View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 9:05 am Post subject: jak si zálohovat tel. v SiMoCo pro začátečníka |
|
|
Ahojky lidičky.Mám velikou prosbu.Nejdřív tedy díky Všem co mě poradili s fw 43.Byl to skok z mého původního fw 8,ale zdařilo se.Teť ještě jak zálohovat (správně) své data ohledně telefonu.Mám pocit,že to pořadí asi není správné,že jsem to měl udělat ještě před tím než jsem přešel na 43,ale už se stalo.Děkan za každou radu.Alias75 |
|
Back to top |
|
 |
sssugi táta fóra

667.50 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 10:40 am Post subject: Re: jak si zálohovat tel. v SiMoCo pro začátečníka |
|
|
alias75 wrote: | Ahojky lidičky.Mám velikou prosbu.Nejdřív tedy díky Všem co mě poradili s fw 43.Byl to skok z mého původního fw 8,ale zdařilo se.Teť ještě jak zálohovat (správně) své data ohledně telefonu.Mám pocit,že to pořadí asi není správné,že jsem to měl udělat ještě před tím než jsem přešel na 43,ale už se stalo.Děkan za každou radu.Alias75 |
Otvor si všetky disky pre PC a všetko si pokopíruj.Ak si chceš zazalohovať zložky.T.zoznam si zalohuješ cez adresár záloha na disk.
A ak chceš spraviť zálohu FF tak musíš mať vygenerované kódy pre V_Klay _________________ Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510 |
|
Back to top |
|
 |
noexp pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 10:55 am Post subject: |
|
|
zde najdeš
T9 - Data>system>T9
tel.seznam, úkoly, poznámky... - Data>System>apo>(adrr=adresář, app=schůzky, note=poznámky atd)
záloha sms je složitá ale jde to bez použití MPM nebo jiných programů
upozorňuju že musíš mít v nastavení zobrazit skryté a systemove slozky |
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 11:29 am Post subject: Re: jak si zálohovat tel. v SiMoCo pro začátečníka |
|
|
sssugi wrote: | alias75 wrote: | Ahojky lidičky.Mám velikou prosbu.Nejdřív tedy díky Všem co mě poradili s fw 43.Byl to skok z mého původního fw 8,ale zdařilo se.Teť ještě jak zálohovat (správně) své data ohledně telefonu.Mám pocit,že to pořadí asi není správné,že jsem to měl udělat ještě před tím než jsem přešel na 43,ale už se stalo.Děkan za každou radu.Alias75 |
Otvor si všetky disky pre PC a všetko si pokopíruj.Ak si chceš zazalohovať zložky.T.zoznam si zalohuješ cez adresár záloha na disk.
A ak chceš spraviť zálohu FF tak musíš mať vygenerované kódy pre V_Klay | Fajn,ale někdo psal,že se 43 jsem v ........ .Protože tam si ty kódy nevygeneruju.Pokud to jde tak jak???????Psal jsem,že jsem naprostý začátečník.Díky alias |
|
Back to top |
|
 |
noexp pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 11:52 am Post subject: |
|
|
no musel by jsi přez winswup jít na fw25 a vygenerovat kody....zazálohovat všechny složky....pomocí OD si otevřít navíc složky config a to vše zazálohovat..jelikož jsi to neudělal před tim tak ti už nemusí uznat záruku |
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:36 pm Post subject: |
|
|
noexp wrote: | no musel by jsi přez winswup jít na fw25 a vygenerovat kody....zazálohovat všechny složky....pomocí OD si otevřít navíc složky config a to vše zazálohovat..jelikož jsi to neudělal před tim tak ti už nemusí uznat záruku | O záruku nejde ta tam nebyla stejně,ale to že mám jít na další fw bez zálohy to se mě moc nelíbí. |
|
Back to top |
|
 |
noexp pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 12:47 pm Post subject: |
|
|
alias75 wrote: | O záruku nejde ta tam nebyla stejně,ale to že mám jít na další fw bez zálohy to se mě moc nelíbí. |
no jinak to nepujde...musis prez winswup jit na 25 a tam si udelat zalohu a vygenerovat kody.Kdyz tak si udelej i kody pro Shooter na screeny.Potom si tam hod 43.mozna si muzes udelat zalohu prez x65flasher....ten zkus...a potom tam hodit swup |
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:19 pm Post subject: jaště jeden dotaz ohledně her |
|
|
noexp wrote: | alias75 wrote: | O záruku nejde ta tam nebyla stejně,ale to že mám jít na další fw bez zálohy to se mě moc nelíbí. |
no jinak to nepujde...musis prez winswup jit na 25 a tam si udelat zalohu a vygenerovat kody.Kdyz tak si udelej i kody pro Shooter na screeny.Potom si tam hod 43.mozna si muzes udelat zalohu prez x65flasher....ten zkus...a potom tam hodit swup | Mám nějaké hry v počítači na m65,ale když je stáhnu ať zazipnutý nebo otevřený tak program se mě v mob. ukáže ale nejde spustit.alias |
|
Back to top |
|
 |
noexp pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:29 pm Post subject: |
|
|
no musis si nakopirovat do slozky Data/Misc ty soubory .jad a .jar nebo jenom .jar a v mobilu si skocis do slozky ostatni klepnes na ten soubor on ti vyhodi kam to chces tak si das hry a naistaluje se a potom by to melo jet |
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 1:52 pm Post subject: |
|
|
noexp wrote: | no musis si nakopirovat do slozky Data/Misc ty soubory .jad a .jar nebo jenom .jar a v mobilu si skocis do slozky ostatni klepnes na ten soubor on ti vyhodi kam to chces tak si das hry a naistaluje se a potom by to melo jet | To je problém nemám soubory .jad ani .jar .V té otevřené hře jsou jen tyto soubory .png .bin. |
|
Back to top |
|
 |
noexp pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 4:06 pm Post subject: |
|
|
alias75 wrote: | To je problém nemám soubory .jad ani .jar .V té otevřené hře jsou jen tyto soubory .png .bin. |
no tak to je divny...to neni v tom případě java hra...
EDIT: jak si me psal na mail..tak když přehráváš FW tak se vždycky vypne mobil takže se ti nikdo ani nedovolá |
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 9:15 pm Post subject: |
|
|
noexp wrote: | alias75 wrote: | To je problém nemám soubory .jad ani .jar .V té otevřené hře jsou jen tyto soubory .png .bin. |
no tak to je divny...to neni v tom případě java hra...
EDIT: jak si me psal na mail..tak když přehráváš FW tak se vždycky vypne mobil takže se ti nikdo ani nedovolá | Tak moho ty hry vysmahnout a jinak Ti děkuji Alias |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Sun May 01, 2005 11:54 pm Post subject: |
|
|
Bozeee tie subory co ams ako hru to je rozbaleny .jar subor ...
no uz ho naspet nezbalis takze si tu hru stiahni odznova .
Presne tie subory mobil pouziva len on to potrebuje dostat v podobe jar ,,
tak co uz _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon May 02, 2005 5:38 am Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | Bozeee tie subory co ams ako hru to je rozbaleny .jar subor ...
no uz ho naspet nezbalis takze si tu hru stiahni odznova .
Presne tie subory mobil pouziva len on to potrebuje dostat v podobe jar ,,
tak co uz | Díky.Zase o něco moudřejší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Back to top |
|
 |
|