View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Johny-D badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:43 pm Post subject: těsnění na m65 |
|
|
Dobrý den neví někdo prosím kde by se daly koupit ty "gumové štuply" a ten klíč na zadní kryt na M65? Nějak se mi oba opotřebovali a už nedrží. Děkuji |
|
Back to top |
|
 |
HOne věrný diskusník

Joined: 30 Oct 2004 Posts: 495 Location: Trutnov-takový relativně velký,avšak nudný město...(50 km od Hradce Králové na sever)
2073.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 11:10 pm Post subject: |
|
|
Já jsem to taky zkoušel sehnat, ale prý jsem to měl zkusit na podpoře Siemensu... nebo jak se tomu říká... prý to stojí okolo 500kč...  _________________ Rentgenovali jsme mu hlavu, ale naštěstí jsme v ní nic nenašli.
Sony Erikson Ká sedmset padesát i
...->Alcatel 302->Nokia 3310->Siemens M65->prodán->Sony Ericsson K750i
Linux for Humans.... |
|
Back to top |
|
 |
Johny-D badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 11:16 pm Post subject: |
|
|
HOne wrote: | Já jsem to taky zkoušel sehnat, ale prý jsem to měl zkusit na podpoře Siemensu... nebo jak se tomu říká... prý to stojí okolo 500kč...  |
Tam jsem to taky zkoušel jestli máš teda na mysli goldclass, ale našel jsem jen těsnící těsnění na m35i.
Zkoušel jsi to sehnat a sehnal?? Nebo jak jsi to vyřešil?
Ikdyž 500 je hodně za trochu gumy, že? Ale co je dnes levné hlavně, aby se to dalo sehnat nebo se mi nelíbí když se mi moje oblíbena m65 rozpadá  _________________ M65 FW: 04,08, 16, 25 docela dobrej postup:-) S 04 to bylo o nervy ;-)
SX1 -> FW12 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|