View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Duku uživatel roka 2008

Joined: 18 Dec 2004 Posts: 1027 Location: Liptovský Mikuláš Phone: EL71v45 28.71 SMM
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 11:34 am Post subject: |
|
|
GgDag wrote: | Duku ak si si ale nevsimol tak tu sa uz siemens neriesi  |
Tak to som si nevsimol, lebo viem ze sa riesi...aj ked o dost menej no...
A to preto ze uz nieje moc co riesit, ale stale sa par veci najde. Kym maju este ludia siemensy, budu aj problemy s nimi A plus nejake nove elfy atd...
S tymi poslednymi prispvkami je pravda ze sa to tam miesa a zislo by sa to nejako oddelit... Ale nie je toho zas tak vela, takze to nie je az taky problem.
Ja to berem teraz ako take docasne a ze coskoro pride mtuning a tam to hadam bude pekne rozdelene. _________________ EL71 Black FW45 + Kingston 2GB + DCA-110 + DCA-140 + HHS-150
>Daruj krv< |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 12:07 pm Post subject: |
|
|
Heh - špatná sekce... to bych do palucka neřekl... přesunuto...
Prvně bych reagoval na nepřehlednost příspěvků: nepřehledné jsou pouze, když se díváte jen na posledních 9-10 na hl. stránce. Ale hned pod tím je nápis: Od poslední návštěvy přibylo xx nových příspěvků. (nevím jestli jste si všimli za tu dobu, co jste na SM, že po kliknutí na obrázek se objeví nové příspěvky přehledně rozdělené podle sekce, názvu atd...). Nové fórum jsme zamýšleli původně... nebylo by ale nijak spojené s naší komunitou a o tu jde - ne o Siemens (jak tu prosazujete - i když původně to tak bylo). Taky by to bylo technicky náročné, ne-li nemožné bez nových registrací apod. a na to prostě nemá Whitek čas (učí se na maturu). Nehledě na to, že SM je napsaná jako kaluž bláta, do které někdo vysypal hromadu písku. Zastaralá.
Co se týče SM -> WMM jak jste tu předhodili, není to tak. Možná se cítíte ukřivděně, že se vaše oblíbená stránka mění, ale Siemens je mrtvý a ti co ho měli si koupili WM device právě kvůli možnosti úprav, tak jako na starém dobrém Siemensu. Podívejte se kolik známých tváří se vrátilo s příchodem WM sekce, která mimochodem nijak neomezuje chod SM. To, že se neřeší Siemensy nemá s touto sekcí nic společného - Siemens je mrtvý, každý to ví a není proč si něco nalhávat. Proto mě docela zaráží situace, kdy se na jednu stranu vylepší stránka (připravuje se základ úplně nové sekce na mtuning), nikdo není proti - najde se východisko a po pár dnech se znechutí... Nevím jak skončila beinspired (co jsem četl v moderátorské sekci staré topicy, tak "majitelé" byli pěkná kvítka), ale my se snažíme o to, aby SiemensMania ještě za něco stála viz. připravovaný multiprojekt mtuning...
...jóó to se vám mluví, když nemáte žádnou zodpovědnost a nemusíte se dívat na to jak se vaše dřív oblíbená stránka, na které jste strávili moře času upadá do zapomění (z pohledu admina, který se stará o chod prakticky sám [vyjma práce našeho teamu])...
Shrnul bych to jednou větou: Děláme to pro vás a děláme to zadarmo, ve svém volném čase, ze svých vlastních zdrojů a jediné, co od toho očekáváme je, že si budete vážit naší práce (což se o některých jedincích říct nedá). D4X + Whitek a Team SM _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Joined: 03 Jul 2004 Posts: 3548 Location: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 12:23 pm Post subject: |
|
|
D4X wrote: | ...jóó to se vám mluví, když nemáte žádnou zodpovědnost a nemusíte se dívat na to jak se vaše dřív oblíbená stránka, na které jste strávili moře času upadá do zapomění (z pohledu admina, který se stará o chod prakticky sám [vyjma práce našeho teamu])... |
Takze ako prve sorry za citaciu posledneho prispevku.
A k teme. Ak som to spravne pochopil tak tym ze sa nemusime na to divat si myslel to ze mozme ist inde. Lebo stranka upada co sa tyka siemensu . A ked sa vravi ze sa nema co riesit tak aspon kebyze sa opravi xx odkazov co tu na stranke nefunguje ako riesit nejaku Wm. Na internete je xx stranok kde sa zaoberaju WM tak preco zahltit siemensmaniu bordelom (sorry za vyraz) od WM ? Nieje tu to co tu byvalo ale uz ani nebude to je jasne ale ciám dalej tym sem xodi menej ludi. A bude to stale menej a menej. Kedze je WM for vela tak ludia budu chodit radsej tam si myslim ako sem. A tu co je par ludi co maju WM stranku nezachrania.Kazdopadne tento topic nevedie nikam a ani nebude. Zmierme sa s tym Dobre uz bolo lepsie uz nebude _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
Makavelina mecenáš

