Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mozek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po březen 28, 2005 6:34 pm Předmět: C55 patchy nejdou |
|
|
Zkoušel jsem jich víc a buď se mi pak v telefonu ukázala hláška nabouraný software nebo patch vůbec do telefonu nedostanu. Chtěl jsem zvětšit paměť, protože pokud si chci uložit melodii ve formátu midi do telefonu přes správce, tak mi hlásí, že je možmé max 1kb což je strašně málo a myslel jsem si, že to zvětšením paměti vyřeším.Máte nějaký nápad.Dík |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DooMecek začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po březen 28, 2005 8:58 pm Předmět: |
|
|
mas tam dany patch na odstraneni kontroly CRC ??  _________________ Siemens C25(prodanej) => Siemens C55(Ukradenej nejakym p***** => moj novy milacek sl45i(fakt coool phone)
Siemens ruleZz. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sonix badatel

314.02 SMM
|
Zaslal: st březen 30, 2005 7:55 am Předmět: |
|
|
A máš odblokovaný přístup do flex. paměti? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mozek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st březen 30, 2005 8:50 am Předmět: |
|
|
ještě jsem do toho nevrtal je to mobil koupenej od oskara a nic mi tam nejde, jen tučné znaky na displaji datumovka a pak sem se mrknul do nastavení a už tu bylo wrong software. chtěl sem si jen zvětšit pamět na uložení midi souborů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sonix badatel

314.02 SMM
|
Zaslal: st březen 30, 2005 9:10 am Předmět: |
|
|
mozek napsal: | ještě jsem do toho nevrtal je to mobil koupenej od oskara a nic mi tam nejde, jen tučné znaky na displaji datumovka a pak sem se mrknul do nastavení a už tu bylo wrong software. chtěl sem si jen zvětšit pamět na uložení midi souborů. |
Takže když nahráváš do mobilu patche, vždy tam musíš mít nahrán ten patch na odstranění CRC (nebo ho musíš nahrát při nahrávání jiných patchů, jinak ti mobil chvíli po zapnutí nahlásí wrong software a pak už to hlásí pořád (nebo jenom zabzučí nebo v něm jenom slabě lupne). V tom případě musíš zapsat do mobilu původní IMEI (je to tady někde v článku (používá se na to program FREIA).
Pak mobil nezapínej, ale nahraj tam dále ten CRC patch.
Pro nahrávání midů, obrázků, javy atd. ještě musíš odblokovat flex paměť.
Ten patch na zvětšení paměti ti zvětší pouze celkovou paměť, ale při jeho nahrání vymaže původní paměť, ta nová paměť je asi 600 kb, tento patch však nezprovozní nahrávání po kabelu, na to je odblok flex.
A ještě se podívej na http://roboware.wz.cz/C55.htm , je tam návod na odblok J2ME (flex pamět). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|