View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dzon začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri May 06, 2005 11:04 am Post subject: A57C55 patched - na internet z pocitace |
|
|
Ahoj,
pouzivate nekdo vasi A55/A57->C55 pro pristup na internet z pocitace pres gprs? Nejede mi to a podezrivam budto nejaky patch (nemam jich tam moc) anebo primo problem s HW. Mam to rozchozene na Linuxu s MT50, chodi bez problemu. Dam tam AC55 a nic. Komunikace pres terminal (AT prikazy) v pohode, ale hned po ATD dostanu CONNECT a pak cekam... po prerusovaci sekvenci +++ dostanu typicke PPP sekvence znaku. Cili pppd vytimeoutuje.
Nejsem si uplne jisty, ale mam pocit ze po patchnuti na C55 jsem to (bez patchu) zkousel a jelo to.
Jede vam to nekomu? S patchema? |
|
Back to top |
|
 |
XXX ostřílený diskusník

3062.50 SMM
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:44 am Post subject: Re: A57C55 patched - na internet z pocitace |
|
|
dzon wrote: | Ahoj,
pouzivate nekdo vasi A55/A57->C55 pro pristup na internet z pocitace pres gprs? Nejede mi to a podezrivam budto nejaky patch (nemam jich tam moc) anebo primo problem s HW. Mam to rozchozene na Linuxu s MT50, chodi bez problemu. Dam tam AC55 a nic. Komunikace pres terminal (AT prikazy) v pohode, ale hned po ATD dostanu CONNECT a pak cekam... po prerusovaci sekvenci +++ dostanu typicke PPP sekvence znaku. Cili pppd vytimeoutuje.
Nejsem si uplne jisty, ale mam pocit ze po patchnuti na C55 jsem to (bez patchu) zkousel a jelo to.
Jede vam to nekomu? S patchema? |
Nejses si uplne jisty? A co takhle kabel? O tom se nezminujes. MT50 ma jinou koncovku,tekze nemuzes pouzivat stejnej kabel, leda s nejakou redukci. Pokud nemas original kabel tak je treba spojit dva piny. Tusim ze to sou 6 a 5, ale podrobneji to na netu nekde najdes. Me to pomohlo. _________________ Musim, musim, dokud to jede...
Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone |
|
Back to top |
|
 |
dzon začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat May 07, 2005 7:01 pm Post subject: |
|
|
Jo, nejsem si jisty, co je na tom divneho? Je to davno a uz si nevzpominam. Kabel je samozrejme jiny ale mel by byt v poradku, bezne ho pouzivam na vsechny ostatni operace s telefonem. |
|
Back to top |
|
 |
DooMecek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat May 07, 2005 9:54 pm Post subject: kabl |
|
|
no on ten kabel muze umet vse, ale nemusi bejt datovej, muzes mit servisni jako ja, s tim tez de delat vse krom gprs .. _________________ Siemens C25(prodanej) => Siemens C55(Ukradenej nejakym p***** => moj novy milacek sl45i(fakt coool phone)
Siemens ruleZz. |
|
Back to top |
|
 |
P4priX ostřílený diskusník

128.03 SMM
|
Posted: Sat May 07, 2005 11:44 pm Post subject: Re: kabl |
|
|
DooMecek wrote: | no on ten kabel muze umet vse, ale nemusi bejt datovej, muzes mit servisni jako ja, s tim tez de delat vse krom gprs .. |
čus, hele, ty máš C55? Mohl bys mi poslat zvuky Kohout.wav, Kocka.wav a kůň.wav na mail, Dík moc _________________ Siemens C60 -> Siemens M65 -> BenQ-Siemens EL71 -> BenQ E72 -> HTC Touch Pro -> HTC Desire Z -> SE Xperia Mini Pro |
|
Back to top |
|
 |
XXX ostřílený diskusník

3062.50 SMM
|
Posted: Sun May 08, 2005 12:09 pm Post subject: |
|
|
dzon wrote: | Jo, nejsem si jisty, co je na tom divneho? Je to davno a uz si nevzpominam. Kabel je samozrejme jiny ale mel by byt v poradku, bezne ho pouzivam na vsechny ostatni operace s telefonem. |
A myslis, ze ja ten kabel mel jenom na koukani? Kabel muze fungovat pro bezny prace s telefonem jako me, ale na net sem se s nim proste nedostal. Zkus tu upravu a uvidis. _________________ Musim, musim, dokud to jede...
Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone |
|
Back to top |
|
 |
havros badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:10 am Post subject: 5 a 7 |
|
|
Stačí v datovým kabelu spojit piny 5 a 6 z leva počítaný. Mě už to taky běhá |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|