clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Obnova IMEI u Siemensů x65
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Obnova IMEI u Siemensů x65
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bee
pisatel
pisatel

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 290
Bydliště: Žilina & B.B.

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: st květen 18, 2005 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Orpheus napsal:
No, ak budes postupovat podla navodu, to zapisovanie ti mobil nepokazi.. Urcite

Ved ja sa len bojim toho ze sa mi vypne comp pri tom bo mu dost sibe...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Bond
čestný člen
čestný člen

Založen: 11. 12. 2004
Příspěvky: 3289
Bydliště: Hradec Králové

14861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st květen 18, 2005 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak si dej záložní zdroj
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Bee
pisatel
pisatel

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 290
Bydliště: Žilina & B.B.

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: st květen 18, 2005 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bondcze napsal:
tak si dej záložní zdroj

Skvely napad... Nad tym treba porozmyslat... Think Applause
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st květen 18, 2005 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jediná rada, dokud nemáš 100% funkční zálohu, do ničeho se nepouštěj. Jsou už sice známé i testpointy na x65, ale ... wink
_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kriak24
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

Založen: 31. 08. 2004
Příspěvky: 261
Bydliště: L.Mikulas, SK

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2005 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Super clanok. Ale hlavne obdivujem Orpheusovu odvahu odskusat to "na vlastnej kozi" (vratanie zapisu do BC). Takze vrela vdaka.
_________________
S25->C35i->ME45->S55->M65->S65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kriak24
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

Založen: 31. 08. 2004
Příspěvky: 261
Bydliště: L.Mikulas, SK

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2005 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Viem ze sa tu uz o winswupe popisalo dost, ale kedze v clanku je aj navod na loadnutie fw25 winswup, tak si dovolim este jeden dotaz ku winswupu (nekamenujte ma, prosim).
Orpheus pise: "Program vypne mobil a po krátkom stlačení červeného tlačítka začne nahrávať nový FW. "
Ked nahravam winswup seriovym (servisnym) kablom, tak po prebehnuti pre-checku sa mobil vypne a po chvilke sa zacne nahravat fw. Bez toho aby som mackal cervene tlacitko. Ked pouzijem usb DCA-510, winswup nedokazem spojazdnit. Stale je to Error on waiting ack EOT.
Ako sa winswup sprava vam (musite mackat cerv. tlacitko, aky kabel vam slape)?

_________________
S25->C35i->ME45->S55->M65->S65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Orpheus
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 12. 2004
Příspěvky: 3637
Bydliště: Bratislava(SK)

14900.34 SMM
PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2005 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, to cerv. tl nieje potreba stlacit, ale niekedy treba. Ked ti pise "Error on waiting ack EOT" znamena, ze si dal start a mal si vypnuty mobil alebo mas nastaveny zly COM port. Ked mas neaky prob, som na ICQ
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2005 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kriak24 napsal:
Viem ze sa tu uz o winswupe popisalo dost, ale kedze v clanku je aj navod na loadnutie fw25 winswup, tak si dovolim este jeden dotaz ku winswupu (nekamenujte ma, prosim).
Orpheus pise: "Program vypne mobil a po krátkom stlačení červeného tlačítka začne nahrávať nový FW. "
Ked nahravam winswup seriovym (servisnym) kablom, tak po prebehnuti pre-checku sa mobil vypne a po chvilke sa zacne nahravat fw. Bez toho aby som mackal cervene tlacitko. Ked pouzijem usb DCA-510, winswup nedokazem spojazdnit. Stale je to Error on waiting ack EOT.
Ako sa winswup sprava vam (musite mackat cerv. tlacitko, aky kabel vam slape)?


To,ci to cervene tlacitko musis alebo nemusis stlacit zalezi na kabli.Pri drtivej vacsine kablov ho stlacit musis....pri DCA-510 zapni napajanie a malo by to ist.

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kriak24
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

Založen: 31. 08. 2004
Příspěvky: 261
Bydliště: L.Mikulas, SK

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2005 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OK, vyskusam. Diky za tipy. Pri seriovom mi vadi ze ide iba 57600.
_________________
S25->C35i->ME45->S55->M65->S65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
MLB
všeználek
všeználek

Založen: 29. 01. 2005
Příspěvky: 678
Bydliště: Žilina

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2005 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skusal to niekto? Ja nie, ale ako to tak citam, tak mi napada, ze ci to funguje. Totiz
citace:
Program V_klay si teraz dáme do pozadia a spustíme program Papua utils.
-> ak bude V-Klay 'visiet' na pozadi na danom COM porte, tak PapuaUtils sa predsa nespoji, pretoze COM port je obsadeny... Alebo nie?
_________________
CX70 fw56
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Orpheus
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 12. 2004
Příspěvky: 3637
Bydliště: Bratislava(SK)

14900.34 SMM
PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2005 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmm.. tiez pravda.. Dako som to prehliadol. Opravim to
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
emil12
všeználek
všeználek

Založen: 20. 03. 2005
Příspěvky: 779
Bydliště: Prešov-Slovensko Telefon:CX65@50 Kábel:DCA-510

4264.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2005 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chcem sa spytat s tym programom sa da odblokovat mobil???
Vidim tam "UNLOCK" Question

_________________
Simens CX65-->FW50+patche+DCA510=Super puper mobil Dancing

Môj E-Mail Arrow neviem nanho heslo Smile

Môj Web Arrow Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Orpheus
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 12. 2004
Příspěvky: 3637
Bydliště: Bratislava(SK)

14900.34 SMM
PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2005 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to nieje na unlock. Ale mozno by sa tam nieco dalo vymysliet
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
kriak24
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

Založen: 31. 08. 2004
Příspěvky: 261
Bydliště: L.Mikulas, SK

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2005 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:

To,ci to cervene tlacitko musis alebo nemusis stlacit zalezi na kabli.Pri drtivej vacsine kablov ho stlacit musis....pri DCA-510 zapni napajanie a malo by to ist.

Diky Hanni, winswup fw50 sa mi rozbehol aj s DCA-510. Zapol som napajanie ako si pisal, winswup zapindal na napajanie, tak som ho vypol a rozbehlo sa to. Este raz dik.

_________________
S25->C35i->ME45->S55->M65->S65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2005 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kriak24 napsal:
hanni napsal:

To,ci to cervene tlacitko musis alebo nemusis stlacit zalezi na kabli.Pri drtivej vacsine kablov ho stlacit musis....pri DCA-510 zapni napajanie a malo by to ist.

Diky Hanni, winswup fw50 sa mi rozbehol aj s DCA-510. Zapol som napajanie ako si pisal, winswup zapindal na napajanie, tak som ho vypol a rozbehlo sa to. Este raz dik.


Neni zac.Na zraze som otestoval na romulusovom kabli wink

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 2 z 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group