3139.36 SMM
Příspěvky na SM: 400,- |
Posted: Tue Feb 19, 2008 12:30 pm Post subject: |
|
|
to D4X: pokud mohu mluvit za sebe tak si práce SM teamu vážím velice a pravda je že nebýt vás a vaší práce tak by SM dávno nebyla, to je pravda a nikdo by to neměl zpochybňovat. Jasné je že přechod na "vyšší level" je nutný nejen z důvodu neustálého technického vývoje a nelze nic jiného než to akceptovat případně se přizpůsobit, u mě osobně pouze převládá strach z naprostého umrtvení Siemensácké sekce, k čemuž DOUFÁM nedojde  _________________ HTC Touch Diamond -> HTC Wildfire, WildPuzzle ROM |
|
Back to top |
|
 |
Moucha čestný člen

Joined: 25 Jan 2006 Posts: 2125 Location: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
60.08 SMM
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 12:33 pm Post subject: |
|
|
Souhlas s D4X, s rozjetim WM sekce se vratila spousta znamych tvari zpet, diky ni jsem i ja vratim ja, je tu spousta dobrych lidi co WM rozumi a jsem rad ze jsme zase nejak pohromady a muzeme to tady resit spolecne, takhle jsme se akorat potkavali na jinych forech. _________________
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 12:53 pm Post subject: |
|
|
GgDag wrote: | Takze ako prve sorry za citaciu posledneho prispevku.
A k teme. Ak som to spravne pochopil tak tym ze sa nemusime na to divat si myslel to ze mozme ist inde. |
...ne pochopil jsi to úplně špatně, protože tam jasně píšu z pohledu admina jako svůj názor a pohled - já se dívám na to, jak moje oblíbená stránka upadá...
abych řekl pravdu, tak mě ani nebaví číst tvoje příspěvky, protože pokaždé děláme něco špatně...
mno a za podporu ostatních, kteří ocení tu práci i to, že se snažíme ze sm vyždímat, co se dá děkuji  _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

10072.34 SMM
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 1:00 pm Post subject: |
|
|
A kto ti ich kaze citat ? Ty aj tak robis a citas co len xces a na mna iba narazas stale tak ako s tym vyjebanim podpisom ale to ked ma iny user podpis vecsi ta nezaujima. Napisal by som ti len jedno slovo ale nejdem sda rozculovat a ani pisat pravdu ti  _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

|
Posted: Tue Feb 19, 2008 1:05 pm Post subject: |
|
|
jako admin čtu jen věci, které se týkají mé práce... a musím ti znovu zopakovat, že sm neslouží k vyjádření tvých nálad a pocitů vůči ostatním a taky to, že co řekneš ty neznamená, že si to myslí všichni... a pokud máš k tomuhle výhrady tak ICQ, tady to řešit nebudeme... _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
Julda rozumbrada

16.72 SMM
Příspěvky na SM: 200,- |
Posted: Tue Feb 19, 2008 1:14 pm Post subject: |
|
|
Ano vývoj jde stále dopředu a je to tu přehledně udělaný. Myslím že když má někdo telefon třeba SX1 tak si zaleze do sekce SX1 a loví tam co potřebuje vědět. Já tedy alespoň tak postupuju (od tý doby co mě v začátcích pomáhali erikerik a Simp (čímž se jim omlouvám, že se mnou měli práci)).
Pokud chce někdo jen koukat a přemejšlet kam by co přihodil tak se musí smířit s tím že plno lidí má i WM device. A je plno lidí co má vztah k siemensu i WM tak třeba jako já a defakto kdyby na SM nevznikla sekce WM tak bych ani nevěděl že jsou novější verze programů než mám, protože ce4you.cz a podobný nesleduju. _________________ DCA-510 a M65> ME75> A55> CX65>SX1> opět M65; CX75; CX75; PDA FS LooX 420>PDA FS Loox C550
C35i (na alarmu v autě) |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

10072.34 SMM
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 1:24 pm Post subject: |
|
|
D4X wrote: | jako admin čtu jen věci, které se týkají mé práce... a musím ti znovu zopakovat, že sm neslouží k vyjádření tvých nálad a pocitů vůči ostatním a taky to, že co řekneš ty neznamená, že si to myslí všichni... a pokud máš k tomuhle výhrady tak ICQ, tady to řešit nebudeme... | Ja mam pocity a aj naladu na hladine 0 cize to je vsetko v poriadku tak tu nemiesaj blbosti. K teme co som napisal si sa ani nevyjadril nakolko som zase pravdu A to v tom ze sa navazas iba do mna. A ja nemam v ICQ nakolko si mi tam zavadzal A ty si taky ako kazdy . Ked nieco xce tak dobre ze aj modre z neba neznesies ale ked nic nepotrebujes tak si majster sveta. A nemam to co riesit na ICQ to aky si. nex to vsetci vedia  _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

|
Posted: Tue Feb 19, 2008 1:47 pm Post subject: |
|
|
wtf? k tvé kontroverzní postavě se nevyjadřuji jenom proto, že nechci vyvolávat rozepře na SM, každý kdo umí číst si udělá vlastní názor, proto je mi tvoje "pravda" někde... nechápu jak může tak pohodovej člověk, ať už při osobním setkání nebo na icq, dělat jenom tady takovej bordel...
abych ti teda odpověděl na otázku, kterou jsi ani nepoložil a pak jí vytahoval z kontextu - na tvůj a ještě něčí podpis jsem byl upozorněn, a tak jsem ho odstranil - to je vše... a nechtěj abych začal vytahovat pravidla, kterými se má SM řídit... _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

