clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - BIKE O METER.....HELP

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

BIKE O METER.....HELP

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Raptor6
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2005 8:53 am    Předmět: BIKE O METER.....HELP Odpovědět s citátem

ČAUVES, ŠIKOVNĚ JSEM SI SMAZAL BOM. A NIKDE NA NETU HO NEMŮŽU NAJÍT. MOHL BY MI HO NĚKDO POSLAT NA EMAIL [email protected] MOCKRÁT DÍKY
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2005 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš ho na e-mailu

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Kendy159
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 26, 2005 1:38 pm    Předmět: Bike-o-meter a firmware 43 aneb jak jsem věřil hotline Odpovědět s citátem

Rad bych se tu s ostatnimi podelil o tezce ziskanou zkusenost s aplikaci Bike-o-meter (dale jen Bom) a novym firmware 43 pro M65. Minuly tyden jsem spokojene nainstaloval novy firmware 43. Jsem registrovany u Siemensu, poslali mi sami mailik, videl jsem ho i tady, rikam si: "je to v pohode, je to vyzkousene". Taky vsechno bylo v pohode do doby nez jsem chtel spustit Bom. Hlasil mi, ze pry "chybna aplikace"! Na Hotline Siemens mi nejdriv pritel na telefonu sdelil, ze si musim stahnout novou aplikaci pres WAP a jeste predtim vymazat tu starou. Takze jsem ji vymazal (a tim padem jsem nemohl dat pozdeji "update" jako dalsi variantu) a nejak jsem se tim prokousal i presto, ze mi dal spatnou adresu stranky. Nicmene v odkazu s urcenim Ceske republiky se Bom nenachazi. Znovu telefonat na Hotline a jiny pritel na telefonu. Tentokrat rada znela: mam si z netu stahnout m65preinstaled.zip. To je balik, kde je pry VSECHNO co je normalne instalovano pri koupi mobilu. Chachacha! Adresare vsech aplikaci tohoto zipu zeji prazdnotou, zato tam ale najdete vsechna puvodni schemata, obrazky, zvuky a dalsi hodnotna data. Takze ani druhy pokus nevysel:-( Nakonec jsem znovu duverive nahodil WAP, zapojil vlastni hlavu, zatajil svuj puvod a potvrdil, ze jsem Germany. Tam jsem nastesti v aplikacich novy Bom nasel a stahnul. S Oskartou mne cela tahle wapovaci legrace stala 250Kc. Mozna jsem prehledl nekde nejake upozorneni, mozna je tu nekde nova verze Bom ke stazeni....... no pokud ne, rad ji poslu mailem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: