View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
coyotelada22 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue May 01, 2007 9:38 am Post subject: |
|
|
a ja co ma tu este prekvapi, keby to spravili vsetci ako by to tu asi vypadalo  _________________ > Siemens A 50 podsvietenie biele
> Siemens MC 60 vlastny tuning
> Siemens S 65 + ELF 1.8++ MP 14
> 1 GB MS DV RS MMC Apacer
> PDA ASUS P 735, 624 MHz WM 6
> 16 GB Micro SD class 2
>JBenchmark1 27 638 bodov
 |
|
Back to top |
|
 |
->prihlaseny začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue May 01, 2007 9:44 am Post subject: |
|
|
neviem co sa z toho kazdy vzrusuje, su to spory 5 ludi dookola, v minulosti spolocna "rodina", teraz 2 nepriatelske linie, Ja do toho nevidim, ako kopa inych, su to domienky, nech si svoje veci riesia cez maily, alebo osobne, tu ideme riesit problemy telefonov SIEMENS , k to je za, nech sa prida, a kto nie, nech tiahne.....toto tema je zbytocne rozpitvavat. Nikto tu nikoho na silu nedrzi, kazdy je tu dobrovolne |
|
Back to top |
|
 |
spike ostřílený diskusník

Joined: 16 Aug 2005 Posts: 524 Location: Kocourkov v Jižních Čechách Phone: HTC Artemis 2081.72 SMM
|
Posted: Tue May 01, 2007 9:51 am Post subject: |
|
|
Ale jestli nesouhlasí se zveřejňování svých článků nadále, tak proč mu teda nevyhovět?
Zřejmě má svoje požadavky svým způsobem odůvodněné a tak tedy nevidím překážku.
Navíc je tu (na SM) k zamyšlení víc věcí než kroky Jamaiky vůči adminům a obráceně.
Jen musím napsat, že mne mrzí takovéto příspěvky, zřejmě má SM krachem benq-siemensu opravdu své zlaté časy za sebou.
Z pohledu usera na SM jsem proti Jamaikovi
ale
z pohledu tvůrce -> Jamaiko jdi do nich. _________________ -> Jdoucí na smrt tě zdraví <-
Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Tue May 01, 2007 9:54 am Post subject: |
|
|
problem je v tom ze zadny rozumny duvod neuvedl... _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
spike ostřílený diskusník

Joined: 16 Aug 2005 Posts: 524 Location: Kocourkov v Jižních Čechách Phone: HTC Artemis 2081.72 SMM
|
Posted: Tue May 01, 2007 10:11 am Post subject: |
|
|
Tak pak je to těžké.  _________________ -> Jdoucí na smrt tě zdraví <-
Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB |
|
Back to top |
|
 |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
->prihlaseny začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue May 01, 2007 10:32 am Post subject: |
|
|
mart22 wrote: | Zatím jsme se nedostali k jádru věci a sice proč chce ty články smazat. |
uz to napisal, nechce mat nic spolocne so SM a nechce aby jeho meno figurovalo na strankach |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Tue May 01, 2007 11:22 am Post subject: |
|
|
prihlaseny wrote: |
uz to napisal, nechce mat nic spolocne so SM a nechce aby jeho meno figurovalo na strankach |
Ideálne sa to zdá byť, ale ťažšie uskutočniteľné.
Slovami Exupéryho: bytosť je navždy zodpovedná za to, čo k sebe pripútala.
Ako určitý spôsob očisty, či odplaty síce môže byť likvidácia toho cenného, k čomu sme prispeli, ale skôr to poukazuje na hlbší problém, ba naopak, môže to viesť k ešte väčším negatívnym emóciám.
Osobne si myslím, že ide o nejaký "imaginárno-hypotetický" problém. Na druhej strane by bola veľká škoda keby príspevky jamaicu len tak zmizli
Čas je najlepší lekár  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue May 01, 2007 12:42 pm Post subject: |
|
|
Zaujimave veci sa tu zacali diat...napisal som jamaicovi na ICQ,dufam,ze sa uvedomi.  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
alkaba čestný člen

Joined: 15 Jan 2005 Posts: 1618 Location: 0x0000FFF Telefon: S75
10903.00 SMM
|
Posted: Tue May 01, 2007 1:06 pm Post subject: |
|
|
prihlaseny wrote: |
Tak to přepíšem na tajného zdroje a už tady jeho jméno figurovat nebude  _________________ »HTC Rose S740 with WM 6.5.3
»HP iPaq 514 with WM6.5.3
»Siemens C65
|
|
Back to top |
|
 |
yaqwsx táta fóra

