View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
reddick_84 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:57 pm Post subject: BIG BUG....potreboval bych pichnout |
|
|
Mam takovej problem, mam siemens M65 a stala se mi takova vecicka tak sem se chtel optat na radu. Mel sem ho propojenej s pocitacem pres originalni kabel siemens,ten sem mel zaplej na nabijeni pac sem mel skoro prazdnou baterku. Psal sem zrovna na PC SMS (program SiMoCo), do toho sem mel prichozi hovor a najednou telefon zapipal (prazdna baterka) a vypnul se. Blby je ze kdyz ho zapnu vydrzi zaplej asi jenom 20 vterin vzhruba do chvile nez by se byvala na displeji objevila ikonka menu telefonu...Nevite jestli tam nekde neni nejakej skrytej cudl, nejakej reset na tovarni nastaveni? Jenom doufam ze neni nejak poskozena pamet. Pri pripadne reklamaci by mi to mohli uznat ze jo? nebo bude snad lepsi o necem pomlcet...
 |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:59 pm Post subject: |
|
|
Je to na reklamaciu podla mna ale ak ces reset na tovar. nast. tak *#9999# a stlac zeleny telefon a potom Ano(Yes).Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
reddick_84 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 2:28 pm Post subject: dikas |
|
|
Parada diky moc spadnul mi tim kamen ze srdce....tovarni nastaveni fungovalo. Jeste jednou diky moc. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|