View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
budik01 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 12:17 pm Post subject: |
|
|
bohuzel sem resil stejnou situaci,na jeden ucet u E-banky sem pristupoval pres vodafone simkatu a situace byla s FW 22 uplne stejna..nakonec sem to vyresil jinym telefonem i kdyz S75 s prvnimi firmware taky blbla..
moc te asi nepotesim ale reseni je podle me leda autorizacni SMS(ktere e-banka tusim taky poskytuje) pripadne pevny certifikat na chipove karte.. _________________ ...........Crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............. |
|
Back to top |
|
 |
cotech (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 12:22 pm Post subject: |
|
|
a nebo taky můžeš na certifikaci používat kalkulátor. jen je to trochu nepraktické... _________________ S10-->C25-->C35-->C45-->C55-->CF62-->C65-->C75_FW22+xxxPatch DCA-500-->HTC S710 |
|
Back to top |
|
 |
david.sedivy (člen klubu SM) věrný diskusník

Joined: 27 Sep 2004 Posts: 460 Location: Praha 3 - Žižkov Telefon: HTC P3300
78319.68 SMM
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 7:49 pm Post subject: |
|
|
cotech wrote: | a nebo taky můžeš na certifikaci používat kalkulátor. jen je to trochu nepraktické... |
Kalkulator jsem mel, kdyz eBanka zacala. To je uplne na h****o.
Dalsi kram, kterej musis nosit po kapsach. Telefon mas u sebe furt.
Asi nezbyde nez to resit novym founem  _________________ Alkatel (ani nevím jakej)-->Siemens C35i-->Siemens S45(i)-->Sony Ericsson T68i
-->Siemens CX65-->Siemens SXG75-->HTC P3300 Artemis
 |
|
Back to top |
|
 |
Franta_X začátečník

115.46 SMM
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 11:31 pm Post subject: |
|
|
david.sedivy wrote: | cotech wrote: | a nebo taky můžeš na certifikaci používat kalkulátor. jen je to trochu nepraktické... |
Asi nezbyde nez to resit novym founem  |
Uz jsme to spolu resili pred vice nez pul rokem, ale vidim ze tvuj problem neni stale vyresen tak pisu znovu jak se v mem pripade podarilo SXG + eBanku + Eurotel rozchodit. Omlouvam se za duplicitu, ale za pokus nic nedas.
Kdyz jsem si SXG koupil, eBanka mi take nefungovala ( u Eurotelu). Byl jsem z toho na nervy a chtel jsem SXG prodat. Ale nastesti se mi to podarilo rozchodit :
a, dal jsem do founu SIMku TWIST a prijal a uskutecnil hovor
b, udelal "tovarni nastaveni".
Vim, ze to zni jako blobost, ale od te doby mi eBanky s Eurotelem skvele funguje. Rozhodne doporucuji tohle vyzkouset a pak bych zkusil vypujcit si od nekoho jine SXG, dat do nej tu tvoji SIMku a zkusit prijmout autentizacni kod z eBanky ( na overeni, zda problem je v kombinaci SXG + Vodafone + eBanka nebo v tvem SXG ). _________________ www.sogra.net
T1018, C25, C35, A55, A57, A70, SE T68, SXG75, E90 |
|
Back to top |
|
 |

78319.68 SMM
|
Posted: Tue Dec 26, 2006 1:25 am Post subject: |
|
|
Franta_X wrote: | david.sedivy wrote: | cotech wrote: | a nebo taky můžeš na certifikaci používat kalkulátor. jen je to trochu nepraktické... |
Asi nezbyde nez to resit novym founem  |
Uz jsme to spolu resili pred vice nez pul rokem, ale vidim ze tvuj problem neni stale vyresen tak pisu znovu jak se v mem pripade podarilo SXG + eBanku + Eurotel rozchodit. Omlouvam se za duplicitu, ale za pokus nic nedas.
Kdyz jsem si SXG koupil, eBanka mi take nefungovala ( u Eurotelu). Byl jsem z toho na nervy a chtel jsem SXG prodat. Ale nastesti se mi to podarilo rozchodit :
a, dal jsem do founu SIMku TWIST a prijal a uskutecnil hovor
b, udelal "tovarni nastaveni".
Vim, ze to zni jako blobost, ale od te doby mi eBanky s Eurotelem skvele funguje. Rozhodne doporucuji tohle vyzkouset a pak bych zkusil vypujcit si od nekoho jine SXG, dat do nej tu tvoji SIMku a zkusit prijmout autentizacni kod z eBanky ( na overeni, zda problem je v kombinaci SXG + Vodafone + eBanka nebo v tvem SXG ). |
Jeste jednou diky vsem za rady.
2 Franta_X: s tou TWIST SIM kartou to asi nebude problem vyzkouset, ale s tim jinym SXG asi jo. Dam vedet jak jsem dopadl s tou TWIST kartou. _________________ Alkatel (ani nevím jakej)-->Siemens C35i-->Siemens S45(i)-->Sony Ericsson T68i
 |
|
Back to top |
|
 |