Joined: 12 Dec 2005 Posts: 1027 Location: Takové městečko nedaleko Kroměříže
209083.66 SMM
|
Posted: Tue May 01, 2007 1:28 pm Post subject: |
|
|
ali-kaba wrote: | prihlaseny wrote: |
Tak to přepíšem na tajného zdroje a už tady jeho jméno figurovat nebude  |
NO jo,ale on namitne,ze nekdo ten clanek najde jinde a porova ho s SM a dojde mu ze je to on.
Jiank on je autorem te myslenky?Nebo to jen prelozil/prepsal?Protoze pokud to jen prelozil/prepsal,tak to muze prepsat nekdo jiny a je to v suchu _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
JFGI - Just Fuckin' Google It
http://www.fuckinggoogleit.com/ |
|
Back to top |
|
 |
pesfilipes kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 01, 2007 2:34 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | Dobrá soudruhu jamaico.
Tímto tě žádám, abys dal pryč ze svého webu můj smilepack:
http://www.jptuning.net/modules.php?name=Downloads&op=getit&lid=390
Nebo k nim aspoň uvedl mně jako autora (jsem si 100% jist, že je to smilepack, co jsem předělával já).
Pokud jsi si toho nevšiml, tak na mých stránkách je: "Díla a texty, které jsou publikovány na těchto stránkách, jsou chráněny autorským zákonem a nesmí být jakýmkoliv způsobem šířeny (nebo měněny a šířeny) bez souhlasu autora." Žádný takový souhlas jsem neudělil. |
za 1 - neřikej mi soudruhu a potažmo mi tím nenadávej do komoušů! Na todle sem sakra háklivej Nikdy sem soudruh nebyl!!
za 2 - pack smajliků z webu odstraněn a uvědomen user kterej nám je zaslal ke zveřejnění.
za 3 - nezkoušej zase provokovat a neschovávej se za moderátorství na tomto webu. Zneužíváš svého postavení a jisté "nedotknutelnosti" na této stránce. |
|
Back to top |
|
 |
pesfilipes kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 01, 2007 3:02 pm Post subject: |
|
|
ali-kaba wrote: | prihlaseny wrote: |
Tak to přepíšem na tajného zdroje a už tady jeho jméno figurovat nebude  |
Přepsat to na tajného zdroje?tststststs 8) Pro tohle sem si udělal zálohu stránek i s otiskem časového razítka a data.Přesně todle sem předpokládal, že se zrodí v hlavě někoho z týmu SM. Vůbec mě to nepřekvapilo, neboť to odpovídá tomu co si myslím o zdejším "panstvu" (samozřejmě že sou mezi nimi vyjímky potvrzující pravidlo) .
jako důvod odstranění mých článků z tohoto webu sem uvedl:
nechci abych byl nadále a jakýmkoliv způsoben spojován s tímto webem!
pro ty co si myslí že sem někde něco opsal - musím Vás sklamat, vše je autorská tvorba. Takže pokud si myslíte že jen změníte jméno autora u článku a vše bude ok,tak se pletete.
Pro nevěřící sem dodám výtah z autorského zákona který zde již zveřejnil mario_liptov:
Quote: |
DRUHÁ ČASŤ
AUTORSKÉ PRÁVO
§ 6
Autor
(1) Autor je fyzická osoba, ktorá dielo vytvorila.
(2) Autorom súborného diela ako celku je fyzická osoba,
ktorá vybrala alebo usporiadala jeho obsah; práva
autorov diel takto vybraných alebo usporiadaných
v súbornom diele nie sú dotknuté.
§ 7
Dielo
(1) Predmetom autorského práva je literárne a iné
umelecké dielo a vedecké dielo, ktoré je výsledkom
vlastnej tvorivej duševnej činnosti autora, najmä
a) slovesné dielo a počítačový program,..............atd |
tento můj postup není namířen proti běžným uživatelům ani proti SiemensManii jako takové,defacto proti "nikomu". Bohužel se jich to ale dotýká nejvíc.
Hanni - vím o co si mi chtěl říct tou zprávou na icq, ale sorry,trvám na svém. |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Tue May 01, 2007 3:03 pm Post subject: |
|
|
1) sorry za soudruha
2) dík, lepší než mít na svým webu muj nick, že?
3) to ze mě děláš jenom ty. Když jsme tuhle začali na forum.qip.ru (a tam jsem uplně běžný uživatel), tak jsi byl ty ten, kdo to přesunul sem a začal mně urážet atd, takže tohle je hodně chabý argument. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Tue May 01, 2007 3:07 pm Post subject: |
|
|
Jezisi, toto su tu ale debilne problemy. Sak sa uz niektory uvedomte! Nemate 10rokov. Neviem co stale riesite za kraviny, toto forum a stranka sluzi na ine ucely ako tu riesite vy.
P.S. - jamaica, nikdy som proti tebe nic nemal, a aj som ti zo zaciatku rad pomahal s rozbehnutim webu ( jptuning ), ale toto je uz moc. Mal by si prestat vymyslat. Koli tomu ze sa s niekym na webe pohadas, tak by si to tu uz chcel obratit hore nohami.. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|