Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ufo1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt květen 12, 2005 8:33 pm Předmět: spetna vezba na CX65 |
|
|
Zdravim , mam CX65 a uz asi dva tyzdne mi telefon pri volani v nepravidelnych intervaloch zacne velmi piskat , ako keby chytal spetnu vezbu. Skusal som stiahnut hlasitost, ale velmi to nepomohlo ,nevie niekto co s tym . Vopred dakujem . FW16. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bond cze Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: čt květen 12, 2005 8:36 pm Předmět: |
|
|
no zkus přehrát FW mohlo by se to tím vyřešit. bondcze |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lion rozumbrada

Založen: 31. 08. 2004 Příspěvky: 318 Bydliště: Ivančice (u Brna)
1261.00 SMM
|
Zaslal: čt květen 12, 2005 10:58 pm Předmět: |
|
|
Tohle mě zlobilo na M55, potom tady někdo psal svoji zkušenost se zakrytím malého otvoru dole na zadní straně (mikrofon). Když se zakryje, je tam zpětná vazba. Vyzkoušej si to, zřejmě to omylem v dlani zakryješ.
Teď si nedokážu vybavit, jak to tam má CX65, mrknu na foun přítelkyně. Mám pocit, že tam je to na spodní straně. _________________ Alcatel OTE > Sie C25 > MT 50 > M55 > SX1 FW15cz + 1 GB MMC plus Transcend + patche |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Založen: 22. 12. 2004 Příspěvky: 985 Bydliště: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Zaslal: pá květen 13, 2005 10:15 pm Předmět: |
|
|
Urcite reklamovat ja som skusal vselico ale nic z toho co popisujes som nepozoroval ani ked bolo zapnute hlastie volanie ,, nikdy nebol aspetna vezba cize reklamacia _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|