clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Siemens Mobile Control - SiMoCo
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Siemens Mobile Control - SiMoCo
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29
 
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Michi
začátečník
začátečník

Založen: 28. 10. 2004
Příspěvky: 53

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po květen 07, 2007 12:36 pm    Předmět: Re: SiMoCo a Win Vista Odpovědět s citátem

pavelc napsal:
Pokud by někdo chtěl používat SiMoCo ve Windows Vista, tak je tady na SM úprava.


super diky Applause
ale nejak mi to nejede s Sie S65 BT pripojeni. BT zacne blikat, ze navazuje spojeni, ale nic se nestane. kdyz dam v nastaveni vyhledat telefon tak projizdi COM porty a kdyz dojede k tomu co mam na BT tak napise Opening, BT blika a pak preskoci na dalsi COM port a nic. MPM jede v pohode, plugin do Total Commandera na pristup do telefonu taky jede, ale SiMoCo ne Sad
ma nekdo nejaky napad?

_________________
Sie C35i (pocatky tunningu Smile )->Sie M55 FW11 -> Sie S65 FW12->FW25->FW43->FW50->FW58

Patche:HF bez potvrzeni,techfont,GRPS ikonky,VoiceMemo na MMC,OpenDisc 4ever,vibra-logo,vibra pri spojeni,missed indicator
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wewerka
kolemjdoucí

Založen: 10. 01. 2007
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2007 11:44 pm    Předmět: problém s připojením C65 Odpovědět s citátem

Mám C65 zatím zcela bez úprav, pouze odblokovaný. Nainstaloval jsem SiMoCo, nastavil port a rychlost a ... nic! I kdyz na stejném portu mobil bezproblémově komunikuje s pluginem pro TotalCmd a zobrazuje i skryté disky, v SiMoCo ani ň. Samozřejmě se nesnažím o současné připojení k oběma programům ... prostě v Totalu to jede OK a SiMoCo se nechytá. Můžete poradit, prosím?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004
Příspěvky: 2128
Bydliště: okolie Senca (SK)

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2007 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ak boli problémy, postupoval som tak, že:
nastavím na strane PC: ... Ovládací panel, Modem a tak ho nastavím na konkrétny Com port (1 až 9), otestujem, či ide komunikácia, čo aj vidieť z výpisov a následne Simoco by sa mal spojiť Angel
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zivan
kolemjdoucí

Založen: 23. 01. 2007
Příspěvky: 11

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 07, 2008 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pouzivam SiMoCo s telefonem S68 a pri odesilani dlouhe SMS mi ji to rozdeli na nekolik, ale v cilovem telefonu je to nespoji. Mam neco chybne nastaveno nebo je to dan za psani SMS z PC?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
D4X
(o(^^)o)
redaktor

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5114
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Telefon: HTC Diamond
382386.17 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 07, 2008 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pravdepodobne dan za psani z PC... nejspíš nedokáže odeslat telefonu delší zprávu než je omezení...
_________________
-> Nokia Lumia 800
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hlafa
kolemjdoucí

Založen: 01. 03. 2008
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 27, 2008 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevie niekto ci to funguje aj cez Irda alebo bluetooth?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SPIKEBOY
čestný člen
čestný člen

Založen: 30. 05. 2006
Příspěvky: 2742
Bydliště: NZ, Slovensko

98063.28 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 27, 2008 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Áno, funguje cez obe Wink (ja mám síce odskúšané len s IrDA a v pohode).
_________________
SM
Podpořte SiemensManii|C35i-S65|Pravidlá SiemensManie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29
Strana 29 z 29

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group