clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Tuning CX65 FW43 - verzia 2
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Tuning CX65 FW43 - verzia 2
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sssugi
táta fóra
táta fóra

Založen: 31. 08. 2004
Příspěvky: 1028
Bydliště: Svit

667.50 SMM
PříspěvekZaslal: ne květen 08, 2005 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

obrbaz-aoc napsal:
Tak totok je best který nemá konkurenci. Nechtěl by někdo předělat tu grafiku na M65?

Grafiku si môže spraviť každý sám..cez SPC

_________________
Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
sssugi
táta fóra
táta fóra

Založen: 31. 08. 2004
Příspěvky: 1028
Bydliště: Svit

667.50 SMM
PříspěvekZaslal: st květen 18, 2005 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám jeden malý problém.Keď si dám tú tému ktorá bola v tuningu FF tak native menu vyzerá takto:

Nedá sa to v téme upraviť aby to vyzeralo normalne?

_________________
Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: po červen 13, 2005 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sssugi napsal:
Mám jeden malý problém.Keď si dám tú tému ktorá bola v tuningu FF tak native menu vyzerá takto:
http://www.cx65.ic.cz/screen2.jpg
Nedá sa to v téme upraviť aby to vyzeralo normalne?


Mas tam sice ciernu farbu, ale mozno ti pomoze patch Odstranění bílého pozadí u ikon Native Menu.

_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DeeJaySK
kolemjdoucí

Založen: 06. 05. 2005
Příspěvky: 27

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 28, 2005 8:46 pm    Předmět: dotaz Odpovědět s citátem

nejdu mi patche pomocou programu v-klay...ked dam aplikovat nektory z tych patchov tak sa mi to zastaví pri nacítavaní nejakeho "..chaos2.." a vypíse mi error...hlp pls...diki
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
sssugi
táta fóra
táta fóra

Založen: 31. 08. 2004
Příspěvky: 1028
Bydliště: Svit

667.50 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 28, 2005 9:38 pm    Předmět: Re: dotaz Odpovědět s citátem

DeeJaySK napsal:
nejdu mi patche pomocou programu v-klay...ked dam aplikovat nektory z tych patchov tak sa mi to zastaví pri nacítavaní nejakeho "..chaos2.." a vypíse mi error...hlp pls...diki

Máš vygenerované kódy alebo patchnutý bootcore?

_________________
Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Gulde
badatel
badatel

Založen: 04. 01. 2005
Příspěvky: 146
Bydliště: Plzeň

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 02, 2005 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě nějak nejdou do hlavy ty db vlevo nahoře, mam tam při 75db 5čárek z 6, a při 95 tam mam jen 4...nemělo by to bejt naopak?? Brick wall
_________________
CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou Dancing wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LinuXrULz
pisatel
pisatel

Založen: 16. 01. 2005
Příspěvky: 278
Bydliště: Nové Zámky (SR)

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 02, 2005 9:10 pm    Předmět: Re: dotaz Odpovědět s citátem

DeeJaySK napsal:
nejdu mi patche pomocou programu v-klay...ked dam aplikovat nektory z tych patchov tak sa mi to zastaví pri nacítavaní nejakeho "..chaos2.." a vypíse mi error...hlp pls...diki


musis mat vygenerovane kody

_________________
S55 fw91+patche+1,71MB =>CX65@CX70 fw56 (PTT,PP),+techfont,Caged Plasma Tuning,DCA-510=>NOKIA N70
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
jenda^^
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 5013
Bydliště: Nejdek

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 02, 2005 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gulde napsal:
Mě nějak nejdou do hlavy ty db vlevo nahoře, mam tam při 75db 5čárek z 6, a při 95 tam mam jen 4...nemělo by to bejt naopak?? Brick wall

Čim víc db, tim horší signál, protože ty db jsou myslim v mínusu. Když máš míň než -106 (víc než 106), tak už bys neměl mít signál... wink

