View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
cooler5 ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:00 am Post subject: neide mi wap |
|
|
naposledy som wapoval asi pred týždňom a teraz mi to už neide, nastavoval som to aj podla buschovho navodu aj som si poslal nastavenia a pise mi stale siet nedostupna  |
|
Back to top |
|
 |
Mark Pawl řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:02 am Post subject: |
|
|
si možná zapni gprs  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:12 am Post subject: |
|
|
1. buď nemáš credit nebo zaplacenej paušál
2. zapni si GRPS
3. zavolej na operátora, jestli u něj máš vše v pořádku
4. a nebo máš moc slabej signál
5. nebo zkus fullflash mobilu
6. a nebo reklamace _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 11:48 am Post subject: |
|
|
No tento problem som riesil dva tyzdne mam ORANGE a tak pred mesiacom mi prestal ist WAP vcera som tam hodil FullFlash co som mal z cisteho mobilu origos co tma bol FW 25 . WAP isiel . Potom WINSWUP (pouzivam lebo sa rychlo nahraje do mobilu) FW47 tam WAP nesiel aj ked som si poslal nastavovaciu SMS , aj ked som sam nastavil . Potom WINSWUP FW43 . Zas WAP nesiel tak zase FullFlash FW25 . WAP isiel a len stacilo poslat tu nastavovaciu SMS . A zase WINSWUP FW43 a po nastavovacej SMS sa WAP nejakym zazrakom rozbehol . A mam tam aj patche aj vselico a WAP ide tak ja uz nevim kde bol pes zakopany ale u operatora nie kedze na inej CX65-ke WAP isiel bez problemov a mne napisal Volba vytocil cislo , spojil sa a potom len 2 minuty pisal SPAJAM a potom siet nedostupna ........  _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|