10072.34 SMM
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 2:33 pm Post subject: |
|
|
Ne ale stale len mna jebes za tie pravidla. Kebyze sa poobzeras kusok aj po inych (myslim teraz podpisi) A upozorneni si bol len na mojom zaklade nakolko ja si to dost vsimam a pisal som SPIKEBOY-ovi. Od tej doby ako som 1 krat porusil pravidla kedy mi este v tu dobu pisal hanni o tom Ale ty si bol este neviem kde vtedy. Od tej doby som sa ich naucil A neviem co nazyvas bordel lebo bordel sa da nazvat aj WM na SM manii A o tom je tento topic nie o nasich problemoch  _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 3:01 pm Post subject: |
|
|
trosku jsem cekal, ze tento topic drive ci pozdeji vznikne, bohuzel technicky neni mozne (cti: proveditelne v mych casovych moznostech) oddelit forum SiemensManie a vznikajici sekce WindowsMobile aby byly sdilene uzivatele (tzn slo by se prihlasit jak na SM, tak na WM s jednim heslem a jmenem), a propojeno se zbytkem stranky. SM je zkratka (historickym vyvojem) napsana na PHP BB foru, je s nim provazana a je dost "zkostnatela", takze se s tim opravdu nic delat neda...
(tedy, abych mluvil uplne pravdu - je mozne zalozit zvlast WM forum, s tim, ze bych duplikoval databaze uzivatelu + pri registraci by se automaticky zalozil uzivatel "na druhem foru". Jsou zde dva problemy - jednak se to muze po*** (coz na SM opravdu nikdy nevylucuju,zdrojove kody jsou velmi magicke - bez magie to proste nemuze fungovat ; ) a hlavne - predelani by chtelo asi 2 dny prace... A na to ja, maturujici za 89 dnu, proste nemam, i kdyz nevylucuju, ze si cas nakonec najdu)
Kazdopadne ad WM - WM for je opravdu cela rada, ale jak pomalu pronikam do taju WM, zjistuju, ze nektere veci ma Siemens a Windows Mobile stejne/podobne - opet se daji pretvaret ve dvou urovnich:
prvni je "standartni" - muze to udelat kazdy - u Siemensu to jsou napr. temata ci Java apps., u WM to jde jeste dal - primo WM apps
druha je (pro zmenu) "nestandartni" - je to jiz docela HardCode programovani, jako vytahovani si ROMu, upgradovani etc - nerozumim tomu, ale vim, ze to je (z vlastni zkusenosti - upgradoval jsem si ROM : ).
Mezi dalsi podobnosti patri, ze nejvice umi opet nasi pratele z Ruska atd...
A proto tedy vznikla zde, na SM, sekce, na prvni pohled nepatricna. Absak to je predzvest neceho noveho. Je zde proto, aby postupne "stari" clenove zaregistrovali tuto zmenu (a neodchazeli jinam) a protoze si myslim, ze spojeni mysleni nauceneho u Siemensu spolu s novymi fakty z WM muze prinest lecos zajimaveho.
Kdyz k tomu vsemu jeste pridame opravdu revolucni myslenku mtuningu (pokud se povede), tak mam za to, ze toto "forum" nebude jedno z mnoha ztracenych strankach na internetu, ale bude velmi zajimavym projektem, ktery bude posouvat dale hranice. |
|
Back to top |
|
 |
david.sedivy (člen klubu SM) věrný diskusník

Joined: 27 Sep 2004 Posts: 460 Location: Praha 3 - Žižkov Telefon: HTC P3300
78319.68 SMM
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 3:06 pm Post subject: |
|
|
Presne tak, a o tom je tento topic, tak uz toho nechte vy dva
to GgDag: je fakt ze sleduju, ze kazdemu rad a ochotne poradis, coz je SUPER /i mne jsi pomohl - vzpominas (RS)/, ale jakmile se zacnes takhle s nekym dohadovat, tak jsi na presdr**u
Jestli v tom chcete pokracovat tak si to rozdejte pres SZ.
Cudus Seda
 _________________ Alkatel (ani nevím jakej)-->Siemens C35i-->Siemens S45(i)-->Sony Ericsson T68i
-->Siemens CX65-->Siemens SXG75-->HTC P3300 Artemis
 |
|
Back to top |
|
 |
GgDag siemensmaniak

10072.34 SMM
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 3:17 pm Post subject: |
|
|
david ale nevsimol si si ze ja mam poslednu dobu len problem s D4X ? Resp on ma problem so mnou ?  _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|