Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Raptor6 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 17, 2005 8:53 am Předmět: BIKE O METER.....HELP |
|
|
ČAUVES, ŠIKOVNĚ JSEM SI SMAZAL BOM. A NIKDE NA NETU HO NEMŮŽU NAJÍT. MOHL BY MI HO NĚKDO POSLAT NA EMAIL [email protected] MOCKRÁT DÍKY |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: ne duben 17, 2005 11:31 am Předmět: |
|
|
Máš ho na e-mailu _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kendy159 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út duben 26, 2005 1:38 pm Předmět: Bike-o-meter a firmware 43 aneb jak jsem věřil hotline |
|
|
Rad bych se tu s ostatnimi podelil o tezce ziskanou zkusenost s aplikaci Bike-o-meter (dale jen Bom) a novym firmware 43 pro M65. Minuly tyden jsem spokojene nainstaloval novy firmware 43. Jsem registrovany u Siemensu, poslali mi sami mailik, videl jsem ho i tady, rikam si: "je to v pohode, je to vyzkousene". Taky vsechno bylo v pohode do doby nez jsem chtel spustit Bom. Hlasil mi, ze pry "chybna aplikace"! Na Hotline Siemens mi nejdriv pritel na telefonu sdelil, ze si musim stahnout novou aplikaci pres WAP a jeste predtim vymazat tu starou. Takze jsem ji vymazal (a tim padem jsem nemohl dat pozdeji "update" jako dalsi variantu) a nejak jsem se tim prokousal i presto, ze mi dal spatnou adresu stranky. Nicmene v odkazu s urcenim Ceske republiky se Bom nenachazi. Znovu telefonat na Hotline a jiny pritel na telefonu. Tentokrat rada znela: mam si z netu stahnout m65preinstaled.zip. To je balik, kde je pry VSECHNO co je normalne instalovano pri koupi mobilu. Chachacha! Adresare vsech aplikaci tohoto zipu zeji prazdnotou, zato tam ale najdete vsechna puvodni schemata, obrazky, zvuky a dalsi hodnotna data. Takze ani druhy pokus nevysel:-( Nakonec jsem znovu duverive nahodil WAP, zapojil vlastni hlavu, zatajil svuj puvod a potvrdil, ze jsem Germany. Tam jsem nastesti v aplikacich novy Bom nasel a stahnul. S Oskartou mne cela tahle wapovaci legrace stala 250Kc. Mozna jsem prehledl nekde nejake upozorneni, mozna je tu nekde nova verze Bom ke stazeni....... no pokud ne, rad ji poslu mailem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|