clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - ME45i a infraport
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

ME45i a infraport

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x45
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
karelr
kolemjdoucí

Založen: 01. 02. 2005
Příspěvky: 7

1.00 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: út únor 01, 2005 4:47 pm    Předmět: ME45i a infraport Odpovědět s citátem

Chtel bych se zeptat, jestli nekdo neumite vyuzit kabelem pripojeny ME45i jako infraport.... Koupil jsem si C65 a nemam k tomu kabel. Do pameti ME45i se vejde pouze 350kB. Ja bych potreboval posilat pres infraport i vetsi soubory.. jde to??Existuje nejaky software?Dik za info.. Karel
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Haldy
pisatel
pisatel

Založen: 26. 03. 2004
Příspěvky: 278
Bydliště: Roznov p. Radh. / Brno

698.10 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 01, 2005 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Netvrdim, ze je to naprosto nemozne, ale prozatim jsem o nicem takovem neslysel a pochybuju, ze nekdy vubec neco takoveho bude. Nejjednodussi mas predelat si kabel, nebo koupit jeste jeden konektor (pro radu x55 a x6x) a napajet ho paralelne k tomu puvodnimu, akorat s jinym zapojenim pinu a 2-ma odpory. Mam to tak udelane taky a funguje to bez problemu. Samozrejme, ze nemuzes mit pripojene oba telefony najednou, ale to snad nemusim zduraznovat Smile.
_________________


Mobilní historie:
Dancall => C35i@M35i => ME45@S45i => A55,A57@C55 => C65 => M75 (všechny Patchované) => E-Ten Glofish X500 (WM6 lite)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
karelr
kolemjdoucí

Založen: 01. 02. 2005
Příspěvky: 7

1.00 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: út únor 08, 2005 11:59 pm    Předmět: mi to nejak neslo Odpovědět s citátem

Ja jsem zkousel predelat kabel, ktery jsem dostal jako original k telefonu ME45.. Po predelani nefachal, ani kdyz jsem tam dal ty dva rezistory.. cim to je??
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Haldy
pisatel
pisatel

Založen: 26. 03. 2004
Příspěvky: 278
Bydliště: Roznov p. Radh. / Brno

698.10 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 09, 2005 7:58 am    Předmět: Re: mi to nejak neslo Odpovědět s citátem

karelr napsal:
Ja jsem zkousel predelat kabel, ktery jsem dostal jako original k telefonu ME45.. Po predelani nefachal, ani kdyz jsem tam dal ty dva rezistory.. cim to je??

Nejspis jsi to mel spatne zapojene. Jestli to byl original kabel k ME45, tak potrebujes i napajeni. Zkus hledat tady na foru. Uz se to tu mnohokrat probiralo.

_________________


Mobilní historie:
Dancall => C35i@M35i => ME45@S45i => A55,A57@C55 => C65 => M75 (všechny Patchované) => E-Ten Glofish X500 (WM6 lite)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> x62 a starší řady -> x45 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group