clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Změna portu ve wapovém profilu

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Změna portu ve wapovém profilu

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bambus
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2005 8:59 pm    Předmět: Změna portu ve wapovém profilu Odpovědět s citátem

Chtěl bych používat levný wap a nevím, jak u SX1 nastavit port. Mám ip adresu na jiným portu než 9201 a po nastavení portu se číslo v nastavení neuloží.

Naposledy upravil Bambus dne st duben 27, 2005 6:39 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bambus
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 26, 2005 7:33 am    Předmět: Re: Levný wap Odpovědět s citátem

Bambus napsal:
Chtěl bych používat levný wap a nevím, jak u SX1 nastavit port. Mám ip adresu na jiným portu než 9201 a po nastavení portu se číslo v nastavení neuloží.

To mi nerikejte, ze nikdo z SXckaru nevi jak nastavit port v pripojeni Rolling Eyes Anxious
Bambus
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st duben 27, 2005 6:40 am    Předmět: Re: Změna portu ve wapovém profilu Odpovědět s citátem

Bambus napsal:

Ach jooo Not talking
MaXoft
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po květen 09, 2005 9:04 pm    Předmět: Re: Změna portu ve wapovém profilu Odpovědět s citátem

Bambus napsal:
Bambus napsal:

Ach jooo Not talking

stačí si trochu pohrát s founem a přijdeš na to sám:
MENU - Internet - vyber profil - Možnosti - Nastavení - najeď na Výchozí přístupový bod - Změnit - vyber Výchozí přístupový bod - Možnosti - Upravit - Pokročilé nastavení - Číslo portu je až dole

... a je to Smile
... a funguje ti to levné připojení? Jakého máš operátora?
HDS
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út květen 10, 2005 6:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jinak pokud chcete na Wapove stranky Smile pouzivam pro to Operu :-) a muzete Wapovat za internetove APN
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út květen 10, 2005 8:28 am    Předmět: Re: Změna portu ve wapovém profilu Odpovědět s citátem

MaXoft napsal:
Bambus napsal:
Bambus napsal:

Ach jooo Not talking

stačí si trochu pohrát s founem a přijdeš na to sám:
MENU - Internet - vyber profil - Možnosti - Nastavení - najeď na Výchozí přístupový bod - Změnit - vyber Výchozí přístupový bod - Možnosti - Upravit - Pokročilé nastavení - Číslo portu je až dole

... a je to Smile
... a funguje ti to levné připojení? Jakého máš operátora?

Jeeeda. Dyt pisu, ze kdyz ho nastavim, tak se mi neulozi, takze vim, kde to mam hledat Confused Divny je to, ze kdyz to cislo zmenim na nejaky jiny tak se to proste neulozi. Kdyz se pak vratim zpatky do nastavei tak uz to tam neni Sad
jiji2004
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá září 30, 2005 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajímalo by mě, jestli to ukládání portu funguje v FW15. Prte ve 14 je to, jak tu píše Bambus, celý jaksi počubený...Zkoušel to někdo?
Opera je sice fajn, ale ne všechny wap stránky umí správně zobrazit. Třeba spojení na mojí oblíbené wap.bahn.de mi to prostě nenajde ani kdybych se p....
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: