View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
B!B0 kolemjdoucí
76.80 SMM
|
Posted: Thu May 03, 2007 8:19 pm Post subject: Mrtvá C65 |
|
|
Má c65 mi dělala problémy už nějakou dobu (často zamrzala) a tak jsem se ji snažil opravit, nahrál jsem tedy o něco málo novější Fw a místo zamrzání se rovnou vypnula a to mě taky štvalo, tak jsem si přes WinSwup chtěl hodit starší verzi (někde jsem četl, že se novým nahrátím staré verze Fw tohoto problému zbavím). Jenže se mě stalo to, že C65, jak už je tady mnohokrát napsáto, tak pípne, ale nespustí se a vypne, takže jsem to znovu zkoušel vyřešit nahrátím nového Fw (a to jak přes WinSwup, tak i přehrátím fullflashe přes xflasher). Bohužel se něco nepodařilo a teď už Sansa ani nepípne (a to doslova). x65Flasher píše, že bootkey je špatný (nevím jestli se mi ho podařilo nějak přemazat tím nahráváním všech těch Fw a FF), Papua nemá odpověď z telefonu a Vklay nemá odpověď z ChaosKey2. Poraďte pls někdo co teď. Děkuji moc _________________ C35i; C65 FW12 -> FW56 -> CSL65
"Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská hloupost, ale u vesmíru to není jisté." Einstein A.
 |
|
Back to top |
|
 |
GgDag-SK Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu May 03, 2007 8:22 pm Post subject: |
|
|
Ozvi sa mi na ICQ  |
|
Back to top |
|
 |
kenda kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri May 04, 2007 4:42 pm Post subject: |
|
|
Mám v podstatě stejný problém, podařilo se ti to vyřešit? |
|
Back to top |
|
 |
GgDag-SK Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri May 04, 2007 4:54 pm Post subject: |
|
|
Jeste ne. Az vecer to budeme riesit. Napis aj Ty na icq. Skusime nieco poriesit |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|