Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kreuk začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po únor 14, 2005 12:11 pm Předmět: pomoc s animovaným gifom |
|
|
Pri vytváraní nových tém pre CX65 som použil ako štartovaciu tému animované gif s rozlíšením 132x176 px, ktorá má okolo 50 rámcov. Ukladal som to ako 255 farieb a celé to má okolo 190 kB. Lenže keď som si to skopíroval do telefónu, tak celá ta animácia išla zpomalena až takmer sekala, pričom na počítači to išlo rýychlejšie. Je možné nejako upraviť túto animáciu aby išlo tak rýchlo ako napríklad 3GP film bez toho aby sa zhoršila kvalita. Poprípade je možné použiť ako štartovaciu alebo vypínaciu animáciu 3GP?
Ďakujem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
z_o_o_m pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: po únor 14, 2005 3:34 pm Předmět: |
|
|
Zkus nejakej program na upravu GIFu (ja pouzivam Zoner GIF Animator),
hledej: napr. www.studna.cz _________________ Siemens C55 fw 18
-> Siemens M55 fw 10 -> fw 91 + hafo patchu
-> Siemens CX65 - zatim cistej - to uz neplati
fw 12 -> fw 14 -> fw 16 -> fw41 -> fw47 -> fw50 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

Založen: 26. 12. 2004 Příspěvky: 829 Bydliště: Mladá Boleslav
5861.00 SMM
|
Zaslal: po únor 14, 2005 3:51 pm Předmět: Re: pomoc s animovaným gifom |
|
|
kreuk napsal: | Pri vytváraní nových tém pre CX65 som použil ako štartovaciu tému animované gif s rozlíšením 132x176 px, ktorá má okolo 50 rámcov. Ukladal som to ako 255 farieb a celé to má okolo 190 kB. Lenže keď som si to skopíroval do telefónu, tak celá ta animácia išla zpomalena až takmer sekala, pričom na počítači to išlo rýychlejšie. Je možné nejako upraviť túto animáciu aby išlo tak rýchlo ako napríklad 3GP film bez toho aby sa zhoršila kvalita. Poprípade je možné použiť ako štartovaciu alebo vypínaciu animáciu 3GP?
Ďakujem |
na cx65 je animace trošku pomalejší a gif okolo 50 rámů ... to je asi nad možnosti phounu aby ti to tam fláknul plynule  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|