clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Obnova IMEI u Siemensů x65
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Obnova IMEI u Siemensů x65
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2005 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sh@dy napsal:
Spravil som to pri fw 25 a ide to! Takze asi to ide len pri fw25, alebo som mal nejaky specialny mobil


Applause super že jsi se nevzdal

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ivanko
kolemjdoucí

Založen: 03. 09. 2004
Příspěvky: 7

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so srpen 27, 2005 11:30 am    Předmět: prosim pomoc Odpovědět s citátem

mozno uz sa opakujem ale neviem si stym rady... funguje zmena imei iba na S65? pretoze ja to skusam uz na tretej CX65 a len pipne robim presne podla navodu no len pipne.... prosim niekto pomozte neda mi to pokoj....Diky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ivanko
kolemjdoucí

Založen: 03. 09. 2004
Příspěvky: 7

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so srpen 27, 2005 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

skusal som uz aj cez firmware 16 aj 25.... ale len pipne.. prosim pomoc Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sh@dy
táta fóra
táta fóra

Založen: 26. 01. 2005
Příspěvky: 1275
Bydliště: Svidník

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so srpen 27, 2005 6:02 pm    Předmět: Re: prosim pomoc Odpovědět s citátem

ivanko napsal:
mozno uz sa opakujem ale neviem si stym rady... funguje zmena imei iba na S65? pretoze ja to skusam uz na tretej CX65 a len pipne robim presne podla navodu no len pipne.... prosim niekto pomozte neda mi to pokoj....Diky

V clanku je asi chyba! Posledny krok, nahratie suboru Generate2_patched cez x65flasher je pravdepodobne chyba! Generate2_patched treba nahrat cez V_Klay na adresu 0x00220000 (velkost 0x00040000), odkial sa vytiahol Generate2.

_________________
A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU Sad -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
ivanko
kolemjdoucí

Založen: 03. 09. 2004
Příspěvky: 7

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so srpen 27, 2005 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dik moc za odpoved idem skusit potom sa ozvem ako to dopadlo.
(hlavne ze tu niekto pisal ze ten navod je 100% funkcny)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sh@dy
táta fóra
táta fóra

Založen: 26. 01. 2005
Příspěvky: 1275
Bydliště: Svidník

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so srpen 27, 2005 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz skor som zistil, ze ten navod je pravdepodobne chybny, ale nejak som to sem zabudol napisat Think
_________________
A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU Sad -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Orpheus
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 12. 2004
Příspěvky: 3637
Bydliště: Bratislava(SK)

14900.34 SMM
PříspěvekZaslal: so srpen 27, 2005 6:43 pm    Předmět: Re: prosim pomoc Odpovědět s citátem

Sh@dy napsal:
ivanko napsal:
mozno uz sa opakujem ale neviem si stym rady... funguje zmena imei iba na S65? pretoze ja to skusam uz na tretej CX65 a len pipne robim presne podla navodu no len pipne.... prosim niekto pomozte neda mi to pokoj....Diky

V clanku je asi chyba! Posledny krok, nahratie suboru Generate2_patched cez x65flasher je pravdepodobne chyba! Generate2_patched treba nahrat cez V_Klay na adresu 0x00220000 (velkost 0x00040000), odkial sa vytiahol Generate2.


Ano? Tak ty chytraku skus cez V_klay nahrat subor Generate2_patched a uvidis co ti V_klay polke napise. Keby to islo cez V_klay, tak preco si myslis ze by som tam daval cez x65flasher?!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Orpheus
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 12. 2004
Příspěvky: 3637
Bydliště: Bratislava(SK)

14900.34 SMM
PříspěvekZaslal: so srpen 27, 2005 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ivanko napsal:
dik moc za odpoved idem skusit potom sa ozvem ako to dopadlo.
(hlavne ze tu niekto pisal ze ten navod je 100% funkcny)