_________________
Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gulde
badatel
badatel

Založen: 04. 01. 2005
Příspěvky: 146
Bydliště: Plzeň

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 03, 2005 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jenda.69 napsal:
Gulde napsal:
Mě nějak nejdou do hlavy ty db vlevo nahoře, mam tam při 75db 5čárek z 6, a při 95 tam mam jen 4...nemělo by to bejt naopak?? Brick wall

Čim víc db, tim horší signál, protože ty db jsou myslim v mínusu. Když máš míň než -106 (víc než 106), tak už bys neměl mít signál... wink

No to je zase kravina, né? 98db a mam tam 4 čárky... d'oh! Think Brick wall Brick wall Brick wall Eh?

_________________
CX65 FW 43, DCA-510, kompletní tuning CX65 FW43(všecky patche, co jen šly )vypnutý zvuk foťáku, neomezená délka videa, mobil je spíše mobilní e-knihovnou Dancing wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 03, 2005 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pri -98dB mas 4 ciarky? Tak to mas nejake posahane...mal by si mat tak jednu.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2005 10:06 am    Předmět: pomozte mi někdo !!! Odpovědět s citátem

Mám Siemens cx65 fw 43, stáhnul sem si program V-Klay, ale když zadám spojit, tak mi to kecne abych stisknul krátce tl. pro zapnutí mobilu nebo odpojil a zapojil mobil, udělal sem to, ale V-klay se mi celej seknul a musel sem ho zavírat přes Ctrl + Alt + Delete.
Sem zoufalej, chci si nahrát patche, ale nejde mi to, x65 flasher sem zkusil taky, ale to samý, nemohlo mi to najít port, přitom windows mi kecá, že mám port PCI 0, poraďte Crying or Very sad
Návrat nahoru
Daly_lama
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2005 10:10 am    Předmět: help me !!! Odpovědět s citátem

Mám Siemens cx65 fw 43, stáhnul sem si program V-Klay, ale když zadám spojit, tak mi to kecne abych stisknul krátce tl. pro zapnutí mobilu nebo odpojil a zapojil mobil, udělal sem to, ale V-klay se mi celej seknul a musel sem ho zavírat přes Ctrl + Alt + Delete.
Sem zoufalej, chci si nahrát patche, ale nejde mi to, x65 flasher sem zkusil taky, ale to samý, nemohlo mi to najít port, přitom windows mi kecá, že mám port PCI 0, poraďte ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Návrat nahoru
&
badatel
badatel

Založen: 12. 07. 2005
Příspěvky: 142
Bydliště: 32044-29460 TM

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2005 10:15 am    Předmět: Re: help me !!! Odpovědět s citátem

Daly_lama napsal:
Mám Siemens cx65 fw 43, stáhnul sem si program V-Klay, ale když zadám spojit, tak mi to kecne abych stisknul krátce tl. pro zapnutí mobilu nebo odpojil a zapojil mobil, udělal sem to, ale V-klay se mi celej seknul a musel sem ho zavírat přes Ctrl + Alt + Delete.
Sem zoufalej, chci si nahrát patche, ale nejde mi to, x65 flasher sem zkusil taky, ale to samý, nemohlo mi to najít port, přitom windows mi kecá, že mám port PCI 0, poraďte ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Zkus si nejdrive precist toto http://www.siemensmania.cz/faq.php
a toto http://www.siemensmania.cz/content.php?id=322
To by ti melo pomoct. Kabel se musi hlasit jako COM.... ne PCI
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
breakerdelux
kolemjdoucí

Založen: 22. 12. 2005
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 04, 2006 3:42 pm    Předmět: dotaz Odpovědět s citátem

muzu to nahrat na cx 70???
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 04, 2006 5:04 pm    Předmět: Re: dotaz Odpovědět s citátem

breakerdelux napsal:
muzu to nahrat na cx 70???


Nie.
Musíš si prerobiť grafické patche a zozbierať tie systémové.

_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Strana 6 z 7

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group