clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Mapa ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Mapa ČR

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Java hry a aplikace
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
richmond003
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2005 9:10 am    Předmět: Mapa ČR Odpovědět s citátem

neexistuje v javě nějaký aplikace typu atlas ČR?a ještě líp kdyby tam byly i cyklotrasy?asi si vymýšlím,ale by to super!!v kombinaci s bike-o-meterem...
a teď otázka pro programátory v javě: kdyby se naskanovala nějaká mapa,potom by se rozdělila na segmenty, dalo by se tam potom vyhledávat pomocí nějakých zkratek typu A3, G8, atd...??????nebo je to uplná hovadina:))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jiji2004
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2005 1:41 pm    Předmět: Re: Mapa ČR Odpovědět s citátem

richmond003 napsal:
neexistuje v javě nějaký aplikace typu atlas ČR?a ještě líp kdyby tam byly i cyklotrasy?asi si vymýšlím,ale by to super!!v kombinaci s bike-o-meterem...
a teď otázka pro programátory v javě: kdyby se naskanovala nějaká mapa,potom by se rozdělila na segmenty, dalo by se tam potom vyhledávat pomocí nějakých zkratek typu A3, G8, atd...??????nebo je to uplná hovadina:))

Pro mobil jsem nic podobnýho ještě neviděl, běžně se prodávají atlasy pro PDA. Vono celá ČR by pro mobil asi byla trochu velký sousto wink . Ale určitě by šla udělat aplikace která by si ty segmenty stahovala z webu (zas bys ale musel platit za data). Já to zatím řeším tak, že si do founu vždycky prdnu dva tři obrázky místa do kterýho mám namířeno.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jakub.karasek
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2005 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kámosh má na SX1 naprosto dokonalej atlas ČR se všema ulicema ve městech, hospodama, hotelama atd. No jo, Symbian.., To je jiný kafe než java

C25>C35>M35>ME45>M65fw50, Skin:Win_XP, Icons:12 Win_XP>HTC S710 Vox

My life is one big dream

I'm lost in what it means

Don't wake me up cuz its almost over
MLB
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2005 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono by to slo aj v jave, lenze problem je s miestom, jedina rozumna moznost mi pride rozdelit to na segmenty, ulozit na pamatovku a odtial by to ta aplikacia citala prave tu cast ktoru treba....

A pravdepodobne by to musela byt vektorova mapa (tj taka kde su suradnice ulic, miest apod), pretoze rastrova mapa (tj bitmapovy obrazok) celej republiky by bola veeeeelmi velka.....

MLB
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2005 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak, na stranke pana menom Knizhnik ( http://www.garret.ru/~knizhnik/mobile.html ) som nasiel dve app na mapy (a obdive v Jave (!) ). Jedna pouziva spominanu rastrovu mapu - bitmapovy format, ale to mi moc pouzitelne neprijde, pretoze len mapa Kahiry (ta tam je od zaciatku) ma 2 MB. No a druha, konkr. Mobile-Map pouziva vektorovu mapu - Moskva ma 74 KB a pise tam, ze vektorova mapa takmer hociakeho mesta v 'Polish' formate sa da jednoducho skonvertovat na pracu s tymto programom. Teda otazne je, ci by sa tam podarilo dat mapu celej republiky, ale to by asi nezvladlo, cize mozno nejaka mensia oblast (uz len zohnat do toho mapu Sad )....
richmond003
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2005 1:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

asi to bude ta,v této době, nejlepší varianta s těmi obrázky.už sem to zkoušel a není to špatné.jenom mi to sem tam nehlásí malou paměť,když mám nějakou mapu v rozlišení 1600na1200 (zabere to asi 500kB).když to člověk ptřebuje jen na den,tak není co řešit:)).
JenaM
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5904.88 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2005 6:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a jak se ti zobrazi obrazek v tak velkem rozliseni na displeji...?....to jako muzes posouvat joystikem nebo jak ?

CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ

CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
richmond003
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2005 7:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

normálně si dám zobrazit obrázek,hodí ho to na celý displej a pak už jenom lupa lupa lupa lupa a dá se to číst:))))
richmond003
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2005 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no a pak už to posouváš tím joystickem.sice to trvá, ale ....
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 12, 2005 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

richmond003 napsal:
normálně si dám zobrazit obrázek,hodí ho to na celý displej a pak už jenom lupa lupa lupa lupa a dá se to číst:))))

A jaký obrázek používáš? Našel jsem úpně fajný na adrese http://krasnazeme.czecot.com/pic/mapa_krasnazeme.jpg. Nedávám ho zobrazovat do topicu, páč má 2479×1639 pix. .
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2005 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mr. Hahn alias ConPower napsal:
richmond003 napsal:

A jaký obrázek používáš? Našel jsem úpně fajný na adrese http://krasnazeme.czecot.com/pic/mapa_krasnazeme.jpg. Nedávám ho zobrazovat do topicu, páč má 2479×1639 pix. .

Tahle mapa je fakt gut Laughing Až na tu velikost,ale po kompresi jede i tahle Laughing

richmond003
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2005 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ohledně toho obrázku, který používám, tak si na centrumu najedu na mapy, vyberu si oblast, kterou potřebuju a si tu mapku "printnu" a je to.

Ta mapa,na kterou si dával odkaz,je fakt dobrá, ale není moc podrobná(jako nějaké lesní cesty a tak:(()
thrasher
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2005 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kúp si Garmin GPS a zožeň si turistickú mapu ČR a ne*er sa s Javou. Laughing

Motorola SLVR L7

Nokia 3300
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2005 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MLB napsal:
Tak, na stranke pana menom Knizhnik ( http://www.garret.ru/~knizhnik/mobile.html ) som nasiel dve app na mapy (a obdive v Jave (!) ). Jedna pouziva spominanu rastrovu mapu - bitmapovy format, ale to mi moc pouzitelne neprijde, pretoze len mapa Kahiry (ta tam je od zaciatku) ma 2 MB. No a druha, konkr. Mobile-Map pouziva vektorovu mapu - Moskva ma 74 KB a pise tam, ze vektorova mapa takmer hociakeho mesta v 'Polish' formate sa da jednoducho skonvertovat na pracu s tymto programom. Teda otazne je, ci by sa tam podarilo dat mapu celej republiky, ale to by asi nezvladlo, cize mozno nejaka mensia oblast (uz len zohnat do toho mapu Sad )....

A rozjel jste to nekdo? Na me c65 to nejede
jasan
pisatel
pisatel

Telefon: ME75, S75
360090.00 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 19, 2005 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jamaica napsal:
Mr. Hahn alias ConPower napsal:
richmond003 napsal:

Tahle mapa je fakt gut Laughing Až na tu velikost,ale po kompresi jede i tahle Laughing

A jak tam prosím nahrajete tu mapu. Do telefonu. Mám program (74kb), mám tu mapu, ale nevím jak to zkombinovat. Díky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Java hry a aplikace Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: