Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rengen začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st červen 02, 2004 6:07 am Předmět: Servis |
|
|
Rád bych se optal, jestli mi v servisu zadarmo přehrajou fw na počkání, pokud mám záruku. Případně kde se servis nachází v Praze a jak se tam zhruba dostanu z Masarykova nádraží. Dík, já to v Praze moc neznám - vim kde je orloj _________________ No school, no job, no problem ! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CYB věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: st červen 02, 2004 11:00 am Předmět: |
|
|
No FW v servisu přehrávaj na počkání podle toho, kolik toho maj na práci... Když tam maj víc mobilů, tak si ho vezmou a vrátěj druhej den, ale jakmile nemaj zrovna co na práci, tak to přehrajou na počkání, proto tam chce radši zavolat nebo se prostě nějakym způsobem domluvit, protože takhle jsem jel do Prahy už dvakrát úplně zbytečně. Jinak nevim, kde je ten servis přesně, ale kdysi byl snad na Evropský (ta k letišti ), ale buhví, jak je to tam s tim dneska... Zkusim se po tom mrknout a kdyžtak napíšu... _________________ CYB;) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CYB věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: st červen 02, 2004 11:07 am Předmět: |
|
|
Jo takže jsem to našel:
Praha:
Siemens Phone Services s.r.o.
Prodejní a servisní centrum Praha - Smíchov
Anděl City
Radlická 1C
150 00 Praha 5
Pracovní doba:
PO-PÁ 9:00-18:00
Tam jsem dokonce i byl, nejjednoduší je jet metrem trasou B do stanice Anděl, pak už se budeš jenom řídit značkama, nedá se to přehlídnout... (tim myslim to obchodní centrum, jinak ten obchod už tam někde je, myslim v prvnim patře...) _________________ CYB;) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|