View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jkonny badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 05, 2006 11:56 pm Post subject: |
|
|
Už se mi chtělo zvolat HEURÉKA!!!, ale moc dlouho mi nadšení nevydrželo. Rychlost jsem měl před tím 9600, zvýšil jsem na těch tvých 256000 a viděl okno exploreru poprvé aktivní (prokreslené), ale né na dlouho. Během 10s se stalo zase "zamlžené". Zkoušel jsem nastavovat i jiné rychlosti (hardwarově řízené to mám) a někdy se okno zaktivnilo, jindy né, ale vždy nakonec třeba po kliknutí na nastavení či na složku se okno stalo zase nefunkční. Je to nějaké nestabilní. Záhada!
Co DataBity, StopBity a Parita? Mám 8, 1 a None.
Co hláška "WriteFile function failed (win error code: 6)" objevující se někdy po zneaktivnění okna exploreru ???
Last edited by jkonny on Sun Aug 06, 2006 12:01 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
sutrus VIP

661.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 12:00 am Post subject: |
|
|
jkonny wrote: | Už se mi chtělo zvolat HEURÉKA!!!, ale moc dlouho mi nadšení nevydrželo. Rychlost jsem měl před tím 9600, zvýšil jsem na těch tvých 256000 a viděl okno exploreru poprvé aktivní (prokreslené), ale né na dlouho. Během 10s se stalo zase "zamlžené". Zkoušel jsem nastavovat i jiné rychlosti (hardwarově řízené to mám) a někdy se okno zaktivnilo, jindy né, ale vždy nakonec třeba po kliknutí na nastavení či na složku se okno stalo zase nefunkční. Je to nějaké nestabilní. Záhada!
Co DataBity, StopBity a Parita? Mám 8, 1 a None. |
JJo mam ta nastaveno stejne. Zitra dodam verzi s ukladanim do logu. Toto chovani je divne a log to odhali.
P.S. Taky nespavec _________________ sutrus
S10, C25, S35, S45, SL45, S55, SL65, SX1, SXG75, SL91, HTC Kaiser |
|
Back to top |
|
 |
lubo1 pisatel

715.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 1:24 pm Post subject: |
|
|
me to dela uplne to samy,co jkonnymu...zkousel jsem ruzna nastaveni a stejne po chvili v brew exploreru je aktivni pouze nastaveni jakzyka.. _________________ S65->SXG75 (FW22) + Kingston 512MB->HTC S730 (Wings) + 4GB MicroSD |
|
Back to top |
|
 |
spike ostřílený diskusník

Joined: 16 Aug 2005 Posts: 524 Location: Kocourkov v Jižních Čechách Phone: HTC Artemis 2081.72 SMM
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 2:48 pm Post subject: |
|
|
Potvrzuju zkušenost, jsem na tom stejně.  _________________ -> Jdoucí na smrt tě zdraví <-
Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB |
|
Back to top |
|
 |
sutrus VIP

661.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 06, 2006 8:58 pm Post subject: |
|
|
Tak tady je ke stazeni verze s logovanim do souboru. Driv jsem to nezvladl.
Po ukonceni programu zalozi na c:\brew_log.txt a ten poslete
[email protected]
http://sxg.spssoftware.cz/brew.rar _________________ sutrus
|
Back to top |
|
 |
spike ostřílený diskusník

Joined: 16 Aug 2005 Posts: 524 Location: Kocourkov v Jižních Čechách Phone: HTC Artemis 2081.72 SMM
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 4:21 pm Post subject: |
|
|
Neví jestli ostatním, ale mně ten download ze Siemensmanie píše, že je nekompletní. Nejde otevřít a tak jsem použil tvoje stránky (odkaz tam). Jestli mají ostatní tensamej problém, chce to nápravu.
Odtud ->
http://www.siemensmania.cz/programy.php?page=3
to stáhnout nejde !!!
EDIT/:" Nejde stáhnout funkční instalace" jsem tím myslel... _________________ -> Jdoucí na smrt tě zdraví <-
Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB
Last edited by spike on Tue Aug 08, 2006 9:43 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
sutrus VIP

