bolo nieco napisane, ale to mi neslo.

Mali ste aj vy s CX65 podobne problemy?

Len tak na koniec. Dnes som s tym bol v orange (tajne dufajuc, ze "odborny" personal mi snad poradi Brick wall ), lenze jedine co mi pekne upravena vysmiata slecna povedala bolo, ze o tych problemoch vedia ze niektore mobily to skratka nestahuju, ze sa asi s javou nemaju radi...

Za pomoc dakujem.

no, na tej fotke sice vyzeram ako notas... ale ked je vecer zabava a pije sa (vedla mna je moja najvacsia laska)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ginzo
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2005 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja som mal tento prolém na S55,ale odkedy mám C65 ide mi download v pohode Think
nemáš náhodou bloknutú Javu?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
mistik
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 20, 2005 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neviem. ako to zistim?

no, na tej fotke sice vyzeram ako notas... ale ked je vecer zabava a pije sa (vedla mna je moja najvacsia laska)
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 19, 2005 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No bol by zazrak keby niekdo an S55 stiahol JAVU z WAP-u lebo ten mobil bol nemozny nechal som ho pripojeny cez GPRS a dal som stahovat a stale bolo 0 percent CSD to iste .
No v ORANGEI sa netreba rozpravat s tymi "predavacmi" tam jedine povedat co chces a hotovo no prid tam a povedz ze chces poslat nastavenie orangeworldu na CX 65 a tc. XY . Dojde ti sprava a MT si vypyta kod zadas 0000 vypnes zapnes mobil a jedes . Iny problem by tam byt nemal mne to stahuje aj z GPRS aj z CSD .

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gohomo
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 20, 2005 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mistik, skús túto adresu:
http://communications.siemens.com/cds/frontdoor/0,2241,sk_sk_0_13555_rArNrNrNrN,00.html

igi
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 24, 2005 6:39 pm    Předmět: Re: stahovanie java aplikacii do CX65 v orange Odpovědět s citátem

mistik napsal:
Presiel som vacsinu fora, kde by mohla byt odpoved na moju otazku, ale nikde som to nenasiel. Ak to uz niekde je, mozete mi prosim hodit link?

Moj problem je v tom, ze mi moja CX65-ka nechce stahovat java aplikacie. Nevie sa ani spojit. Poradite mi niekto ako si ju nastavit aby mi to slapalo? Mam orange a aj aktivovany orange world mini. Nasiel som jednu stranku, kde k tomu bolo nieco napisane, ale to mi neslo.

Mali ste aj vy s CX65 podobne problemy?

Len tak na koniec. Dnes som s tym bol v orange (tajne dufajuc, ze "odborny" personal mi snad poradi Brick wall ), lenze jedine co mi pekne upravena vysmiata slecna povedala bolo, ze o tych problemoch vedia ze niektore mobily to skratka nestahuju, ze sa asi s javou nemaju radi...

Za pomoc dakujem.
na javu potrebujes mat specialny profil-desi v setup-conectivity si vyberes novy profil a zmenis udaje gprs-apn nastavis na internet. este pojdes do surf and fun-games a tam das otions a http profile a vyberes ten profil co si si vytvoril... a malo by to ficat... ak by nahodou neficalo tak sa ozvi-toto pisem z hlavy tak som sa mozno niekde sekol
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Java hry a aplikace Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: