View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 12, 2005 5:44 pm Post subject: |
|
|
jj. ono sa v eeprom nachadza velaveci, ktore tam akurat zavadzaju a robia bordel. _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
HOne věrný diskusník

Joined: 30 Oct 2004 Posts: 495 Location: Trutnov-takový relativně velký,avšak nudný město...(50 km od Hradce Králové na sever)
2073.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 12, 2005 5:48 pm Post subject: |
|
|
bejt tebou tak bych si ten mobil dal do nějaký bezpečnější kapsy:) sorry za OT:) _________________ Rentgenovali jsme mu hlavu, ale naštěstí jsme v ní nic nenašli.
Sony Erikson Ká sedmset padesát i
...->Alcatel 302->Nokia 3310->Siemens M65->prodán->Sony Ericsson K750i
Linux for Humans.... |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 9:03 am Post subject: |
|
|
jirkab wrote: | Měl jsem v ruce jednu C65 co se sama od sebe vypíná, když se ohřeje (35st.celsia), (při nošení v kapse, při blízkosti topení- ústředního) - ale trvalo mi než jsem na to přišel. Pokud je v relativním chladu (25st.celsia) položená na stole tak to nedělá. A otřesama to není, můžu vyloučit, protože jsem s ní třásl, že se divím, že z ní nevypadla duše - byla úplně nová a čistá. Už je u Sibengů v opravě tak uvídíme co s ní provedou. Napadá mě jestli to nemůže být třeba baterkou, konkrétně tím čidlem uvnitř ní? |
Tak v siemensu napsali: závada se projevila, výměna rezistoru. Můj osobní názor je, že je to nějaká výrobní vada C65, protože při dnešních cenách práce je levnější vyměnit celou desku než se piplat se zjišťováním závady. Poté vše v pořádku. Ten odpor se zřejmě nachází v napájení, a ta holčina co ten telefon má tak tam zoufale podkládala baterku papírkama - no samozřejmě bezúspěšně. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|