661.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 7:27 pm Post subject: |
|
|
spike wrote: | Neví jestli ostatním, ale mně ten download ze Siemensmanie píše, že je nekompletní. Nejde otevřít a tak jsem použil tvoje stránky (odkaz tam). Jestli mají ostatní tensamej problém, chce to nápravu.
Odtud ->
http://www.siemensmania.cz/programy.php?page=3
to stáhnout nejde !!! !!! |
Ja problem se stahovanim nemam.
Nevim jestli si takovou pozornost SXG komunikator zaslouzi. Co treba BEZY a jeho SXG Controller ? To BEZY me rozdrazdil a ja zacal tvorit toto dilko a ono neni zrovna moc funkcni ! Budu se samozrejme snazit odstrani stavajici chybky a kazdy "vecer" nahravam novou verzi na stranky.
Ted se musim asi na tri tydny odmlcet (uz tuto zpravu pisu z jineho laptopa ) protoze mi umrel muj hlavni programatorsky stroj a ani se nerozloucil. Nez to vsechno prestehuji a dam do cajku
Chybky posilejte na muj e-mail s tim snad nebude problem. Na internet se dostanu asi tak jednou za dva dny.
jkonny uz se ti podarilo spojeni telefonu ? A co ostatni nejake mate problemy ? _________________ sutrus
|
Back to top |
|
 |
jkonny badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 9:02 pm Post subject: |
|
|
Bohužel musím potvrdit info od spike. Program ze siemensmanie jde stáhnout, ale po spuštění exe souboru napíše hlášku o vadě a nekompletnosti. Verze stažená ze stránek autora (stejná velikost v kB) nainstalovat jde.
Co se týče mě, BREW explorer mi pořád nefunguje. Jediná změna je v tom, že aktivní nakonec spolu s nastavením jazyka zůstane i tlačítko "Nastavení". |
|
Back to top |
|
 |
sutrus VIP

661.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 08, 2006 9:36 pm Post subject: |
|
|
jkonny wrote: | Bohužel musím potvrdit info od spike. Program ze siemensmanie jde stáhnout, ale po spuštění exe souboru napíše hlášku o vadě a nekompletnosti. Verze stažená ze stránek autora (stejná velikost v kB) nainstalovat jde.
Co se týče mě, BREW explorer mi pořád nefunguje. Jediná změna je v tom, že aktivní nakonec spolu s nastavením jazyka zůstane i tlačítko "Nastavení". |
Jo jo spusteni instalace opravdu nechodi.
Dneska jsem mel v ruce 2xEF81. Na prvnim jsem nerozbehal skoro nic a nebo problemy. Na druhem behalo vse vpoho. Stejna verze FW dneska koupene v stejnem obchode. Nic jineho se nedalo otestovat pac nemam svuj laptop.
Kazdopadne to bude asi problem s telefonem. U SXG jsem nemel moznost porovnat.  _________________ sutrus
|
Back to top |
|
 |
prihlas začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 1:34 pm Post subject: |
|
|
Aj ja som neodolal a vyskusal som tuto skvelu koncepciu. Musim povzbudit autora S.komunikatora, ze toto je programik ktory mnohi uzivatelia velmi potrebuju vzhladom k slabym moznostiam MPM (pre mna konkretne u EF81,SVN 40) a dufam ze ho bude nadalej vyvijat. S takym programikom uz by sa dalo konecne nieco v PC s mobilom aj robit! Takze u mna stiahnutie v poriadku, instalacia v poriadku, opoznanie portov na supu v poriadku, pripojenie mobilu v poriadku. Praca s programom: zoznam v poriadku (stiahnuty, nacitany a ulozeny, bez skupin), Nacitanie sms nedokoncene (mam ich ale vela), tie ktore zobrazilo tak vacsinou kliky haky, zo skupiny Neodoslane zo 4 uloz. sms jedna zobrazena spravne, pokus odoslania sms z programu na 2.pokus sms odisla v poriadku. Dalsie funkcie som moc neskusal, lebo je to nestabilne. Brew explorer som vymenil s tym co loguje, v nom po znizovani rychlosti sa veci zobrazovali, ale po zadani ulohy napriklad zmazat prazdnu zlozku alebo skopirovat obrazok, ulohy sa nedokoncili a skoncili chybovou hlaskou... Dalsie veci som pre nestabilitu neskusal. Aha, este som si synchronizoval cas :-). No keby toto vsetko fungovalo, bolo by to superrrrrr. Vdaka! |
|
Back to top |
|
 |
adfree badatel