Navod musi byt funkcny, lebo ked som to skusal na mojej S65 FW25, tak som popritom robil navod. Vsetk o fungovalo, ale preistotu som to potom podla navodu skusil este raz a islo to. Dokonca som to aj prekontroloval podla toho ruskeho navodu od vyrobcu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Sh@dy
táta fóra
táta fóra

Založen: 26. 01. 2005
Příspěvky: 1275
Bydliště: Svidník

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so srpen 27, 2005 6:52 pm    Předmět: Re: prosim pomoc Odpovědět s citátem

Orpheus napsal:
Sh@dy napsal:
ivanko napsal:
mozno uz sa opakujem ale neviem si stym rady... funguje zmena imei iba na S65? pretoze ja to skusam uz na tretej CX65 a len pipne robim presne podla navodu no len pipne.... prosim niekto pomozte neda mi to pokoj....Diky

V clanku je asi chyba! Posledny krok, nahratie suboru Generate2_patched cez x65flasher je pravdepodobne chyba! Generate2_patched treba nahrat cez V_Klay na adresu 0x00220000 (velkost 0x00040000), odkial sa vytiahol Generate2.


Ano? Tak ty chytraku skus cez V_klay nahrat subor Generate2_patched a uvidis co ti V_klay polke napise. Keby to islo cez V_klay, tak preco si myslis ze by som tam daval cez x65flasher?!

Ja som to robil cez V_Klay a este jeden to robil tiez cez V_Klay a ide to! Pouzil som loader x65 (Boot and NewFlash). Cez x65flasher mi to nahra, ale mobil sa potom nazapne

_________________
A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU Sad -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Sh@dy
táta fóra
táta fóra

Založen: 26. 01. 2005
Příspěvky: 1275
Bydliště: Svidník

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so srpen 27, 2005 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Orpheus napsal:
ivanko napsal:
dik moc za odpoved idem skusit potom sa ozvem ako to dopadlo.
(hlavne ze tu niekto pisal ze ten navod je 100% funkcny)


Navod musi byt funkcny, lebo ked som to skusal na mojej S65 FW25, tak som popritom robil navod. Vsetk o fungovalo, ale preistotu som to potom podla navodu skusil este raz a islo to. Dokonca som to aj prekontroloval podla toho ruskeho navodu od vyrobcu.

Mozno je funkcny, ale na CX65 asi nie...

_________________
A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU Sad -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
ivanko
kolemjdoucí

Založen: 03. 09. 2004
Příspěvky: 7

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so srpen 27, 2005 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

preco tam potom je x65 a funguje to len na S65? nikto to neskusal? cx65 a s65 su skoro rovnake ze?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sh@dy
táta fóra
táta fóra

Založen: 26. 01. 2005
Příspěvky: 1275
Bydliště: Svidník

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so srpen 27, 2005 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ivanko napsal:
preco tam potom je x65 a funguje to len na S65? nikto to neskusal? cx65 a s65 su skoro rovnake ze?

Mne to islo aj s CX65, len som posledny krok spravil cez V_Klay a nie cez x65flasher. Niekto mi pisal na ICQ, ze mu to tiez neide s CX65 a ked spravil posledny krok cez V_Klay, tak mu to poslo... Think

_________________
A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU Sad -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
ivanko
kolemjdoucí

Založen: 03. 09. 2004
Příspěvky: 7

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so srpen 27, 2005 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vyskusane a funguje! na cx65 to treba nahrat cez V_klay. Dik
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sh@dy
táta fóra
táta fóra

Založen: 26. 01. 2005
Příspěvky: 1275
Bydliště: Svidník

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 28, 2005 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ivanko napsal:
vyskusane a funguje! na cx65 to treba nahrat cez V_klay. Dik

Orpheus: Myslim, ze by si mal upravit navod...

_________________
A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU Sad -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
ivanko
kolemjdoucí

Založen: 03. 09. 2004
Příspěvky: 7

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 28, 2005 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to by nemal nech si kazdy precita forum Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 4 z 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group