78319.68 SMM
|
Posted: Thu Jan 04, 2007 11:42 pm Post subject: |
|
|
david.sedivy wrote: | 2 Franta_X: s tou TWIST SIM kartou to asi nebude problem vyzkouset, ale s tim jinym SXG asi jo. Dam vedet jak jsem dopadl s tou TWIST kartou. |
Tak jsem do founu vrazil TWISTkartu a narazil jsem. Telefon ji neumel nacist, jako, kdyby byl blokovanej pro tohoto operatora. Ale je to divny, ten foun jsem kupoval v Deltamobilu na Cernym Moste v Praze a mel by bejt teda volnej pro vsechny site
A ted Babo rad  _________________ Alkatel (ani nevím jakej)-->Siemens C35i-->Siemens S45(i)-->Sony Ericsson T68i
 |
|
Back to top |
|
 |
martinw začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 05, 2007 1:26 pm Post subject: |
|
|
No, baba nejsu, ale jestli je sxg blokovany na operatora si muzes overit zadanim *#0606#. Pokud je neblokovany, vsude bude "zakazano". Pokud neni, muzes zkusit navstivit toho kdo ti to prodal, at to da do poradku. _________________ C35 -> M35 -> SL45 -> SXG75 (baterka 2000 mAh home-made) |
|
Back to top |
|
 |

78319.68 SMM
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 11:24 am Post subject: |
|
|
POZOR POZOR !!!
Dneska lezu do banky a svete div se, ale ono to najednou zase funguje uplne normalne a presne tak jak ma
Predevcirem to jeste nefungovalo A vcera jsem jenom menil ve founu nejaky *.bary a dnes to funguje - muze to byt tema *.barama???
No to je jedno - hlavne, ze to zase funguje  _________________ Alkatel (ani nevím jakej)-->Siemens C35i-->Siemens S45(i)-->Sony Ericsson T68i
 |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 2:48 pm Post subject: |
|
|
A nenahrál jsi si mezitím náhodou komplet fw26/LG04?
Jediným .barem, kterým to může být je simtoolkit ne?
Ten je u fw26 odlišný od fw22. Sice o jednu hlášku, ale co víme - přibyla jedna hláška: první takže asi s tím něco dělali.
Kromě toho je ještě odlišnost v obrázkovém souboru mystufffcommon.bar. Ve fw 26 přibyl jeden obrázek na konci, ale ani po změně na tento soubor telefon nereflektuje a bere si svůj soubor, čímž je také způsobena větší prodleva při vstupu do složky "Vlastní soubory". _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |

78319.68 SMM
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 3:40 pm Post subject: |
|
|
Jirkab mas recht. Sice jsem nenahral komplet fw26/LG04, ale vrazil jsem do founu ten novy simtoolkit_res.bar
z Tvych stranek http://jirkab.webzdarma.cz/simtoolkit_res.bar
Tak to bude asi ono - SUPER a diky  _________________ Alkatel (ani nevím jakej)-->Siemens C35i-->Siemens S45(i)-->Sony Ericsson T68i
 |
|
Back to top |
|
 |

78319.68 SMM
|
Posted: Fri Jan 26, 2007 1:18 am Post subject: |
|
|
Tak ted uz tomu vazne nerozumim. Vcera jsem udelal customizaci a potom nahral do founu zase vsechny patche + Jirkabuv simtoolkit_res.bar a absolutne pocital s tim, ze banka uz normalne pojede a ejhle, ona misto toho zase normalne NEJEDE
Napada nekoho neco ???
Diky Seda
EDIT: Tak uz zase funguje
Po vyse uvedene customizaci jsem si nastavil Orange listu.
Ted jsem ji zrusil a uz ta banka zase maka.
Je to cely divny, ale zda se, ze na to ma vliv hned nekolik veci soucasne.
EDIT 2:Zkusil jsem tam tu Orange listu dat zpatky a pocital jsem, ze mi to zase nebude makat, ale a ono to maka. Takze to tou listou asi neni.
Tak ted uz, ale vazne nevim cim to teda je, ze to jednou jde a jednou ne  _________________ Alkatel (ani nevím jakej)-->Siemens C35i-->Siemens S45(i)-->Sony Ericsson T68i
 |
|
Back to top |
|
 |
Franta_X začátečník

115.46 SMM
|
Posted: Thu Nov 13, 2008 11:20 am Post subject: |
|
|
david.sedivy wrote: | Jirkab mas recht. Sice jsem nenahral komplet fw26/LG04, ale vrazil jsem do founu ten novy simtoolkit_res.bar
z Tvych stranek http://jirkab.webzdarma.cz/simtoolkit_res.bar
Tak to bude asi ono - SUPER a diky  |
Pred par dny jsem nahral FW26. Vse je OK, az na eBanku. Pokud nejsem pripojeny pres mobil k pocitaci, muzu otevrit Extra-Eurotel-eBanka (zde chce BPIN)-Zpravy. Pokud jsem pripojeny na internet ( mobil slouzi jeko modem), meprijde mi SMS ka s certifikaci a dokonce se ani neda otevrit slozka Extra-Eurotel.
Zkusil jsem nahrat Jirkuv simtoolkit, ale nemohlo to. Zde je takova divna vec: slozku "simtoolkit" mam prazdnou, slozky res\cs tam nejsou. Kdyz slozku res vytvorim, nevidim ji (v BMC2.0beta). Tak jsem slozky res\cs (a do cs jsem vlozil simtoolkit.bar) udelal v PC a do founu nakopiroval. BMC se ptal, zda slozku res prepsat - zrejme jsem ji vytvoril, ikdyz ji nevidim. Ale stejne to nepomohlo. Mate nekdo nejake nove poznatky ohledne eBanky/O2 ? Dekuji vsem.
EDIT: Dal jsem zpatky FW22 a autorizace z eBanky stale nefunguje. Pred nahranim 26 jsem to pouzival vic nez rou zcela bez problemu  _________________ www.sogra.net
T1018, C25, C35, A55, A57, A70, SE T68, SXG75, E90 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|