388.38 SMM
|
Posted: Thu Aug 10, 2006 6:39 pm Post subject: |
|
|
Very big thanks for all support of you, I mean all Members of SiemensMania.
Best Regards
Last edited by adfree on Sun Aug 13, 2006 10:21 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
sutrus VIP

661.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 2:48 pm Post subject: |
|
|
jkonny uz mam asi reseni problemu se sekanim komunikace
Problem pravdepodobne spociva v ruznych ovladacich k telefonu. Ja mel instalovane origo Microsoft nainstalovane pres Windows Update. I ty dva telefony EF81, na kterych jsem testoval meli instalovane ruzne verze.
Toto bude asi i problem pri nacitani SMS
Stahujte jenom Brew Explorer http://spssoftware.cz/?view=stazeni_htm/stazeni_delphi. Celou instalaci komunikatoru momentalne nejsem schopen vytvorit.
edit: Tak jsem nakonec zvladl i instalaci. Mate to tam kompletni.
Komunikator: drobne opravy kolem SMS, zmena v komunikaci a priprava pro preklad
BREW Explorer: zmena v komunikaci _________________ sutrus
|
Back to top |
|
 |
adfree badatel

388.38 SMM
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 10:15 pm Post subject: |
|
|
Komunikator seems to work good with my SXG75. I can Save my contacts and SMS. Also the Numbers from the SIM card.
My Siemens S65 works also. Gehstock from Multifund give me this info and also that his S65 and A56 works too.
This could be good Administration Software for more then SXG75 and EF81...
@ Sutrus
Thank you for answer.
Best Regards
Last edited by adfree on Sun Aug 13, 2006 11:11 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
jkonny badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 10:21 pm Post subject: |
|
|
Tak teda HEURÉKA!??
Ze začátku se mi telefon vůbec nechtěl s programem spojit. Dělalo mi to i u předešlé verze. Tak mě napadlo odpojit (zastavit) BT od MSI v PC, jenž vždy běží po spuštění a najednou to šlo (s telefonem ale BT spojený nebyl a u předchozích verzí tvého programu jsem ho odpojovat nemusel). "Funguje" už i BREW Explorer. V uvozovkách proto, že už se nestává neaktivním a mormálně se můžu procházet adresářovou strukturou telefonu, ale když jsem dal kopírování videa z tel. (karty) do PC, první soubor videa (10MB) mi odmítl, druhý (5MB) kopíroval, ale na konci zahlásil chybu a třetí (1,3MB) se zastavil v polovině. Kopírování (obrázku a videa - 500kB a 1,5MB) z PC do tel. (na kartu), proběhlo v pořádku, ale tyto soubory jsem tam pak nenašel. Po úmyslném restartu telefonu (jestli se snad soubory neobjeví) mi tel. už nenašel ani kartu (psal že byla vložena a snažil se ji načíst jako bych na ní zapisoval ve čtečce PC) a když ji po 10 minutách znovunačetl, ze složky videa mi zmizely všechny soubory a obrázek tam taky nebyl. SXG komunikátor zase pro změnu po opětovné snaze o připojení zase dokola hlásil "Telefon není připojen, nebo chybná konfigurace portu" (i s odpojeným BT). Nepomáhal ani restart programu či uvolnění portu (mezitím jsem s PC nic nedělal). Tak je to i nyní po 10min a všemožných restartech. Kde je chyba, nevím. Každopádně pokrok se konal (ať je tu i něco pozititivního :-) Čau! |
|
Back to top |
|
 |
sutrus VIP

661.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 13, 2006 10:42 pm Post subject: |
|
|
adfree wrote: | ................
@ Sutrus
But I dont understand, why u ignore my Requests. 2 Mails, 1 Post, 1 PM...
I saw that u integrate the other languages, but not in the very important Komunikator.
Please, if u can give us an English Version. Please.
Best Regards |
I'm sorry.
My English is not very good.
At present be in a tight spot with interface to internet.
English for komunikator will to the weekend
BREW Explorer are not using copying - isn't full _________________ sutrus
S10, C25, S35, S45, SL45, S55, SL65, SX1, SXG75, SL91, HTC Kaiser
Last edited by sutrus on Sun Aug 13, 2006 11:03 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|