Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lacko kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 8:35 pm Předmět: M55 mi nebliká |
|
|
Ahojte moji odborní poradci, mám M55, Fw91 a přestal mi blikat Dynamic Light. Ale demo a ukázka blikáni při nastavování jde, nastavím na příchozí SMS např.Beat, telefon bliká, potvrdím, přijde SMS a telefon nic. Ani neškytně?!? Změnou Fw z 11 na 91 to není, blikat to přestalo samo od sebe, ani jsem tou dobou nadával žádný Patch. Díky za radu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zetko badatel

Založen: 14. 05. 2004 Příspěvky: 127 Bydliště: Banská Bystrica - SR
261.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 8:39 pm Předmět: |
|
|
Nestalo sa ti niečo také ako mám nastavené ja? Ja som si Dynamic Light nastavil do Obľúbeného menu aby som si ho mohol niekedy keď ruší vypnúť a zase naopak zapnúť... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 8:57 pm Předmět: |
|
|
Máš u mě hudlana, teda jako pusu, JE TO TAK!!! Já si sice Dynamic Light do oblíbených nedal, ale zkusil jsem si ho teď přidat, dal položku "Vybrat" a foun mi napsal: "Světelné efekty zapnuty". Zkusil jsem se prozvonit a AJAJAJ, svítím!!! Kde ale byla chyba nevím, v menu-nastavení-Dynamic Light nikde zapnout/vypnout není a tou cestou, co jsi popsal jsem nešel. Ale dík, maká to!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zetko badatel

Založen: 14. 05. 2004 Příspěvky: 127 Bydliště: Banská Bystrica - SR
261.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 18, 2005 9:06 pm Předmět: |
|
|
No ono sa to sem tam stane, neboj nič, mne sa teraz nedávno vybil telefón, len zabzučal, pásik cez display a zhasol. Dal som ho nabíjať a zapol, všetko OK ale ráno nezvonil. Čo to? Pozrim na dátum a tam 28.6.2006, a to ani nehovorím ako som sa zhrozil keď som pozrel do zmeškaných hovorov, 543 x ma prezváňala jedna kolegyňa. Proste zblblo to, lebo si vždy s novým paušálom nulujem počítadlá a mažem tieto zoznamy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|