clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Připojení na internet bez GPRS pro SX1
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Připojení na internet bez GPRS pro SX1
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2005 11:04 am    Předmět: Připojení na internet bez GPRS pro SX1 Odpovědět s citátem

Autor: Gwin

Chcete se připojit na internet a využívat služeb vyžadující GPRS připojení takřka zadarmo? Pokud máte pevné připojení, je tento návod určen právě vám a ušetří vám zcela jistě nějakou tu korunku.

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=380
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Bonfire
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 03. 2004
Příspěvky: 3887
Bydliště: Brno, Viničné Šumice
Telefon: HTC HD2
9259.32 SMM

Příspěvky na SM: 110,-
PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2005 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

myslite ze to pujde i na x65? Think
_________________
C1,C2,C3,C4,C5,P1,S3,S3plus,S3com,S4,S6,S8,C10,E10,S10,S10active,SL10,U10,S15,C25,C28,S25,C30,M30,A35,A36,C35,M35,S35,S40,S42,
S45,S46,SL42,SL45,ME45,A50,M46,M50,MT50,C55,A60,C60,C62,CF62,M55,MC60,S55,SX56,A57,A65,C65,CFX65,CX65,CX70,M65,S65,SF65,SX1,
A75,AX75,C75,CC75,CF75,CF75B1,CL75,CX75,SL75,SG75,SXG75,E61,E71,CF110,CL85,EF61,EF81,EF82,EF91,SLV140,SL98
Xelibri X1,X3,X4,X7,X8

>> Siemens Museum <<

Koupím Siemens, který nemám.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 2409
Bydliště: V srdci Evropy

17095.68 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2005 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bonfire napsal:
myslite ze to pujde i na x65? Think


Tak to zkus a dej mi vědět jestli Ti to funguje i na S65 wink

_________________
Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gwin
čestný člen
čestný člen

Založen: 27. 09. 2004
Příspěvky: 3485

0.84 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2005 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mRouter ke stažení např tady: http://tibiame.czweb.org/mRouter3Beta.exe
_________________
Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190 Wink

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
koudi
pisatel
pisatel

Založen: 02. 11. 2004
Příspěvky: 218
Bydliště: Nová Paka

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2005 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nevim, ale zajímalo by mě, jestli je to k něčemu dobrý. Když už to využívá připojení k internetu z počítače, tak už přeci všechno můžu dělat rovnou na počítače, ne?
_________________




N5110 (po tátovi) --> M35i ( T9, vlastni graf. patche) --> Samsung X460
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Bonfire
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 03. 2004
Příspěvky: 3887
Bydliště: Brno, Viničné Šumice
Telefon: HTC HD2
9259.32 SMM

Příspěvky na SM: 110,-
PříspěvekZaslal: po duben 18, 2005 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koudi napsal:
Já nevim, ale zajímalo by mě, jestli je to k něčemu dobrý. Když už to využívá připojení k internetu z počítače, tak už přeci všechno můžu dělat rovnou na počítače, ne?


nektere wapove stranky jsou k dospozici jenom pres telefon.. Shame on you

_________________
C1,C2,C3,C4,C5,P1,S3,S3plus,S3com,S4,S6,S8,C10,E10,S10,S10active,SL10,U10,S15,C25,C28,S25,C30,M30,A35,A36,C35,M35,S35,S40,S42,
S45,S46,SL42,SL45,ME45,A50,M46,M50,MT50,C55,A60,C60,C62,CF62,M55,MC60,S55,SX56,A57,A65,C65,CFX65,CX65,CX70,M65,S65,SF65,SX1,
A75,AX75,C75,CC75,CF75,CF75B1,CL75,CX75,SL75,SG75,SXG75,E61,E71,CF110,CL85,EF61,EF81,EF82,EF91,SLV140,SL98
Xelibri X1,X3,X4,X7,X8

>> Siemens Museum <<

Koupím Siemens, který nemám.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Jan Novák
badatel
badatel

Založen: 25. 07. 2004
Příspěvky: 101
Bydliště: Globální vesnice

272.66 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 18, 2005 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bonfire napsal:
koudi napsal:
Já nevim, ale zajímalo by mě, jestli je to k něčemu dobrý. Když už to využívá připojení k internetu z počítače, tak už přeci všechno můžu dělat rovnou na počítače, ne?


nektere wapove stranky jsou k dospozici jenom pres telefon.. Shame on you


V prohlížeči Opera si můžeš číst skoro všechny wap stránky. A ty co operátor blokuje, ty nezobrazíš ani takto.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
huncut
pisatel
pisatel

Založen: 10. 08. 2004
Příspěvky: 259
Bydliště: Vlašim

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 19, 2005 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale kdyz je clovek treba marod a musi lezet v posteli, tak se to hodi. Nebo napriklad kdyz chce parid nejakou online hru z mobilu...jako napriklad TibiaME Smile
Tento navod se urcite hodi Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirrec
kolemjdoucí

Založen: 10. 06. 2005
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 5:44 am    Předmět: Nefunguje to !!! ( mrouter ) Odpovědět s citátem

Vsetko nastavim podla navodu, a vkuse mi to hlasi ze nemam ziadne platne miesto pristupu - nieje definovane....
Pritom som ho definoval. Neni na nete nejaky iny navod ?
Uz sa stym babrem 3 hod a stale nic !! Pouzivam pri tom kabel dodany k telefonu.. Ta ip adresa to su len 0.0.0.0 ????? nechapem..... . Crying or Very sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirrec
kolemjdoucí

Založen: 10. 06. 2005
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 12:27 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
filipl
kolemjdoucí

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 3

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2005 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja mam ten samej problem
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Majkl_M
pisatel
pisatel

Založen: 28. 04. 2005
Příspěvky: 214

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 31, 2005 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je něco pro x65 nebo x75?
_________________
Siemens M55/S65(teď)/S75(teď)

Nokia 5110/3310/3315/7110/6260/9500(teď)

Motorola E680i

Qtek 9090
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
locki
začátečník
začátečník

Založen: 06. 09. 2005
Příspěvky: 63
Bydliště: Ostrava

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá září 23, 2005 4:12 pm    Předmět: nefunguje to! Odpovědět s citátem

telefon jede porad pres GPRS......... Crying or Very sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dps
pisatel
pisatel

Založen: 22. 09. 2004
Příspěvky: 247

676.28 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2005 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodí se to pro RSS čtečku. Něž jdu z práce tak načtu obsah stránek a ten si pak čtu v metru. Funguje vám přez mrouter třeba televize jako http://ct1streaming.visual.cz/asx/ct24liveWL.asx nebo Putty?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
igi
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 14. 11. 2004
Příspěvky: 359
Bydliště: Banská Bystrica

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 04, 2006 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

potreboval by som mensiu pomoc... nastavil som si telefon podla tohto navodu a ked sa pripojim cez vstavany wap browser a dam nacitat nejaku stranku tak sa v rohu objavi ikonka ako keby bol pripojeny cez gprs ale nic sa nenatiahne... a ked som skusal ine aplikacie(OPERA) tak tam ten profil mrouter ani neni... nevedel by niekto pomoct??? inac mam x700 ale to by hadam nemal byt problem
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group