View previous topic :: View next topic |
Je to rozumne? |
Ano |
|
31% |
[ 6 ] |
Nie |
|
68% |
[ 13 ] |
|
Total Votes : 19 |
|
Author |
Message |
pecanz čestný člen

SMM
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 9:31 am Post subject: |
|
|
když se sem jednou za čas mrknu a vidím jak se gg chová k nováčkům a nejen k nim tak se mu ani nedivím že dostal ban.. myslí si, že je nějaký mistr nebo co a tak se naváží do lidí na SM..
jasně souhlasím s týmem SM a schvaluji ban.. a je mi uplně jedno kolika pomohl lidem.. _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
Moucha čestný člen

Joined: 25 Jan 2006 Posts: 2125 Location: C. Budejovice Telefon: HTC Hero
SMM
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 10:27 am Post subject: |
|
|
Obcas se sice divim co sem nekdo dokaze napsat, ale s GgDagem jsem doposud vychazel v pohode a jsem neutral, hodne lidem pomohl, ale taky nekdy docela nastve _________________
Podpořte SiemensManii
=> HTC Hero, ROM alias HTC Touch
Koukněte co zrovna poslouchám |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond SMM
|
Posted: Sun Jun 24, 2007 10:52 am Post subject: |
|
|
Jak sám GgDag řekl, na SM od dnešního dne kašle a tudíž je tato věc uzavřená jednou pro vždy. LOCK _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|