clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Siemens Multi Changer
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Siemens Multi Changer
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004
Příspěvky: 2937
Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65

19990.28 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nemusi to tak bzt !
_________________
...odstraneno - prilis velky obrazek...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
oookoook
veterán
veterán

Založen: 27. 09. 2004
Příspěvky: 1813
Bydliště: Brno

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 4:18 pm    Předmět: Re: nexce spojit moju C65 s V_KLay Odpovědět s citátem

dukyoravec napsal:
Neviete mi niekto nahodou pomoct? Chcel by som si dat do telefonu patch aby sa mi hlasil ako S65, ale akosi sa nemozem napojit na program V_KLay. Ked dam "spojit" tak vsetko prebieha az po "Spojené.Prebieha zavádzanie...ChaosKey2.bin" a toto nedokonci a vyhodi hlasku "A hardware I/O error was reported while accessing COM - Loader: Open: No answer from boot ChaosKey2.bin" .
Najlepsie na tom je ze kamaratovi co ma CX65 to spoji na tom istom kabli s tou istou instalaciou V_KLay. Ale mne to akosi nexce spapat. Diky za kazdu dobru radu. Pray

Mas aplikovanej patch bootcore? Jestli ne, tak to ani nedelej a radsi si vygeneruj Password podle navodu, co tady urcite nekde najdes. Pak se ti to spoji.

_________________
Oook Oook!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dukyoravec
kolemjdoucí

Založen: 06. 10. 2004
Příspěvky: 17
Bydliště: Martin

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 6:43 pm    Předmět: Re: nexce spojit moju C65 s V_KLay Odpovědět s citátem

Vidis, tak tam je ta chyba. Tak dam na tvoji radu a skusim najit jak se generuje password, dnes se mi to zatim nepovedlo, skusim zase zitra Crying or Very sad , ale jestli by nekdo nahodou mel nejaky odkaz na ten navod tak bych byl fakt hrozne moc povdecnej. Chtel bych si totiz nejak synchronizovat outlook s telefonem a C65 to neumi, ale prej timhle spusobem by to nejak melo jit, tedy na CX65 to jde, a snad to pujde taky na C65. Pray
_________________
Panasonic - Sie C25 - Motorola T191 - Sie C65 FW12 - FW14 - FW25 - FW43 + patch na S65 + vypnutie zvuku fotaku + vlastne menu + dalsich cca 6 patchov
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
oookoook
veterán
veterán

Založen: 27. 09. 2004
Příspěvky: 1813
Bydliště: Brno

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Navod na password boot:
http://forum.www.siemensmania.cz/content.php?id=297

_________________
Oook Oook!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

oookoook napsal:
Navod na password boot:
http://forum.www.siemensmania.cz/content.php?id=297

Diky moc moc, zachranil si mi zivot. Very Happy
Dnes uz musim prchnut, zajtra vyskusam a dam vediet ako to dopadlo.
Návrat nahoru
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004
Příspěvky: 2937
Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65

19990.28 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
oookoook napsal:
Navod na password boot:
http://forum.www.siemensmania.cz/content.php?id=297

Diky moc moc, zachranil si mi zivot. Very Happy
Dnes uz musim prchnut, zajtra vyskusam a dam vediet ako to dopadlo.
OK dakujem ookookovi za pomoc a tebe za zajtrajsie odskusanie .Dieg0
_________________
...odstraneno - prilis velky obrazek...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Bonfire
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 03. 2004
Příspěvky: 3887
Bydliště: Brno, Viničné Šumice
Telefon: HTC HD2
9259.32 SMM

Příspěvky na SM: 110,-
PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a ja dekuju za ukonceni OT wink
_________________
C1,C2,C3,C4,C5,P1,S3,S3plus,S3com,S4,S6,S8,C10,E10,S10,S10active,SL10,U10,S15,C25,C28,S25,C30,M30,A35,A36,C35,M35,S35,S40,S42,
S45,S46,SL42,SL45,ME45,A50,M46,M50,MT50,C55,A60,C60,C62,CF62,M55,MC60,S55,SX56,A57,A65,C65,CFX65,CX65,CX70,M65,S65,SF65,SX1,
A75,AX75,C75,CC75,CF75,CF75B1,CL75,CX75,SL75,SG75,SXG75,E61,E71,CF110,CL85,EF61,EF81,EF82,EF91,SLV140,SL98
Xelibri X1,X3,X4,X7,X8

>> Siemens Museum <<

Koupím Siemens, který nemám.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Ryki
začátečník
začátečník

Založen: 16. 09. 2004
Příspěvky: 31
Bydliště: Náchod

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mám malý dotaz, vytvořím si patch(M65->M65i) a když ho dám otestovat tak mi píše chybu Think
je to tím, že tam vlastně zapisuji úplně nová data?
díky
Ryki

_________________
M65:fw43 + patch
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bonfire
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 03. 2004
Příspěvky: 3887
Bydliště: Brno, Viničné Šumice
Telefon: HTC HD2
9259.32 SMM

