Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jankoP kolemjdoucí
 Založen: 10. 02. 2005 Příspěvky: 14 Bydliště: Brno, brno, brníčko ale teď Praha
1.00 SMM
|
Zaslal: út březen 01, 2005 3:33 pm Předmět: MT50 - Jak stáhnout do počítače archiv SMS???? |
|
|
Ahoj, potýkám se starší MT50, ze které bych chtěl vydolovat SMS, které jsou v archívu... Nevíte někdo jak na to? Všechny programy, které jsem zkusil, buď neumí přístup do paměti telefonu (SiMoCO) nebo neumí stáhnout Archiv (všechny synchronizační, třeba Mobile Navigator).
Nedalo by se to třeba udělat FullFlashi, kterou už mám staženou, a která by se následně převedla do nějaké čitelné podoby? Dík. _________________ Janko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sustmi badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út březen 01, 2005 3:51 pm Předmět: Re: MT50 - Jak stáhnout do počítače archiv SMS???? |
|
|
jankoP napsal: | Ahoj, potýkám se starší MT50, ze které bych chtěl vydolovat SMS, které jsou v archívu... Nevíte někdo jak na to? Všechny programy, které jsem zkusil, buď neumí přístup do paměti telefonu (SiMoCO) nebo neumí stáhnout Archiv (všechny synchronizační, třeba Mobile Navigator).
Nedalo by se to třeba udělat FullFlashi, kterou už mám staženou, a která by se následně převedla do nějaké čitelné podoby? Dík. |
Přes DES (Siemens Data Exchange System). Pak můžeš zkopírovat složku SMS. A když si zapnež konverzi tak ti to ty SMSky dokonce přeloží ze *.sm* do *.txt |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jankoP kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út březen 01, 2005 3:55 pm Předmět: Re: MT50 - Jak stáhnout do počítače archiv SMS???? |
|
|
sustmi napsal: | jankoP napsal: | Ahoj, potýkám se starší MT50, ze které bych chtěl vydolovat SMS, které jsou v archívu... Nevíte někdo jak na to? Všechny programy, které jsem zkusil, buď neumí přístup do paměti telefonu (SiMoCO) nebo neumí stáhnout Archiv (všechny synchronizační, třeba Mobile Navigator).
Nedalo by se to třeba udělat FullFlashi, kterou už mám staženou, a která by se následně převedla do nějaké čitelné podoby? Dík. |
Přes DES (Siemens Data Exchange System). Pak můžeš zkopírovat složku SMS. A když si zapnež konverzi tak ti to ty SMSky dokonce přeloží ze *.sm* do *.txt |
No, mám pocit, že jsem ten program taky zkoušel, a že dostane ven pouze SMS, které jsou v paměti telefonu (inboxu nebo v příchozí poště), ale ne z archívu. Zkusím to každopádně ještě jednou. Díky! _________________ Janko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Zaslal: út březen 01, 2005 3:59 pm Předmět: |
|
|
DES je ten prográmek jak je v Tento počítač - Mobile. Někde to na tý flex najdi.. Už je to dlouho co jsem měl MT50, tak si to moc nepamatuju _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sustmi badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út březen 01, 2005 3:59 pm Předmět: Re: MT50 - Jak stáhnout do počítače archiv SMS???? |
|
|
jankoP napsal: | sustmi napsal: | jankoP napsal: | Ahoj, potýkám se starší MT50, ze které bych chtěl vydolovat SMS, které jsou v archívu... Nevíte někdo jak na to? Všechny programy, které jsem zkusil, buď neumí přístup do paměti telefonu (SiMoCO) nebo neumí stáhnout Archiv (všechny synchronizační, třeba Mobile Navigator).
No, mám pocit, že jsem ten program taky zkoušel, a že dostane ven pouze SMS, které jsou v paměti telefonu (inboxu nebo v příchozí poště), ale ne z archívu. Zkusím to každopádně ještě jednou. Díky! |
Právě že tímhle dostaneš jenom SMS (soubory) v archivu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Palec badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út březen 01, 2005 7:11 pm Předmět: |
|
|
Musis mit odblokovanou Javu! Pak si s programem Data exchange software muzes do pameti (flex memory) i s pameti vkladat respektive ukladat data. Na odblokovani nesmis mit orig. kabel od siemensu  _________________ MT50->fw18 | ME75->fw22 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jankoP kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út březen 01, 2005 8:15 pm Předmět: |
|
|
Palec napsal: | Musis mit odblokovanou Javu! Pak si s programem Data exchange software muzes do pameti (flex memory) i s pameti vkladat respektive ukladat data. Na odblokovani nesmis mit orig. kabel od siemensu  |
Tak to bylo v té Javě... stáhnul jsem si program "Java Enabler by Skylord" (na javamobile.cz - je tam i návod) a hned to šlo i na SiMoCo... super:) Stovky sms jsou zachráněny. _________________ Janko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Palec badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: út březen 01, 2005 10:25 pm Předmět: |
|
|
No vidis ....... _________________ MT50->fw18 | ME75->fw22 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|