Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
stifler Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 21, 2004 11:52 am Předmět: datovy kabel |
|
|
Dobrý den,mám takový problém,koupil jsem si dat.kabel na cx65(USB),je možno přes něj i telefon nabíjet,ale když zapnu nabíjení v momentě,když jsem připojený ať už k internetu,nebo k MPM,spojení spadne.Chci se zeptat,jestli se do nějak obejít,nebo jak to řešíte vy,když jste na netu přes kabel.Dík za odpovědi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ka3tan začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 21, 2004 12:40 pm Předmět: |
|
|
No nevim co to je za kabel, ale mam kabel od CPA 8720P (nebo jak to je) a tam musim telefon nejdriv odpojit, zapnout nabijeni a zas pripojit. Potom muzu delat cokoliv. Mozna v tom je zakopanej pes. Takze nejdriv asi zacit nabijet a pak se pustit na surfovani... _________________ C35i -> CX65 fw12->fw25->fw43
... nepropadejte zadne nadeji, z nejhorsiho sme uvnitr ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 21, 2004 4:35 pm Předmět: |
|
|
aha,dik zkusim to. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LeXus začátečník

Založen: 16. 10. 2004 Příspěvky: 51 Bydliště: CZ - Pardubice
61.00 SMM
|
Zaslal: po duben 18, 2005 2:10 pm Předmět: |
|
|
Fajn, testnu to... _________________ Siemens S35i => ST60 => CX65 (FW 50cz, DCA-510) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kranky kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út duben 19, 2005 9:50 am Předmět: Re: datovy kabel |
|
|
stifler napsal: | Dobrý den,mám takový problém,koupil jsem si dat.kabel na cx65(USB),je možno přes něj i telefon nabíjet,ale když zapnu nabíjení v momentě,když jsem připojený ať už k internetu,nebo k MPM,spojení spadne.Chci se zeptat,jestli se do nějak obejít,nebo jak to řešíte vy,když jste na netu přes kabel.Dík za odpovědi |
malo by to fungovat , ale problem moze byt aj v tom ze tie MT tuto funkciu na 100% este nepodporuju. ale inac to funguje celkom v pohode |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|