Příspěvky na SM: 110,-
PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co mas za firmware? tim ze zapisujes nova data to neni... spis mozna jsou zapsana v patchi stare data. ..
_________________
C1,C2,C3,C4,C5,P1,S3,S3plus,S3com,S4,S6,S8,C10,E10,S10,S10active,SL10,U10,S15,C25,C28,S25,C30,M30,A35,A36,C35,M35,S35,S40,S42,
S45,S46,SL42,SL45,ME45,A50,M46,M50,MT50,C55,A60,C60,C62,CF62,M55,MC60,S55,SX56,A57,A65,C65,CFX65,CX65,CX70,M65,S65,SF65,SX1,
A75,AX75,C75,CC75,CF75,CF75B1,CL75,CX75,SL75,SG75,SXG75,E61,E71,CF110,CL85,EF61,EF81,EF82,EF91,SLV140,SL98
Xelibri X1,X3,X4,X7,X8

>> Siemens Museum <<

Koupím Siemens, který nemám.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Ryki
začátečník
začátečník

Založen: 16. 09. 2004
Příspěvky: 31
Bydliště: Náchod

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mám fw25cz, nějaké patche tam mám, ale nefunguju mi to ani na úplně čistou FF

tady je výpis té chyby:
citace:

Chyba na adrese 0x00090184:
Data v telefonu: 34, staré data v patchi: 33, nové data v patchi: 00.
Řádek: 9, Adresa bloku: 0x00090180.

_________________
M65:fw43 + patch
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004
Příspěvky: 2937
Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65

19990.28 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ryki napsal:
mám fw25cz, nějaké patche tam mám, ale nefunguju mi to ani na úplně čistou FF

tady je výpis té chyby:
citace:

Chyba na adrese 0x00090184:
Data v telefonu: 34, staré data v patchi: 33, nové data v patchi: 00.
Řádek: 9, Adresa bloku: 0x00090180.
To bude starymi datami.Ak nam das FF M65 FW25 iorpavime to.Diegé
_________________
...odstraneno - prilis velky obrazek...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Bonfire
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 03. 2004
Příspěvky: 3887
Bydliště: Brno, Viničné Šumice
Telefon: HTC HD2
9259.32 SMM

Příspěvky na SM: 110,-
PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj, pravda... je to mala chybka, ostatne na funkci patche nema vliv, tenhle patch muzes i presto aplikovat (nebo muzes ten patch rucne upravit z 33 na 34 Smile )
_________________
C1,C2,C3,C4,C5,P1,S3,S3plus,S3com,S4,S6,S8,C10,E10,S10,S10active,SL10,U10,S15,C25,C28,S25,C30,M30,A35,A36,C35,M35,S35,S40,S42,
S45,S46,SL42,SL45,ME45,A50,M46,M50,MT50,C55,A60,C60,C62,CF62,M55,MC60,S55,SX56,A57,A65,C65,CFX65,CX65,CX70,M65,S65,SF65,SX1,
A75,AX75,C75,CC75,CF75,CF75B1,CL75,CX75,SL75,SG75,SXG75,E61,E71,CF110,CL85,EF61,EF81,EF82,EF91,SLV140,SL98
Xelibri X1,X3,X4,X7,X8

>> Siemens Museum <<

Koupím Siemens, který nemám.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004
Příspěvky: 2937
Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65

19990.28 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bonfire napsal:
jj, pravda... je to mala chybka, ostatne na funkci patche nema vliv, tenhle patch muzes i presto aplikovat (nebo muzes ten patch rucne upravit z 33 na 34 Smile )
A ty to odkud vis? Smile
_________________
...odstraneno - prilis velky obrazek...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Bonfire
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 03. 2004
Příspěvky: 3887
Bydliště: Brno, Viničné Šumice
Telefon: HTC HD2
9259.32 SMM

Příspěvky na SM: 110,-
PříspěvekZaslal: po únor 28, 2005 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja toho vim...
_________________
C1,C2,C3,C4,C5,P1,S3,S3plus,S3com,S4,S6,S8,C10,E10,S10,S10active,SL10,U10,S15,C25,C28,S25,C30,M30,A35,A36,C35,M35,S35,S40,S42,
S45,S46,SL42,SL45,ME45,A50,M46,M50,MT50,C55,A60,C60,C62,CF62,M55,MC60,S55,SX56,A57,A65,C65,CFX65,CX65,CX70,M65,S65,SF65,SX1,
A75,AX75,C75,CC75,CF75,CF75B1,CL75,CX75,SL75,SG75,SXG75,E61,E71,CF110,CL85,EF61,EF81,EF82,EF91,SLV140,SL98
Xelibri X1,X3,X4,X7,X8

>> Siemens Museum <<

Koupím Siemens, který nemám.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
TheCuk
začátečník
začátečník

Založen: 17. 01. 2005
Příspěvky: 30
Bydliště: Stříbro

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 01, 2005 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ze by nova nadeje pro majitele CF62? Takze kdyz si timhle zmenim cislo fw na 09 tak tam muzu nahrat fw09 a pak patchnout bootcore a zase nahrat vyssi firmware?
_________________
CF62 with fw11



-snazim se o patching ale marne Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 2 z 6

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group