View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
bufallo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:19 am Post subject: Zmena zvonenia??? nie a nie... stale to isté... pomozte... |
|
|
Zdravim vsetkych...
mam taky mozno maly, ale pre mna velky problem...
tak o co ide.. chcem zmenit klasicky zvonenie za ine ako je aktualne...
menu_nastavenia_zvonenia_hovoru_zmenit, vyberem z poly, zmenim, ok,
skusim zavolat, stale to iste co tam bolo, skusim na PC cez SiMoCo, pozriem do mobilu, je nastavene to ziadane, ale ide nieco uplne ine.. skusim zmenit v MPM, ok, nacitam nastavenia, sedi, zavolam, stale to iste.. defragmentujem disk, nic... obnovim povodne nastavenia, nic...
zazalohujem vsetko cez MPM, povymazuvam, obnovim pamet, nic... stale to iste prekliate zvonenie... skusil som na kazdu skupinu nastavit zvonenie, stale to nereaguje... ide ma porazit... hladal som v mobile to zvonenie ktore ho sa neviem zbavit, ale nemozem ho najst, nikde neni..
adrenalin stupa... vsetko ide pomenit, aj zvuky sms, budiku, vsetko fachci, v pohode, len to zvonenie nie a nie zmenit..
- nemenil som nic v mobile okrem nahraval nejake zvonenie, temy, spustal a instaloval temy, mazal stare.. to je vsetko...
pomozte mi prosim vas... zlutujte sa... este som tam nasiel polozku format, co sformatuje disk, len neviem co sa stane ked to spustim... neviet aj v tomto poradit?... verim SiemensManii, tak ma nesklamte...  |
|
Back to top |
|
 |
bufallo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 5:21 am Post subject: zabudol som.. to hlavne... |
|
|
mam M65, FW 25 original od kupy... |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 6:07 am Post subject: |
|
|
hhh taketo problemy som mal aj ja .Treba nastvait tu druhu fajku other calls lebo tie zvonenia na calls to je len ked s clipkom _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
bufallo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:10 am Post subject: nove veci.. |
|
|
tak som to dnes zase trosku skusal, v noci som vypol baterku, vybral z mobilu, rano som ponastavoval datum aj cas, a uplne som ostal v chaose s tymi zvoneniami.. ked som skusal volania zo skupin, napr. VIP, a inych, tak niektore zvonili tym mojim nastavenym, a niektore tym divnym, druhym... zato vcera zvonili vsetky rovnako, tak divne... nevedel som prist na pravidlo ze ktore a preco tak zvonia... tak som natvrdo do vsetkych skupin nastavil to jedno zvonenie, zatial to ide, tak neviem... len je zaujimave, ze doteraz som nemal s tym absolutne ziadny problem, nemal so ziadne nastavene skupinove zvonenia, a fachcilo to.. je to nejake divne... ak sa vyskitne zase nieco nove, dam vediet.. mozno aj niketo druhy ma nejake skusenosti... predtym som mal Nokiu 6250 ten gumeny obusok, a nemal som ziadny problem, mal som ho 3 roky, teraz som presiel k Siemensu, lebo Nokia neponukala ziadny schopny outdoor, po skusenostiach co som jeden mobil utopil, pouzivam pri adrenalinovych aktivitach len tie odolnejsie mobily... |
|
Back to top |
|
 |
berda rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:38 am Post subject: |
|
|
no, já jsem jednou hledal, kde je tohle nastavení zapsaný, a objevil jsem soubor "0:\System\HMI\profile.pd". do něj se zapisujou všechny změny v nastavení (veškeré zvuky, tapeta, logo operátora, startovací animace a zvuk, podrobnosti k aktivnímu schématu a podobně). tak se na ten soubor zkus podívat, jestli telefon vůbec zaregistroval, že jsi prováděl nějaké změny. bohužel jsem zatím nepřišel na to, jakým stylem telefon do tohohle souboru zapisuje; kdyby na to někdo přišel, pak by se daly veškeré podobné problémy přepisem v tomhle souboru v pohodě vyřešit... _________________ Berda
mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 8:48 am Post subject: |
|
|
Chod do Media albumu - Zvuky, vyber melodiu,ktoru chces nastavit ako zvonenie, daj Volby a Nastavit ako...,vyber si, na aku polozku si chces danu melodiu nastavit a potvrd....to je vsetko. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|