Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mistik badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 20, 2005 11:16 am Předmět: stahovanie java aplikacii do CX65 v orange |
|
|
Presiel som vacsinu fora, kde by mohla byt odpoved na moju otazku, ale nikde som to nenasiel. Ak to uz niekde je, mozete mi prosim hodit link?
Moj problem je v tom, ze mi moja CX65-ka nechce stahovat java aplikacie. Nevie sa ani spojit. Poradite mi niekto ako si ju nastavit aby mi to slapalo? Mam orange a aj aktivovany orange world mini. Nasiel som jednu stranku, kde k tomu bolo nieco napisane, ale to mi neslo.
Mali ste aj vy s CX65 podobne problemy?
Len tak na koniec. Dnes som s tym bol v orange (tajne dufajuc, ze "odborny" personal mi snad poradi ), lenze jedine co mi pekne upravena vysmiata slecna povedala bolo, ze o tych problemoch vedia ze niektore mobily to skratka nestahuju, ze sa asi s javou nemaju radi...
Za pomoc dakujem. _________________ Motorola d520 => Nokia 3310 => Nokia 3510i => S55 => CX65 => SE K700i => EL71 juchuuuu
no, na tej fotke sice vyzeram ako notas... ale ked je vecer zabava a pije sa (vedla mna je moja najvacsia laska) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ginzo všeználek

Založen: 03. 09. 2004 Příspěvky: 675 Bydliště: Kysucké Nové Mesto-SK
4261.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 20, 2005 6:39 pm Předmět: |
|
|
ja som mal tento prolém na S55,ale odkedy mám C65 ide mi download v pohode
nemáš náhodou bloknutú Javu? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistik badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 20, 2005 7:35 pm Předmět: |
|
|
neviem. ako to zistim? _________________ Motorola d520 => Nokia 3310 => Nokia 3510i => S55 => CX65 => SE K700i => EL71 juchuuuu
no, na tej fotke sice vyzeram ako notas... ale ked je vecer zabava a pije sa (vedla mna je moja najvacsia laska) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Založen: 22. 12. 2004 Příspěvky: 985 Bydliště: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Zaslal: so únor 19, 2005 12:54 pm Předmět: |
|
|
No bol by zazrak keby niekdo an S55 stiahol JAVU z WAP-u lebo ten mobil bol nemozny nechal som ho pripojeny cez GPRS a dal som stahovat a stale bolo 0 percent CSD to iste .
No v ORANGEI sa netreba rozpravat s tymi "predavacmi" tam jedine povedat co chces a hotovo no prid tam a povedz ze chces poslat nastavenie orangeworldu na CX 65 a tc. XY . Dojde ti sprava a MT si vypyta kod zadas 0000 vypnes zapnes mobil a jedes . Iny problem by tam byt nemal mne to stahuje aj z GPRS aj z CSD . _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gohomo začátečník

61.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
igi rozumbrada

Založen: 14. 11. 2004 Příspěvky: 359 Bydliště: Banská Bystrica
1261.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 24, 2005 6:39 pm Předmět: Re: stahovanie java aplikacii do CX65 v orange |
|
|
mistik napsal: | Presiel som vacsinu fora, kde by mohla byt odpoved na moju otazku, ale nikde som to nenasiel. Ak to uz niekde je, mozete mi prosim hodit link?
Moj problem je v tom, ze mi moja CX65-ka nechce stahovat java aplikacie. Nevie sa ani spojit. Poradite mi niekto ako si ju nastavit aby mi to slapalo? Mam orange a aj aktivovany orange world mini. Nasiel som jednu stranku, kde k tomu bolo nieco napisane, ale to mi neslo.
Mali ste aj vy s CX65 podobne problemy?
Len tak na koniec. Dnes som s tym bol v orange (tajne dufajuc, ze "odborny" personal mi snad poradi ), lenze jedine co mi pekne upravena vysmiata slecna povedala bolo, ze o tych problemoch vedia ze niektore mobily to skratka nestahuju, ze sa asi s javou nemaju radi...
Za pomoc dakujem. | na javu potrebujes mat specialny profil-desi v setup-conectivity si vyberes novy profil a zmenis udaje gprs-apn nastavis na internet. este pojdes do surf and fun-games a tam das otions a http profile a vyberes ten profil co si si vytvoril... a malo by to ficat... ak by nahodou neficalo tak sa ozvi-toto pisem z hlavy tak som sa mozno niekde sekol  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|