Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Zaslal: st únor 23, 2005 8:32 pm Předmět: Java aplikace n determinanty |
|
|
Umi tady nekdo prpgramovat v Jave??
Potreboval bych jestli nekdo dokaze napsat program v Jave na vypocet determinantu u 3 rovnic se 3 neznamymi.
Proste se do toho programu zada matice te soustavy rovnic, a on by mel vypocitat determinant.
Umel by to nekdo?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Zaslal: st únor 23, 2005 8:42 pm Předmět: Re: Java aplikace n determinanty |
|
|
N3o21 napsal: | Umi tady nekdo prpgramovat v Jave??
Potreboval bych jestli nekdo dokaze napsat program v Jave na vypocet determinantu u 3 rovnic se 3 neznamymi.
Proste se do toho programu zada matice te soustavy rovnic, a on by mel vypocitat determinant.
Umel by to nekdo?? |
Škoda, že neumím programovat v javě, to by byl fajn program... Hned bych ti jej udělal a myslím, že by nebyl problém jej rozšířit na n rovnic o n neznámých...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Zaslal: st únor 23, 2005 8:46 pm Předmět: |
|
|
Takovy program by nemel byt problem udelal, v pasxcalu bvych ho mel hned, i na n neznamych, ale smula je ze neumim javu.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

5862.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 24, 2005 5:02 pm Předmět: |
|
|
N3o21 napsal: | Takovy program by nemel byt problem udelal, v pasxcalu bvych ho mel hned, i na n neznamych, ale smula je ze neumim javu.  |
to samé jsem napsal já... Pascal ani C++ není problém, ale jau ještě neumím...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hamsa (člen klubu SM) rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 25, 2005 9:53 am Předmět: |
|
|
Cau Ricky mohl by jsi mi to poslat v tom c++ podival bych se na to? _________________ C35 -> S45 -> S45i -> S55 ->S65
Pak mi ho nejaky ha**l ukradl a ja po krachu siemensu prebehl k SE. Ted vlatnim K750i preflashovanou na W800i s prekopanou grafikou a spoustou uzitecnych patchu.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |

5862.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 25, 2005 8:57 pm Předmět: |
|
|
hamsa napsal: | Cau Ricky mohl by jsi mi to poslat v tom c++ podival bych se na to? |
wow! to jsem nečekal, no pokusím se, ale bude to chvilku trvat... až to bude, určitě se ozvu ...
P.S. Doufám, že jsem se nepřecenil, nějakou dobu jsem neprogramoval...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

5862.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 27, 2005 12:31 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem zatím zmáknul program na ten determinant 3. stupně, měl by fungovat dobře a bez problémů... Hmmm, kam já jen ho umístím?
Později dodám link, pokud bude ještě zájem...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Zaslal: ne únor 27, 2005 7:10 pm Předmět: |
|
|
N, zájem je furt, ale pro PC si do dokazu vytvorit sam, v Pascalu, v C++ nevim, protoze sem ho jeste nevidel.
ale jestli to nekdo dokaze z C++ do javy, tak klidne. Muzu to poslat jedine v Pascalu. Na 3 neznamy to je v pohode, ale na n neznamych je to uz moc slozity. Dyt staci na 3. na n by to slo taky, ale bylo by tam moc promenych, moc cyklu, a podobnych blbosti. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

5862.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Zaslal: ne únor 27, 2005 8:04 pm Předmět: |
|
|
Rycky: Umis v C++?? mas nejaky kompilator?? moch bys mi dat link na nejaky kompilator, a nejaky maly navod pro C++ ?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nigol věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 27, 2005 8:52 pm Předmět: |
|
|
Ricky napsal: | http://ricky.gringo.cz/det
Stahujte, jak je libo, snad Vám to pomůže... Já bohužel nemám program na javu |
Dival jsem se na zdrojak a vidim, ze tam nepouzivas cisla s desetinnou carkou, takze by to slo prepsat do J2ME behem chvilky. Jestli chces, tak ti muzu zitra poslat hotovy JAR. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: ne únor 27, 2005 8:54 pm Předmět: |
|
|
nigol napsal: | Ricky napsal: | http://ricky.gringo.cz/det
Dival jsem se na zdrojak a vidim, ze tam nepouzivas cisla s desetinnou carkou, takze by to slo prepsat do J2ME behem chvilky. Jestli chces, tak ti muzu zitra poslat hotovy JAR. |
I kdyby on nechtěl, tak já chci  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

5862.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 27, 2005 9:00 pm Předmět: |
|
|
Chci! Chci! Chci! :-) Dělal jsem to v C++ builderu, jestli chcete udělat nějaký program, stačí říct... Snad to zvládnu. Ten Determinanty.exe můžete klidně používat, je to freeware ;-) A desetinné čárky jsem tam nedával, bo neznám příklady, kdyby to tam chtěli, ani na dvou VS to nechtěli... :-) Ale jinak by to vůbec nebyl problém, to by byla malá změna... :-) _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

5862.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 27, 2005 9:02 pm Předmět: |
|
|
N3o21 napsal: | Rycky: Umis v C++?? mas nejaky kompilator?? moch bys mi dat link na nejaky kompilator, a nejaky maly navod pro C++ ?? |
PS: Jsme Ricky a ne Rycky! Jsem na to aleR(g)icky!  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |

5862.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 27, 2005 9:05 pm Předmět: |
|
|
nigol napsal: | Ricky napsal: | http://ricky.gringo.cz/det
Nauč mě J2ME prosím! Jak to děláš? V čem? Nemáš nějaké návody nebo manuály? _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|