Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
berda rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: pá květen 06, 2005 3:38 pm Předmět: C65 fw48 a připojení Pocket PC via IrDA |
|
|
mám otázečku na potenciální uživatele podobného připojení. mám ppc acer n10 a rád jsem ho připojoval na net přes c65ku přes infra port. do fw43 naprosto v pohodě, žádný problém. jenže pak jsem na milé pda trošku pozapomněl (neb jsem si nějakou dobu hrál s telefonkem, nahrál si fw48 a navíc jsem byl stále doma, takže jsem se připojoval jen přes pc a po pda jsem nevzdechl), úpně se vybil a tím pádem nastal hard reset... :o) copak data, ty jsem si zazálohoval, ale vymazal se i připojovací profil. nuže co, nevadí, nastavil jsem znova, ale od té doby se už nepřipojím. možná je pochopitelně nějaká chyba v nastavení připojení (ale už se mi to nezdá, zkusil jsem snad všechno), ale telefon se nepřipojil... přitom klasické pc připojím k netu i ve fw48 naprosto bez problémů. večer zkusím podflashovat na fw43 a zkusím se připojit (když mi tahle sestava dřív v pohodě fungovala) a uvidím. každopádně tedy:
máte někdo c65 fw48 a připojil jste s ním přes IrDA nějaké zařízení (nejlépe pocket pc) k netu?
díky za odpovědi _________________ Berda
mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
berda rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: pá květen 06, 2005 4:25 pm Předmět: Re: C65 fw48 a připojení Pocket PC via IrDA |
|
|
berda napsal: | mám otázečku na potenciální uživatele podobného připojení. mám ppc acer n10 a rád jsem ho připojoval na net přes c65ku přes infra port. do fw43 naprosto v pohodě, žádný problém. jenže pak jsem na milé pda trošku pozapomněl (neb jsem si nějakou dobu hrál s telefonkem, nahrál si fw48 a navíc jsem byl stále doma, takže jsem se připojoval jen přes pc a po pda jsem nevzdechl), úpně se vybil a tím pádem nastal hard reset... :o) copak data, ty jsem si zazálohoval, ale vymazal se i připojovací profil. nuže co, nevadí, nastavil jsem znova, ale od té doby se už nepřipojím. možná je pochopitelně nějaká chyba v nastavení připojení (ale už se mi to nezdá, zkusil jsem snad všechno), ale telefon se nepřipojil... přitom klasické pc připojím k netu i ve fw48 naprosto bez problémů. večer zkusím podflashovat na fw43 a zkusím se připojit (když mi tahle sestava dřív v pohodě fungovala) a uvidím. každopádně tedy:
máte někdo c65 fw48 a připojil jste s ním přes IrDA nějaké zařízení (nejlépe pocket pc) k netu?
díky za odpovědi |
EDIT: tak už jsem to rozchodil, chyba byla mezi hlavou a klávesnicí (dotykovým displayem), tak případně prosím zamkněte thread...  _________________ Berda
mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|