clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Patchovanie SX1 (WHS, SXP a SXPR)
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Patchovanie SX1 (WHS, SXP a SXPR)
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Patche -> Články
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: út květen 17, 2005 5:02 pm    Předmět: Patchovanie SX1 (WHS, SXP a SXPR) Odpovědět s citátem

Autor: Martin Kolka, Gwin

Viem, že už sa tu písalo o tom ako patchovat SX1 (v článku ako odstrániť zvuk pri fotení), ale množia sa otázky ako a čo. Pre tých čo už patchovali, to nebude nič nove, ale pre nováčikov to určite bude užitočné.

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=405
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
guiksilver
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 30. 01. 2005
Příspěvky: 397

1262.50 SMM
PříspěvekZaslal: út květen 17, 2005 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak sem to dělal podle toho WSMP, patch tam vložim, nahraji FW.Všecko proběhne v pořádku,ale pak se mi telefon nechce rozjet.Vži mi naskočí jen základní obrazovka a dál už mi to nepustí.
_________________
Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sirus
čestný člen
čestný člen

Založen: 06. 08. 2004
Příspěvky: 1021
Bydliště: Vrutky

7909.00 SMM
PříspěvekZaslal: út květen 17, 2005 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A je ten patch v poriadku? Odkial je stiahnuty? Co je to za patch?
_________________
C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
guiksilver
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 30. 01. 2005
Příspěvky: 397

1262.50 SMM
PříspěvekZaslal: út květen 17, 2005 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to patch tady ze siemensmanie. viz. http://www.siemensmania.cz/patche.php?phone=SX1&c=s
_________________
Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
huncut
pisatel
pisatel

Založen: 10. 08. 2004
Příspěvky: 259
Bydliště: Vlašim

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: út květen 17, 2005 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam jen dotaz, kdyz aplikuju patch na stejny firmware a mam zaskrtnute tedy jen Z1, prijdu o vsechna nastaveni v telefonu nebo ne?

Dik


Naposledy upravil huncut dne út květen 17, 2005 9:13 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
duuri
(člen klubu SM)
řád zlaté antény
(člen klubu SM)<br>řád zlaté antény

Založen: 07. 11. 2004
Příspěvky: 865

5874.50 SMM
PříspěvekZaslal: út květen 17, 2005 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nie neprides len ak zakrtnes vsetko.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
diablo
táta fóra
táta fóra

Založen: 29. 11. 2004
Příspěvky: 1442
Bydliště: Tonbridge (GB)

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út květen 17, 2005 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takyto navod tu chybal. Applause Este ho pridat do F.A.Q. a je to dokonale. Za vsetkych dik.
_________________
M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec

For Blood is Life...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sirus
čestný člen
čestný člen

Založen: 06. 08. 2004
Příspěvky: 1021
Bydliště: Vrutky

7909.00 SMM
PříspěvekZaslal: st květen 18, 2005 7:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guiksilver napsal:
Je to patch tady ze siemensmanie. viz. http://www.siemensmania.cz/patche.php?phone=SX1&c=s


Kazdy s patchov na SM, som osobne skusal, takze chyba bude niekde inde. Ktory patch konkretne to bol?

_________________
C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
guiksilver
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 30. 01. 2005
Příspěvky: 397

1262.50 SMM
PříspěvekZaslal: st květen 18, 2005 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sirus napsal:
guiksilver napsal:
Je to patch tady ze siemensmanie. viz. http://www.siemensmania.cz/patche.php?phone=SX1&c=s


Kazdy s patchov na SM, som osobne skusal, takze chyba bude niekde inde. Ktory patch konkretne to bol?

Dával jsem tam na thémátka,menu folders,avkony,změna signálu a ukazatele hodin.

_________________
Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sirus
čestný člen
čestný člen

Založen: 06. 08. 2004
Příspěvky: 1021
Bydliště: Vrutky

7909.00 SMM
PříspěvekZaslal: st květen 18, 2005 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guiksilver napsal:
Dával jsem tam na thémátka,menu folders,avkony,změna signálu a ukazatele hodin.


Tak potom ma napada jedine to, ze si zabudol skopcit nejake subory na MMC, alebo si ich skopcil do zleho adresara.

_________________
C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004
Příspěvky: 2937
Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65

19990.28 SMM
PříspěvekZaslal: st květen 18, 2005 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sirus napsal:
guiksilver napsal:
Dával jsem tam na thémátka,menu folders,avkony,změna signálu a ukazatele hodin.


Tak potom ma napada jedine to, ze si zabudol skopcit nejake subory na MMC, alebo si ich skopcil do zleho adresara.
A mohol by si v patchoc pre SX1 zmenit "
Postup aplikace patchů do SX1 je uveden na příkladu v článku o vypnutí zvuku závěrky fotoaparátu." na tne navod co si vydal.Dieg0

_________________
...odstraneno - prilis velky obrazek...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
guiksilver
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 30. 01. 2005
Příspěvky: 397

1262.50 SMM
PříspěvekZaslal: st květen 18, 2005 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už to mam. Stáhl sem si upravený FW15 od gandalfa ze siemens-mobiles.org
_________________
Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Silencer
badatel
badatel

Založen: 28. 02. 2005
Příspěvky: 151

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červen 08, 2005 1:26 pm    Předmět: Dotaz Odpovědět s citátem

Musim tam ty patche myslim *.sxp nahrat postupne nebo staci vsechny naloadovat ve wsmp a pak teprv pustit winswup?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
suky_s
kolemjdoucí

Založen: 29. 09. 2005
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2005 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nejde mi spustit winswup!!!!když ho chci spustit tak mi napiše tabulku....!!!!Siemens winswup or update not detected!!!!
please run(siemens winswup or update) and restart wsmp
or open XBI file for patching.
a je tam podtim open XBI ale ja takowy soubor nikde nemam.....please porafte co nejdriweee!!!!!diky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gwin
čestný člen
čestný člen

Založen: 27. 09. 2004
Příspěvky: 3485

0.84 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 03, 2005 9:17 am    Předmět: Re: Dotaz Odpovědět s citátem

Silencer napsal:
Musim tam ty patche myslim *.sxp nahrat postupne nebo staci vsechny naloadovat ve wsmp a pak teprv pustit winswup?
1. pustíš update FW
2. pustíš WSMP
3. můžeš vybrat všechny patche a "nahraješ" do FW.

_________________
Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190 Wink

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Patche -> Články Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Strana 1 z 4

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group