View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
berda rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 3:38 pm Post subject: C65 fw48 a připojení Pocket PC via IrDA |
|
|
mám otázečku na potenciální uživatele podobného připojení. mám ppc acer n10 a rád jsem ho připojoval na net přes c65ku přes infra port. do fw43 naprosto v pohodě, žádný problém. jenže pak jsem na milé pda trošku pozapomněl (neb jsem si nějakou dobu hrál s telefonkem, nahrál si fw48 a navíc jsem byl stále doma, takže jsem se připojoval jen přes pc a po pda jsem nevzdechl), úpně se vybil a tím pádem nastal hard reset... :o) copak data, ty jsem si zazálohoval, ale vymazal se i připojovací profil. nuže co, nevadí, nastavil jsem znova, ale od té doby se už nepřipojím. možná je pochopitelně nějaká chyba v nastavení připojení (ale už se mi to nezdá, zkusil jsem snad všechno), ale telefon se nepřipojil... přitom klasické pc připojím k netu i ve fw48 naprosto bez problémů. večer zkusím podflashovat na fw43 a zkusím se připojit (když mi tahle sestava dřív v pohodě fungovala) a uvidím. každopádně tedy:
máte někdo c65 fw48 a připojil jste s ním přes IrDA nějaké zařízení (nejlépe pocket pc) k netu?
díky za odpovědi _________________ Berda
mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75 |
|
Back to top |
|
 |
berda rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 4:25 pm Post subject: Re: C65 fw48 a připojení Pocket PC via IrDA |
|
|
berda wrote: | mám otázečku na potenciální uživatele podobného připojení. mám ppc acer n10 a rád jsem ho připojoval na net přes c65ku přes infra port. do fw43 naprosto v pohodě, žádný problém. jenže pak jsem na milé pda trošku pozapomněl (neb jsem si nějakou dobu hrál s telefonkem, nahrál si fw48 a navíc jsem byl stále doma, takže jsem se připojoval jen přes pc a po pda jsem nevzdechl), úpně se vybil a tím pádem nastal hard reset... :o) copak data, ty jsem si zazálohoval, ale vymazal se i připojovací profil. nuže co, nevadí, nastavil jsem znova, ale od té doby se už nepřipojím. možná je pochopitelně nějaká chyba v nastavení připojení (ale už se mi to nezdá, zkusil jsem snad všechno), ale telefon se nepřipojil... přitom klasické pc připojím k netu i ve fw48 naprosto bez problémů. večer zkusím podflashovat na fw43 a zkusím se připojit (když mi tahle sestava dřív v pohodě fungovala) a uvidím. každopádně tedy:
máte někdo c65 fw48 a připojil jste s ním přes IrDA nějaké zařízení (nejlépe pocket pc) k netu?
díky za odpovědi |
EDIT: tak už jsem to rozchodil, chyba byla mezi hlavou a klávesnicí (dotykovým displayem), tak případně prosím zamkněte thread...  _________________ Berda
mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|